Şimdi Ara

sorunlu calisan ps3 kollariniz tamir edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 tl dir sorun giderilemezse ucreti alinmaz.sadece kalibrasyon hatalari icin.eger ps3 kolunuz ps3 e baglaninca tum tuslar kendiliginden basmaya basliyorsa bu bir kalibrasyon sorunudur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: ATROMITOS

9 tl dir sorun giderilemezse ucreti alinmaz.sadece kalibrasyon hatalari icin.eger ps3 kolunuz ps3 e baglaninca tum tuslar kendiliginden basmaya basliyorsa bu bir kalibrasyon sorunudur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hocam onun bir çift traflı bantlık işi var.ya da tuş basmıyorsa bir çizik atarsın filme gider. iş değil bunlar.

elimde 3-4 tane board var şarj tutmuyor. orjinal kablo ile de denedim. yan sanayi kablo ile de .farklı piller ile de .full dolu pil ile de.

kolu makinaya tanıttıktan 30 saniye sonra pil zayıf uyarısı veriyor.
    bunun tamirini yapabilir misin?
  • ÇİFT TARAFLI BANTLA OLSAYDI KEŞKE BEN TÜM BUTONLAR İÇİN SÖYLÜYORUM BUNU HEPSİNE BANT YAPIŞTIRACAK HALİM YOK YA NEYSE BUNUN İÇİN İZMİR GAZİEMİR DE BİR YER ÖNEREBİLİRİM SAHİBİNDEN E İLAN VERİYORLAR ARAMA YAPARSAN BULABİLİRSİN BENİM BUNLARI YAPABİLMEM İÇİN TEST CİHAZLARINA İHTİYACIM VAR Kİ O DA BENDE YOK OLSA BU TANIMI GENİŞLETİR TÜM KOLLARI YOLLAYIN DERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 6 Ocak 2016; 16:01:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.