Şimdi Ara

SORUN KİMDE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TS,GS,BJK KENDİ ARALARINDA SORUN YOKKEN NEDEN HEP X TAKIMI İLE SORUNU OLUR ANLAMIYORUM?

FANATİZM KİM KÖRÜKLÜYOR?

• X takım kim oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: éfulim

TS,GS,BJK KENDİ ARALARINDA SORUN YOKKEN NEDEN HEP X TAKIMI İLE SORUNU OLUR ANLAMIYORUM?

FANATİZM KİM KÖRÜKLÜYOR?

x takım kim
    senin bu x takımı yaklaşımın bile kendi içinde yasattıgın fanatizmin bir parcası
    bosuna dememişler çuvaldızı kendine igneyi baskasına batır
  • x türkiyenin en büyük takımı tabiki kim olacak
  • éfulim
    Kendi resmi gazatesine böyle bir başlık atması sebep olabilir mi? Daha doğrusu bu tarz yaklaşımlarını kulüp geleneği haline getirmiş olması neden olabilir mi ? Bu örnekler arttırılabilir tabi...
     SORUN KİMDE?
  • haydeeee parka gidin
  • fanatik olsam her topiğe girip millete taş atıp giderim

benim tarzım değil!! meydanda internet kıroları dolu biri çıkar birşey der benim cevabım netten olmaz

söylenecek sözüm varsa ben adamın yüzüne söylerim

neyse konumuz bu değil ben x derken dalga anlamı için kullanmadım!! benim her takıma saygım var ama oratda bir sorun var neden kimse sizle iyi geçinemiyor?

biz en büyüğüz geyiğine girmeden yazarsanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    19 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    15 yıl önce açıldı
    Bu araçda sorun olabilir mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kıskançlık olabilirmi şimdi dicekler sizin neyinizi kıskanacağız falan da filan ama ben öyle görüyorum bazıları birlik oluyo koalisyon kuruyo trabzonu zaten saymıyorum bence kıskançlk siz nasıl yorumlarsınız bilemem umrumda da değil zaten benimkiside sizin umrunuzda olmayabilir o da benim sorunum değil benim şahsi fikrimdir KISKANIYOLAR
  • quote:

fanatik olsam her topiğe girip millete taş atıp giderim

benim tarzım değil!! meydanda internet kıroları dolu biri çıkar birşey der benim cevabım netten olmaz

söylenecek sözüm varsa ben adamın yüzüne söylerim

neyse konumuz bu değil ben x derken dalga anlamı için kullanmadım!! benim her takıma saygım var ama oratda bir sorun var neden kimse sizle iyi geçinemiyor?

biz en büyüğüz geyiğine girmeden yazarsanız sevinirim

tamam anladık delikanlısın ve fanatik değilsin aynı zamanda x takımı derken dalga gecmek için kullanmadın
    ama bu kadar tepkiden sonra niye değiştirme geregi duymayıp milleti tahrik etme ihtiyacı duyuyorsun

• Bu sıralar sorun Beşiktaş'lılarda

bakalım haftaya sorun kim olacak

x takım her zaman haklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBeşiktaş -- 28 Eylül 2005, 13:30:53 >
  • Hoobastank

peki o gazeteyi piayasa çıkarıp nasıl biz barış istiyoruz diyebiliyorlar?

yarında bir başkası kanarya çorbası yaptık derse nasıl olur?

bu mudur spor ahlakı
  • Meyveli ağacı taşlarlar, kısa ve net.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

Kıskançlık olabilirmi şimdi dicekler sizin neyinizi kıskanacağız falan da filan ama ben öyle görüyorum bazıları birlik oluyo koalisyon kuruyo trabzonu zaten saymıyorum bence kıskançlk siz nasıl yorumlarsınız bilemem umrumda da değil zaten benimkiside sizin umrunuzda olmayabilir o da benim sorunum değil benim şahsi fikrimdir KISKANIYOLAR

hadi digerleri ezeli rakip
    trabzonu zaten saymıyorum
    kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar
  • iyide x takımını sayan kim

hiç ummazdım ama işi fanatizm dökmeden cevap veren killforyou! çıktı
  • quote:

Hoobastank
    peki o gazeteyi piayasa çıkarıp nasıl biz barış istiyoruz diyebiliyorlar?
    yarında bir başkası kanarya çorbası yaptık derse nasıl olur?
    bu mudur spor ahlakı

Bu mudur bilmem ama Galatasaray ait olmayan bir yayın yani gayri-resmi bir yayın bile "kanarya çorbası yaptık" desin kıyamet kopar spor ahlakından bahsedilir. Centilmen tavırlarla bir rakibimizi tebrik ediyoruz ama bu tarz başlıkları tasvip etmiyoruz olur. ama iş "kartalı yolmaya" geldiğinde "aslan terbiyecisi" olunduğunda spor ahlakı olmuyor da şaka oluyor ... Re-public of Fenerbahçe ! dimi? onların dokunulmazlık hakları var...

Ama dokununca benim adım "antifenerli" olur ne demekse hala anlamadım, "hubastenk" olur "hooştabak" olur... biri yazar öbürü buna güler... sonra benden cevap bekler bunlar... Araştırsınlar bakalım ben bugüne kadar insanlara nasıl hitap etmişim... Terbiyesizliklerini yüzlerine vurdum "hayali kahraman Jean-Pier Domuoli xxxx" dedim olmadı, "şebeleklik" yapayın dedim olmadı ... Muahaha sendromuna yakalanmışınız adam gibi yazın dedim olmadı ...

Neden birşey değişmedi, Re-public of Fenerbahçe kültürünün bilinçaltlarına kazıdığı şeyleri çıkarmak öyle kolay mı éfulim?

• komik oluyosun bazen ya x takımını sayan kimmiş kardeşim sen kimsen bahsettiğini açıkla ilk önce x takım sen zaten bu topiği açara küçümseyici bi tavırla x takımı da falan da filan yazıyosun Fenerbahçeden bahsettiğini herkes biliyo ama x takım ne bu Allah aşkına sonrada fanatizm de hödö de hödööö
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

"hayali kahraman Jean-Pier Domuoli xxxx" dedim olmadı, "şebeleklik" yapayın dedim olmadı ... Muahaha sendromuna yakalanmışınız adam gibi yazın dedim olmadı ...

yazık sana sen hala orada mı kaldın
    bak bu kolyelerde sana

• éfulim
    quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®
    quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank
    "hayali kahraman Jean-Pier Domuoli xxxx" dedim olmadı, "şebeleklik" yapayın dedim olmadı ... Muahaha sendromuna yakalanmışınız adam gibi yazın dedim olmadı ...

yazık sana sen hala orada mı kaldın
    bak bu kolyelerde sana

al sana bir örnek daha görüyorsun değil mi?

• kimin sorunu varmış FENERBAHÇE ile...
    vala bende olsam bende kıskanırım son iki senenin şampiyonu,mükemmel stadı,her sene bomba transferleri appiah,anelka,alex,tuncay,nobre gibi futbolcuları,o mükemmel stadı dolduran taraftarı..her geçen yıl dahada güçlenen bir klüp her branşta...

rakip takım taraftarı tabi sevmez niye sevsinki!
    aman bizi sevmeyin,biz böle mutluyuz,biz bize yeteriz..

quote:

iyide x takımını sayan kim

• quote:

iyide x takımını sayan kim

Nasıl yani?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.