Şimdi Ara

SORUN ANAKARTMI BAŞKA BİŞEYMİ?ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , şöyle bir sorunum var , Pc i açıyorum açıldığı gibi setup a otomatik giriyor ve advanced sekmesini önüme çıkarıyor advanced sekmesinden Cpu seçeneklerinden

CPU Frequency (MHZ) karşısında 133 yazıyor , burada sorun işlemcidemi anakarttamı ? setuptan ayarları DEFAULT ediyorum save and exit yapıp pc nin tekrar açılmasını sağlarken pc kapanıyor el ile açmak zorunda kalıyorum ve setup ekranı tekrar karşıma aynı şekil çıkıyor şimdiden teşekkürler..

Not : Anakarttaki pili değiştirdim sorun aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSuS -- 25 Eylül 2007; 14:13:28 >

• Up.
  • Konu hakkında Yorum yapabilecek yokmu
  • walla kardeş aynı sorun bizim arkadaşın bilgisayarındada oluyo.direk bios a girip cpu çarpan ayarlarına geliyor.onda hiç denemedim ama acaba bios sıfırlamak çözüm olur mubi dene istersen
  • hıı bide arkaşın anakartı asus tu seninkide asus mu??
  • anakart nedir işlemci nedir 133 yerine 100 veya 150 denedinizmi yada dogrudan 133 seçip deneyin default yapmadan
  • O kısımın normali 100 dür o kısımı 100 yapıp kayded ve default da yapma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet markası asus , inanmıyacaksınız ama bios pilini değiştirmiştim aynı sorun devam ediyordu , bu sabah açtım pc i hiç açılmadı , bios piline tornavida ile dokundum acıldı :) daha sonra yeni takdığım pili cikarip eskisini taktım bios a girmeden pc açıldı ilginçç test ediyorum bakalım sorun çıkacakmı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.