Şimdi Ara

sorun çözüldü......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • EFT yapacağım ne zaman karşı daki hesaba ulaşır bilen var mı? yarına kalmıyor değil mi? biren biri hemen yardımcı olursa çok sevinirim.Yarım saattir garantinin müşteri temsilcisine bağlanamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkurt -- 16 Haziran 2008; 14:43:34 >

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    Şu anda YARGI görevini yapıyor..o engellenirse ORDU yapacaktır..O da engellenirse SIRA BİZDE DEMEKTİR..
  • 15.30'u ( bazı bankalarda 16.00 ) geçmediği takdirde işlem yapıldıktan en fazla 15 dakika sonra ulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 16 Haziran 2008; 14:33:45 >

• çok teşekkür ederim arkadşlar hızır gibi yetiştiniz yolladım sağolun
    19 yıl önce açıldı
    Çözüldü
    2 hafta önce açıldı
    problem çözüldü silinebilir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.