Şimdi Ara

Sorun işlemcimmi? ACİL YARDIMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM Arkadaşlar pc mi temizledim işlemciyi fln yerinden çıkarttım sonra pc açtıgımda ekrana görüntü gelmiyor
    ram ve ekran kartımı denedim onlarda sorun olduğunu düşünmüyorum yanlız işlemcimin en arkadaki tırnağı hafif eğrilmiş ekran gelmemesine bu sebep olurmu? sebep oysa bir çözümü varmıdır yoksa işlemci ölmüşmüdür?intel p4 2,8 işlemci yardım lütfen tşk.pc açılıyor sadece ekran yok

S - enzio - ly --- ®
  • o eğrilen tırnağı bir cımbız ile hassas bir şekilde düzelt..başka çaren yok..
    87-88 yıllarında zx spectrum azıcık ,c-64 2 yıl (hayatımın bilgisayarı),amiga 3 yıl (halen duruyor bakarım),286 - 6 ay,386 dx40 2 yıl (creative 2x cdrom harici kutulu),486,pentium II 266,pentium III 450 (overclocklu ne makineydi :D),arada bir sürü upgrade yeni bilgisayarlar ve şimdi 4 çekirdekli bir pc ayrıca notebook offf ben sadece çocukluguma geri dönmek istiyorum...c-64 ve amiga gibisi yoktu olmuyacakta..
  • bende pc fanlarını vesaire temizlediğimde bu sorun oldu bios pilin ve power kablosunu çıkarttım pili terar takmadan çalıştırdım ve düzeldi bende işe yaradı belki sendede yarar
    Ekran sorunu yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.