Şimdi Ara

Sorun bende mi anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamadığım şey şu abi sup oynuyorum her maçta bot kesinlikle kazanıyor mide de gidiyorum boş olduğumda her maçımda düzenli olarak totemlerimi ve görüş totemlerimi kullanırım takıma sürekli ejderi hatırlatırım takımı yönetmeye çalışıyorum ama bir türlü maç kazanamıyorum. Abi tf attık kazanmışız tf yi ama bir türlü takıma kule,ejder veya baron almaya ikna edemiyorum. Katliam atmışız adamlar hala base atıp item alıyorlar yalvarıyorum resmen beyler gelin kule alalım diye ama adamlar inadına base atıyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Geçen hafta threshle 7/7/42 oynadığım maçı kaybettim. Katliam atıyoruz beyler gelin hadi bitirelim diyorum base atıyolar. Bugün namiyle 2/7/35 gittiğim maçı verdim. Adc ye ilk 14 dakikada 10 kill aldırdım ancak middeki adam 2/8 oynuyordu... lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence yapman gereken,1 kişiyle sürekli oynayıp onunla fikirlerini payllaşman,bi partner gibi birşey yani,en azından sabit hareketler yaparsın doğaçlama yapmazsın,ona alışırsın,daha rahat lig atlarsın,senin için çözüm bu gibi geldi bana,en azından senin çağrılarına uyar,takımı da rahat çekersin ejdere ve ya koridora.bir de totemleri boşa atma efektif at bu da önemli,zaten başka taraftan görebildiğin bi bölgeye ,sırf çim var diye totem atma.daha karşı ormana totem atmaya çalış daha rahatlatırsın takım arkadaşlarını.
  • Ayrıca bütün takım arkadaşlarından pembe totem almalarını,nehire ve kendi ormanınızdaki çimlere koymalarını söyle,normal bir totemden sadece 25 para daha fazla.Arayıcı mercek almalarını söyle sürekli,bu çok önemli birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.