Şimdi Ara

Sorun Nerededir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Değişek tek şey "ses"in yok olması.

Samsung'dan önce donanımsal özelliklerim: 20gb hdd, p4 2.4 işlemci, 256ddr rem, gf fx5200 128mb ekran
    kartı, foxconn 2slot ddr anakart

Samsung'dan sonra donanımsal özelliklerim: 120gb hdd, p4 2.4 işlemci, 256ddr rem, gf fx5200 128mb ekran kartı, foxconn 2slot ddr anakart

asıl sorunum oyun oynarken "takıla takıla" oynamaktı. şahsen hala takıla takıla gidiyorum ama biraz hafifledi.

1. sizce ne yapmaliyim ?
    2. bord u mu yenileyeyim, rem lerimi ?
    3. bir slot rem dolu, 2.slota 1gb mi almak hayırlı yoksa bordu değiştirip rem almak mi ?

• Oyun oynarken takılmanı harddisk gidermez.Ram minimum 512 ddr olmalı(şu anda standart 1024), ekran kartını da değiştirmelisin.
  • ilk yapman gereken ram'i yükseltmek.

Şu an senin makinanın darboğazı ram önce onu hallet. Daha sonra bütçeye göre. Ekran kartını değiştirebilirsin.
  • İşlemcin iyi. HDD almışsın zaten. O da iyi. aynı RAM den bir tane daha ve Ekran kartının yenilenmesi seni bayağı bir idare eder.
  • ekran kart ve ram formun 2 ci el kısımında bulabilirsinnn çok güsell uygun fiyata ekran kartları var
  • Konuya gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkürü size borç bilirim.

Saygılarımla.

(düzeltme: Teşekkür ederim ama 2.el tercih etmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaranth -- 25 Haziran 2006; 21:12:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amaranth

Konuya gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkürü size borç bilirim.

Saygılarımla.

(düzeltme: Teşekkür ederim ama 2.el tercih etmiyorum)

Düzeltmeyi düzeltme: O zaman sen elindeki ekran kartını ikinci el piyasasında sat, üstüne biraz ekleyip sıfır al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Bu araçda sorun olabilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı çok önemli değil ya Ultima Online oynuyorum zaten :)

2mb s3 trio 64v2 de de çalışıyodu :)
  • ram ve ekran kartın cok kotu 5200 u satıp ikinci el bi gforce 4 alsan bundan daha iyi olur (yani o derece ekran karın kotu)
  • %100 rami yukselt min 512 yap ,ekran kartinida degistirebilirsen degistir sona keyfine diyecek olmaz
    iyi sanslar diler ben kacar
  • hmm rem de takıldım
  • ram ve ekran kartın baya bi düşük
  • FX 5200 BENCE İDARE EDER...SADECE RAM İLE SORUN ÇÖZÜLEBİLİR...OYUNLARDA YAVAŞLAMA SEBEBİ OYNADIĞIN OYUN A BAĞLI
    EĞERKİ SAĞLAM Bİ OYUNSA RAMDEN AMA DEĞİLSE EKRAN KARTININ DRİVERİNİ VE ISISINI KONTROL ETMENDE FAYDA VAR..
  • ekran kartından pek fazla kaynaklanmazz....aynı ekran kartını bende kullanııyom sorun yok oyunlarda...ama belki ram'den kaynaklanabilir...
  • şimdiki oyunlar zaten minimum 512 rem istiyor sen 256 rem tak 256 ekrankartı al
    eger tabi bütçen varsa ondan sonra oynuyamıcan oyun yok
  • o değilde arkadaşlar bu ekran kartının resmini daha hiç bir yerde göremedim nasıl bir iştir bu ya bütün arkadaşlarımda fx5200 var ama hepsi farklıs :S

neden ?!

bende fan falan yok :(

fx5200 bir tane değil midir yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.