Arkadaslar herkez tutturmus orta sahaya cift yonlu oynayan bir adam alalim diye. Peki sizce bu butun sorunlari cozecekmi ? Belki kismen ama bence sorun bundan daha buyuk . Bence bizim oyuncularimiz takim olamadi . Gecen sene alisma suresi dedik , Rijkaard Turkiyeyi tanimiyor dedik vs. vs. dedik .
Dun geceki macin ilk yarisinda oynanan futbol beni tatmin etti sahsen . 2-2 lik skordan ziyade beni uzen taraftarimizin Rijkaardin `oyuncular acele etti` demesinin barcaylami manu ylami oynuyoruz gibi sacma sapan yorumlar getirmesi . Rijkaardin demek istetigi takim oyunu rolantiyeye alip , tempoyu dusurup , orta sahada top cevirerek hem 2-0 lik avantaji korumak hemde firsat bulursak gol atalimdi .
Bunlar sorun kismi . Cozum ise bence tam olarak bir takim olgusunu olusturmak icin oyuncularin birbirleriyle daha cok vakit gecirmelerini saglamak ve saha icinde amatorce hareket yapan futbolculari bu hatali hareketlerinin videolarini defalarda izletip beyinlerine kazitmak .
Sizce sorun nedir ? Cozumu ne olmasi gerekiyor ?
Maçın son 15 dakikası hariç gayet iyi oynadık.Göze tek batan isim Ayhan'dı yaptığı top kayıplarıyla.Pas yüzdemiz gayet yüksekti ve topla oynamada da %65-%35 gibi bir üstünlüğümüz vardı.Bekler Sabri ve Hakan kanattaki Serdar ve Arda'ya gerekli yardımları çok iyi getiriyodu. Hatta Arda ve Hakan baya ikili oyun oynadı.
Ama işte orta sahada 3 tane düz oyuncumuz olunca skor üstünlüğümüzü koruyamadık.Halbu ki pas yüzdemizin ve topla oynamamızın artması gereken dakikalardı ve biz bu dakikalarda 2 gol yedik.Rijkaard da bazı noktaları eleştirdi.Çoğunluk Rijkaard'ın suçu oyunculara yüklediğini düşünmekte fakat gayet haklıydı Rijkaard ve ben hala arkasındayım ve her daim olacağım. Oyuncu değişikliklerine gelirsek bence Cana ve Pino 11'de başlamalıydı.Fakat Rijkaard gerek kondisyon eksiklikleri olsun gerek forma kapmanın zorluğunu belirtmek istemiş olsun yedek başlattı.Bence saygı duyulmalı.
Ben Galatasaray'ın tüm olumsuz eleştirilere rağmen umut verdiğini ve orta sahaya henüz gelemeyen(!) box to box oynayacak transferimiz ile bu sene ligde ve uefa kupasında başarılı olacağına inanıyorum..
bence çözüm yenilerin gelmesinden çok eskilerin gitmesine bağlı. eskiler gitsin transfer olmasa bile gençler oynar. Yenilsek de hiç olmazsa içimiz sızlamaz eskiler dediklerim kimler biliyorsunuz
takıma bi hava çökmüş,acayip kötü onu kaldırmak çok zor
Takım olamamak konusunda haklısın. Son 2 senedir takımda yardımlaşma çok alt seviyede. Bunun en büyük nedeni de sanırsam kondisyon sorunu. Bu saatten sonra da bu pek düzeltilebilecek bir şey değil gibi...