Lise 2yim sağlık meslek okuyorum derslerim çok ağır ve zor okuldan nefret ediyorum devamsızlığım sınırda 7,8 zayıfım var yarın 2 tane çok önemli sınavlarım var bugun çalışırım diye okula gitmedim ve çalışmadım kitabın yuzunu açasım gelmiyor konsantre olamıyorum odaklanamıyorum 1 yıl tekrar okumanın çok kötu zor oldugunun bisuru kötu şey olacagını biliyorum sınıfta kalırsam ama gene de çalışmıyorum yardım edin napmalıyım bu gece uyumamayı duşunuyorum konsantre olmam için önerileriniz lazım
Kız-erkek nüfusu kaça kaç?
quote:
Orijinalden alıntı: Jim Carrey
24 kişilik sınıf sadece 3 erkek. önce 6 erkektik herkes dağıldı gitti vs . bu arada kızlar kız değil benden erkekler koridorda birbirlerine omuz felan atıyolar . konsantre olmam için bi tavsiye ?
quote:
Orijinalden alıntı: Magoalene
quote:
24 kişilik sınıf sadece 3 erkek. önce 6 erkektik herkes dağıldı gitti vs . bu arada kızlar kız değil benden erkekler koridorda birbirlerine omuz felan atıyolar . konsantre olmam için bi tavsiye ?
Sende onlarla omuz atma yarışına girme sakın.Övebildiğin kadarını öv.Fizikleri iyiyse faydalan.La cennete düşmüşsün.Aralarında hiç güzel yok mu? Yoksa bile fiziği taş olan vardır.Onlara focusla.Ardından Bi ara nakil olcaktım.Daha doğrusu geçtiğimiz senelerde Benim iş olmamıştı.Orada çok yoğun oluyor kızlar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Magoalene
quote:
Sende onlarla omuz atma yarışına girme sakın.Övebildiğin kadarını öv.Fizikleri iyiyse faydalan.La cennete düşmüşsün.Aralarında hiç güzel yok mu? Yoksa bile fiziği taş olan vardır.Onlara focusla.Ardından Bi ara nakil olcaktım.Daha doğrusu geçtiğimiz senelerde Benim iş olmamıştı.Orada çok yoğun oluyor kızlar
merkez de değil ilçe de okuyorum hiç bi şekilde fizikli ve guzel kız yok benim okudugum lise istisna , sınıfta kalıcam ama hala konsantre olamıyorum derslere çalışmak için diyorum ne diyosun bro
Magoalene
kullanıcısına yanıt
Son haftalara girdik.Benimde durum kötü ama son sınavlara çalışmak şart bi kere.Yoksa işin ucunda kalmak var.Hem şuana kadar geçen koskoca sene boşa gidicek hem gelecek sene tekrarlıycaksın.Benim için ise herşey biticek.Son savaşını vermen gerekiyor kısacası.Ne olursa olsun deli gibi çalış son sınavlara ve en iyisini yapmaya bak.Ben öyle yapıcam çünkü Al eline defteri.Zaten okumaya başlayınca iş bitiyor.Başında 2-3 saat geçir.Çok birşey yapmana gerek yok, sadece oku.Sonra yarım saat falan aklında tuttuklarını tekrarla.Ertesi güne gayet hazır olursun zaten Çok birşey değil.Sadece son sınavlar.
neden okuldan nefret ediyorsun bro? hayatın oraya bağlı olduğu içinmi
Son haftalara girdik.Benimde durum kötü ama son sınavlara çalışmak şart bi kere.Yoksa işin ucunda kalmak var.Hem şuana kadar geçen koskoca sene boşa gidicek hem gelecek sene tekrarlıycaksın.Benim için ise herşey biticek.Son savaşını vermen gerekiyor kısacası.Ne olursa olsun deli gibi çalış son sınavlara ve en iyisini yapmaya bak.Ben öyle yapıcam çünkü Al eline defteri.Zaten okumaya başlayınca iş bitiyor.Başında 2-3 saat geçir.Çok birşey yapmana gerek yok, sadece oku.Sonra yarım saat falan aklında tuttuklarını tekrarla.Ertesi güne gayet hazır olursun zaten Çok birşey değil.Sadece son sınavlar.
şu yazından sonra içime bi şevk geldi 1 uniteyi bitirdim bakalım kaldı 2 unite.
@BroFenomen tam olarak hayatım okula bağlı olduğu için nefret ediyorum sevmem için hiç bir neden yok en guzel yıllarımı çalan yer
Not tutarak çalış.Al eline kağıdı önemli buldugun tüm kısımları yaz,günün kalan kısmınıda yazdıklarını hafiften okuyarak geçir.
videolar var konularına göre dersleri anlatan bi bak derim, hele matematikte ekol hoca candır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme