Şimdi Ara

Sorun ne olabilir yok mu bir bilen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın açma düğmesine bastığımda tepki vermiyor. Ancak bilgisayara elektrik gittikten yani üçlünün güç düğmesini açmamdan yaklaşık 10dk sonra basarsam açılıyor. Hemen bastığımda tepki yok. Problem ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 21 Mart 2015; 19:29:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• arasira kullanıcısına yanıt
    Başka bir prizde deneme şansınız varmı acaba?

• The.ApoLLo kullanıcısına yanıt
    Denedim yeni kaliteli bir priz aldım yine aynı. Prizden değil.

Ben yanlış anladım afedersiniz. Üçlüyü değiştirdim. Şimdi deniyorum.

Yok dostum başka prize taktım gene açılmıyor.

On dakika sonra çalıştığını belirtmişsiniz hocam, peki bilgisayar açıldığında hiç kendiliğinden kapanma sorunu yaşadınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kendiliğinden kapanma yok herşey normal bunun dışında.

10 dk sonra kendiliğinden açılmıyor. Sadece bilgisayara ilk elektrik gitmeye başladığında açma düğmesine bastığımda sanırsınız bozuk hiç birşey olmuyor. Açılmıyor herhangi bir tepki yok ne kadar basarsan basayım açma düpmesine. Ama aradan biraz zaman geçip de (yaklaşık 10dk) o zaman açma düğmesine bastığımda açılıyor. Yani her seferinde bilgisayarı açmak için 10 dk beklemek zorundayım. Ama üçlünün anahtarını daha sonra kapatmazsam eğer o zaman açılıyor. Haliyle anahtarı kapatıyorum. Stand by da kalmasın diye. Tuhaf bir durum.

Valla gerçekten tuhaf bir durum hocam, sorun ana kartınızdan veya kullandığınız power'dan kaynaklanıyor olabilir. Sonuçta ana karta gücün geldiğini ancak power düğmesine bastığınızda bilgisayarın çalışmadığını belirtiyorsunuz. Başka bir power bulup deneme şansınız varmı acaba? Maksat arıza varmı,var ise hangi donanımda var onu bilmiş olursunuz.
    Power derken başka power supply mi takayım?

aynen hocam başka bir power suply bulup deneme amaçlı takabilirseniz hiç olmazsa sizin kullandığınız power suply sağlam mı değil mi onu öğrenmiş olursunuz.
    Peki. Teşekkürler ilginiz için.

• Valla yardımcı olmak isterdim hocam ama sizi yanlışta yönlendirmek istemiyorum. Umarım bir an önce sorunu çözersiniz, saygılar.
    Teşekkür ederim. Ben de power suply'den şüpheleniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Kendiliğinden kapanma yok herşey normal bunun dışında.

10 dk sonra kendiliğinden açılmıyor. Sadece bilgisayara ilk elektrik gitmeye başladığında açma düğmesine bastığımda sanırsınız bozuk hiç birşey olmuyor. Açılmıyor herhangi bir tepki yok ne kadar basarsan basayım açma düpmesine. Ama aradan biraz zaman geçip de (yaklaşık 10dk) o zaman açma düğmesine bastığımda açılıyor. Yani her seferinde bilgisayarı açmak için 10 dk beklemek zorundayım. Ama üçlünün anahtarını daha sonra kapatmazsam eğer o zaman açılıyor. Haliyle anahtarı kapatıyorum. Stand by da kalmasın diye. Tuhaf bir durum.

Aynı problem bendede oluyor herzaman olmuyor ama.kasanın düğmesine bastığımda hiç tepki yok hatta 10 ,15 dk sonra kendi kendine açılıyor power den supheleniyorum bende eski bilgisayarımda da aynı problem vardı parçalar değişti yine aynı problem var tabi sadece powersupply yi idare eder diye degistirmemistim.

• fotomorfoz kullanıcısına yanıt
    Bende kendi kendine açılma yok ve her zaman yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.