Şimdi Ara

SORUN KİMDE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İSMİNİ BİLE AĞZINA ALMAYIN...ÜÇ KERE İSMİNİ SÖYLERSENİZ AYNI GÜNÜN SABAHI ÖLMÜŞ OLACAKSINIZ!!
    adamlar x takım diyor ya bu kadarmı olur!!
    HÖDÖ HÖDÖCÜLER SİZİ!

quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

komik oluyosun bazen ya x takımını sayan kimmiş kardeşim sen kimsen bahsettiğini açıkla ilk önce x takım sen zaten bu topiği açara küçümseyici bi tavırla x takımı da falan da filan yazıyosun Fenerbahçeden bahsettiğini herkes biliyo ama x takım ne bu Allah aşkına sonrada fanatizm de hödö de hödööö
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank
    Neden birşey değişmedi, Re-public of Fenerbahçe kültürünün bilinçaltlarına kazıdığı şeyleri çıkarmak öyle kolay mı éfulim?

ben maçları gs,bjk ve fb li dostlarımla izliyorum maç başlıyor eğlence gırgır maç sonu sarılıp ayrılıyoruz

bu haftada nasipse gs maçını ark izleyecğim

yenen yenileni bir sonraki sefere inşallah kazanırsın diyor!!

başlıklara bakıyorum nasıl koyduk? nasıl ettik?

sporun amacını bilmeyen yığınla insan var
  • quote:

éfulim
    quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®
    quote:

"hayali kahraman Jean-Pier Domuoli xxxx" dedim olmadı, "şebeleklik" yapayın dedim olmadı ... Muahaha sendromuna yakalanmışınız adam gibi yazın dedim olmadı ...

yazık sana sen hala orada mı kaldın
    bak bu kolyelerde sana

al sana bir örnek daha görüyorsun değil mi?

aha bi örnekte bur da var

• herkes x takımı yenmeye çalısıyor herkes x takımı kendine rakip goruyor,,sorun x takımın en buyuk olması
  • Galatasaray açısından bakarsak sorun fenerbahçe yönetimindedir. Yöneticilerde Galatasaray kompleksi herzaman var olmuştur. Ali şen bile Manchester maçını aldıktan sonra "Galatasaray yenilmişti biz yendik onların intikamını aldık" diyerekten aklınca kendini tatmin etmiştir halbuki biz olmasak, onlara avrupanın kapılarını açmasak şimdi hala sigma olomuclarla, ıvır zıvır takımlarla oynuyorlardı. Şimdiki yönetimin başındaki başkan ise UEFA kupası (hiç yenilmeden ve finalde arsenali yenerek), Süper kupa (Real Madridi yenerek) başarılarına tesadüf diyebilecek kadar kompleksli bir başkandır. Böyle bir kulübün taraftarlarınında bundan etkilenmemesi mümkün değildir. Beşiktaşlılar ve trabzonlularında nedenleri arasında bu kendini kaf dağının arkasında görme durumu vardır. İşin en ilginç yanı bu takımın avrupada en rezalet sonuçlara imza atmış ve sportif başarısı bulunmayan bir takım olması..

2 kere 2 = 4, Fenerbahçe türkiyenin en nefret edilen takımıdır. Yok biz büyük takımızda ondan bizi sevmiyolar muhahaha gibi soytarılık yapan arkadaşları biraz daha gerçekci olmaya davet ediyorum..

not: Fenerbahçe Manchester takımına boliçle gol attığında iki fanatik galatasaraylı ayağa fırlayıp birbirimize sarılmıştık. Şimdi hiç içimden gelmiyor.

• 1-BJK'lılar ve TS'lular kendilerine rakip olarak GS'ı göremiyorlar. Öncelikle FB'yi geçmeleri ve daha sonra da GS'ı geçmeleri gerektiğini bildikleri için ilk muhatap biz oluyoruz. Bir çeşit GS'a karşı ağzını açamama halleri
    GS'lılarda kendilerini FB'nin zorladığını görerek düşman oluyorlar.
    Bu söylediklerime sadece Avrupadaki başarı olarak değil tüme baktığınız zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

Örneğin. FB, nin TR'deki üstünlüğü BJK'dan fazla Ama GS'ın FB karşısındaki üstünlüğü Avrupa. Ama FB' de GS ile Türkiye liginde başabaş, ve şu anda Ekonomik olarak GS'dan üstün.. TS'u hiç saymıyorum. Onların kini şampiyon olabilecekleri senede kendi evlerinde bize yenilip şampiyon olamadıkları seneden sonra başladı.
    Takımları 1- 0 öne geçmişken üstelik beraberlik bile yeterken hemde kendi evinde 2-1 nasıl yenilirsin diye kendi takımlarını suçlayacaklarına FB'yi suçladılar. Hala da suçluyorlar..

2-FB popüler takım. Yense de yenilsede her zaman manşetlerde. Bu da diğer takım taraftarlarını sinirlendiriyor.

3-Bir aralar Ali Şen'in vermiş olduğu saçma sapan demeçlerin etkileri..

Benim gerçeklerim bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 28 Eylül 2005, 14:39:10 >

• bu tür şeyleri düşünmekte herkes haklı tabiki bizde ne gs ne ts nede bjk seviorus hatta ben nefret ediyorum bu 3 takımdan,oyüzden açtığınız topic sırf tahrik amaçlı 3 takım taraftarı burda aklı sıra bize karsı koalisyon yapıcaksınız biraz hafif gelirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: éfulim
    quote:

Neden birşey değişmedi, Re-public of Fenerbahçe kültürünün bilinçaltlarına kazıdığı şeyleri çıkarmak öyle kolay mı éfulim?

ben maçları gs,bjk ve fb li dostlarımla izliyorum maç başlıyor eğlence gırgır maç sonu sarılıp ayrılıyoru
    bu haftada nasipse gs maçını ark izleyecğim
    yenen yenileni bir sonraki sefere inşallah kazanırsın diyor!!
    başlıklara bakıyorum nasıl koyduk? nasıl ettik?
    sporun amacını bilmeyen yığınla insan var

işin içine o kadar para girerse spor, sporluktan çıkar. Artı sporu yapan millet Türkler ise iş zaten baştan koptu demektir. Hezeyanlar, kıskançlık krizleridir bizi bu noktalara getiren...

Ülkede zamanında çeşitli bakanlıklarda bulunan başbakanlık yapan bir kişi "bu oyuncuyu Galatasaray alacakmış" cümlesini duyduktan sonra sırf onlar almasın diye elindeki yetkileri imkanı dahilinde başkanı olduğu kulüp için kullanır ve yabancı uyruklu bu zatın yarım saat içinde Türk uyruğuna geçmesini sağlayıp takımına kazandırıyorsa Türkiye'de fanatizm bu noktalara gelmesi doğaldır.

http://forum.donanimhaber.com/m_4212389/tm.htm
    Saraçoğlu'ndan futbolcu transferi

• Hoobastank FB'ye saldırmaya devam..

quote:

Ülkede zamanında çeşitli bakanlıklarda bulunan başbakanlık yapan bir kişi "bu oyuncuyu Galatasaray alacakmış" cümlesini duyduktan sonra sırf onlar almasın diye elindeki yetkileri imkanı dahilinde başkanı olduğu kulüp için kullanır ve yabancı uyruklu bu zatın yarım saat içinde Türk uyruğuna geçmesini sağlayıp takımına kazandırıyorsa Türkiye'de fanatizm bu noktalara gelmesi doğaldır.

Ben daha 10-15 sene öncesinde stadların yarı yarıya dolduğunu hatırlıyorum. Sen düşmanlığı bilmem kaç
    senelerine çekmişsin.

Yeri gelmişken bunları tekrar yazayım. Bunları unutmuştum. Düşmanlığın nedenlerinden bazılarıda burada

quote:

butterflyT

Her takımda aşırı fanatikler vardır ve olacaktır..
    Ben, "UEFA kupasını aldık ama FB'den 6 tane yedik" diye hayıflanan kızan GS taraftarı da gördüm..

GS UEFA kupasını ve Super Kupayı alarak zor ve büyük bir işi başardı. Tüm Türkiye onları destekledi,
    onlarla beraber sevindi..
    Ama ondan sonra her şey değişti. GS taraftarı havalara girdi, burunları büyüdü her şeyi biz biliriz biz en iyisiyiz.
    Biz şöyleyiz biz böyleyiz, siz eziksiniz siz beceriksizsiniz, siz işe yaramazsınız. Tabirinden
    Laflarla diğer takım taraftarları, özellikle FB taraftarları ile dalga geçmeye başladılar..
    Oysa FB'li taraftarlar GS'ın maçlarında destek vermiş ve kalpten GS'ın kupayı kazanmasını istemişlerdi..
    (En azından çevremdeki taraftarlar öyleydi)
    FB'nin avrupa maçları yaptıktan sonraki
    GS taraftarlarının tavırlarını konuşmalarını bir düşün, konuşmalarda destek mi,
    yoksa aşağılama küçük görme mi var?
    Biz süperiz biz şöyle yaptık siz ezikler ne yaptınız şu kadar gol yediniz,
    yenildiniz. Beceriksizler, sizi Edirne'den öteye geçirmemek lazım gibi laflarla çok güzel
    desteklediler..
    FB avrupa maçlarında kötü sonuçlar almış olabilir. Ama sence bu tür aşağılanmayı, küçük görülmeyi hor görülmeyi haketmişmidir. GS UEFA kupasını almadan öncede çeyrek finaller, yarı finalller oynamıştır. O zaman FB tarftarları GS taraftarlarını aşağılayıp bir şeyi beceremediniz kupayı alamadınız mı demişlerlerdir. Yoksa GS'lı taraftarlarla beraber, nasıl kaçırdık adamları elimizden halbuki biz onları yenerdik nasıl yenildik diye üzülmüşler midir? (Bunları kendine bir sor bakalım cevapları ne olacak..)

Zamanında GS UEFA kupasını aldı bizlerde sevindik destekledik ama bence iş değişti artık.
    Başarıyı hazmedemeyen, burnu büyüyen ve diğer takımlara küçük gören onları aşağılayan
    GS taraftarlarına karşı diğer takım taraftarlarıda ellerine ne koz geçtiyse kullanmaya başladılar.
    Tabi bu işi iyice abartan saçmalayan taraftarlar da olmuştur.. Bu da normaldir. Herkesin kişiliği
    bir değildir. Bazıları kendilerini savunmak için en olmadık yöntemlere bile başvurabilirler..

GS'a, GS'lı taraftarlara olan tepki ne kıskançlık nede ezikliktir.
    Bu işin aslı budur.. Tamamen savunma içgüdüsü..

Ben de artık kesinlikle GS'ın hiçbir dalda başarılı olmasını istemiyorum.
    Nedenine gelince ben yalakalık, şakşakçılık yapamam, benimle dalga geçen, aşağılayan
    bir tarafatarın takımına nerde olursa olsun destek vermem..Bence destek işi bitmiştir artık,
    taraftarların %90'ı da artık sadece kendi takımlarının başarılı olmasını istiyorlar..

Tamam GS UEFA ve Süper Kupasını alarak büyük bir iş başarmıştır. O zamanlar büyümüştür, ama büyük kalamamıştır..
    Büyüklük kendisiyle aynı başarıyı yakalayamamış olanları aşağılamak, küçük görmek, onlara
    ezikmiş gibi davranmak değildir.. Böyle yaparsan yanında kimse kalmaz kimse seni desteklemez ve herkesle düşman olursun ve daha önceki başarılarına kimsenin saygısı kalmaz.

• arkadaşlar peki y takımıyla aranız nasıl...???
  • quote:

Orjinalden alıntı: derbederxl

arkadaşlar peki y takımıyla aranız nasıl...???

Hocam zaten 1 bilinmeyenli denklem yeterince karıştı. İşin içine ikinci bilinmeyeni katma. Topyekün kafayı sıyırırız yoksa.
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbederxl -- 28 Eylül 2005, 16:50:58 >
  • quote:

arkadaşlar peki y takımıyla aranız nasıl...???

xy kare kök içinde 5 denkleminin sonucu olarak

dersimiz matematik

• quote:

éfulim
    Kendi resmi gazatesine böyle bir başlık atması sebep olabilir mi? Daha doğrusu bu tarz yaklaşımlarını kulüp geleneği haline getirmiş olması neden olabilir mi ? Bu örnekler arttırılabilir tabi...
     SORUN KİMDE?

hocam seni tanımam kızma ama sen baş fanatiksin bikere sende bayagı kavga çıkarıyorsun yani alınma sadece benim fikrim

• quote:

quote:

éfulim
    Kendi resmi gazatesine böyle bir başlık atması sebep olabilir mi? Daha doğrusu bu tarz yaklaşımlarını kulüp geleneği haline getirmiş olması neden olabilir mi ? Bu örnekler arttırılabilir tabi...
     SORUN KİMDE?

hocam seni tanımam kızma ama sen baş fanatiksin bikere sende bayagı kavga çıkarıyorsun yani alınma sadece benim fikrim

Sadece senin fikrin değil.Ben dahil dhdeki tüm Fenerbahçe'lilerin ortak fikri.

• quote:

quote:

éfulim
     SORUN KİMDE?

Hocam öyle deme bak şimdi arkadaşı kızdıracaksın..

Başlıyacak araştırmaya. Daha sonra forumda bir topik.

Başlığı ŞOK....... TRABZONSPOR vıdı vıdı....

İçeriği. Milattan önce 485.inci yıllarda TRABZONSPOR vıdı vıdı..............

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

hocam öldürürsün adamı yaww hödöö de hödööö

• Chelsea 50 yıl aradan sonra şampiyon oldu ve teknik direktörleri
    Jose Mourinho ödül verildi

yoksa futbol sadece türkiyede mi oynanıyor

bu ne cahillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éfulim -- 28 Eylül 2005, 17:26:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

hocam öldürürsün adamı yaww hödöö de hödööö

Hocam hödööö demek için İlkerinanç'dan izin aldın mı. Sanırım o icat etmişti bu höödööö'yü.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.