Şimdi Ara

sorun çözülmüştür!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeant@bf -- 28 Ağustos 2010; 3:51:35 >

• slota tam oturmamış olabilir ekran kart sök yeniden tak bakalım..
  • Kullandığınız sürücü versiyonu nedir ?
  • şimdi araştırdım sorun kurmuş olduğun driver versiyonundan dolayıda yapabiliyormuş onuda bir kontrol edersen.
  • son driver kurulu...
    258.96
  • Bir yada iki önceki sürümlerden birini indirin.Alternatif sürücüler için >> Click <<
  • ok saolun deneyip tekrar buraya yazarım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Çözüldü) KMPLAYER sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır driver la değil denedim aynı sorun devam ediyo bundan önceki kartımda 258.96 versiyonu kullanıyodum sorun yoktu..
    oyun esnasında oyundan atıyo bazen kilitleniyo bazen yeniden başlıyo pc???
    sorun yeni aldığım karttamı yoksa yeni aldığım psu genemi yetersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeant@bf -- 22 Ağustos 2010; 20:58:48 >
  • saint-dark kardes ekran kartìn problemli cìktì konusalìm kartì geri vericem sana üzgünüm malesef arkadasn sistemde denedm aynì...
    yapacak biseym yok
  • arkadaşım bu tur konular telden konusulur ama madem burdan yazdın cevap veriyim kartın sorunlu cıktı geri vericem diğe bir durum olamaz sana verirkende söledim okadar kişiyle alışveriş yaptım hem alırken hem verırken malın neyi varsa ortaya dökerim sana %100 sorunsuz kart verdim önce 400w psuda calıstırdım olmadı dedin daha snra psu değiştirdim yine aynı sonuç dedin senden önce bu kartı ıkı kısı kullandı en ufak bir teklemesi hatası olmadı yani malından emin olan bir satıcı malın problemli çıktı geri vericem diğe bi mazereti nasıl kabul edebilir belki takarken birşey oldu veya 400w psuyla denedım dedin şuan hatırlamıyorum ama kartın istediği 26amper bndeki psu 24ampr vs birşey dedin ( o muhabbeti bilmediğim için isimlerini yanlış yazmış olabilirim ) yani anlatmak istediğim o sırada kart zarar görmüş olabilir bu dururumdada zararlı ben olurum ha bu durumda sende mağdursan forumda onlarca ref. olan kart duayeni arkadaşlarımız var gönderirsin testini yaparlar birkaç gün kartta problem bendeyken oluşmuşsa eyw. kartta sende kalsın paranıda havale geçeyim bu mazaret biraz basit geldi kaldıki kartın garantiside var garantiye gider ( eğer dediğin gibi sorunluysa ) zaten orda arızanın tespiti çıkar.. yani anlatmak istediğim burada kartın arızalı olduğunu söleyen sensin bende 3 ay paşalar gibi kartı kullanan kişiyim kesinlikle yalanla dolanlada işim olmaz öncelikle bu yollara başvurulmalıdır sonuç kartın benden sana problemli geldiği yönünde ise sözümün arkasındayım kartta sende kalsın paranıda yolliyim. ha bu arada en önemli nokta ise problemin kartta olduğunu nasıl tespit etmen normaldede pc mavi ekran verir aşırı ısınmadan vs veya başka durumlardan dolayı her mavi ekran verdiğinde bu demek değildirki ekran kartı problemlidir.. okuyan arkadaşlarda bir yorumda bulunursa sevinirim hayırlı geceler.

• sorun çözülmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeant@bf -- 28 Ağustos 2010; 3:53:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.