Şimdi Ara

Soruların çalınmış olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınavdan önce forumda özelde okuyan bir arkadaş konu açmıştı sorular çalındı bizim okulda 3-5 arkadaşım satın aldı falan filan bişeyler yazıyodu konuyu bulamadım bulan varsa eklesin onun dışında zaten sorular dehşet bir biçimde çalınmış öyle 100-200 kişi değil bildiğimiz 1000 lere yayılmış sorular. Kesinlikle eminim ki sınav iptal olmucak ama artık o çalıp dağıtanların satanların yani hepsinin belasını versin demek istiyorum ya sorular orda burda dolaşıo sadece sorularla yakalanan 100 lerce kişi var birçoğu haberlere bile çıkmıyor.
    Bunun dışında soruları ezberleyenler neler neler. Duyduğum kadarıyla sadece bir bölüm için 5000tl isteniyormuş yani full için 20 bin TL vermeniz yeterli.

Bu nedir ya
    Soruların çalınmış olması

http://www.aksam.com.tr/yasam/osym-2017-ygs-sinavi-iptal-mi-edilecek-ygs-2017-sorulari-calindi-mi/haber-606060

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senben12 -- 19 Mart 2017; 22:33:26 >

• Bu ülkede adalet, eşitlik, demokrasi, hak ve hukuk gibi kavramların karşılığı yok. 5-10 yıl sonra bir Suriye bir Irak bir Pakistan olacağız. Atatürk'ün bize verdiği bu ülkeyi her geçen gün geriye götürüyoruz ne yazık ki. Yazık vallahi yazık. Bu tür şeylerde emeği geçen herkesin allah belasını versin ne denir ki başka
  • Csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece geometriyi alabiliyor muyduk acaba ya ilk 5k garantilerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakın tekrar söylüyorum

adamların insanlar yapamasın zaman kaybetsinler diye böyle silgi vermesi

sınava milleti sokmamak icin 9.45 e alınması

sınavı bu kadar zorlamaları

bunların hepsi soruları sattıklarının kanıtıdır kendi adamlarını yerleştirecekler
  • cevaplar doğru değil ki
  • Yav he, soruları alıp cevaplarını yanlış mı yazmışlar kağıda? Fotoğrafa baksaydınız bari bol keseden sallamak kolay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke öyle olsaydı. Adamlar soruların cevaplarını yazmışlar. Bu açıklanabilir bir durum mu sizce?
  • Nasıl doğru değil hocam?
  • Bura Yeni Türkiye alışacan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefarcher

Nasıl doğru değil hocam?

Küme 32,kimyadaki soru kalay değil
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Ya söylediklerinin hepsine katılsam bile inanmak istemiyorum ya nolur gerçek olmasın hani çalınmış falan olsun ama bilgileri olmasın salaklıklarından çalınsın kasıtlı yapmasınlar. Resmen kendi ülkemde gurbetçi hissi yaşamaya başladım hani sanki farklı bir ülkedeyim bir gün kendi ülkeme dönücekmiş gibi hissetmeye başladım
  • Tamamda hocam çalınmadığına dair tek dayanağımız bu mu? Diğerleri doğru. Bu fotoğrafın ne zaman çekildiğini merak ediyorum doğrusu.
  • Ya bunlar zor bele hani 10.el falan alan akrabası bibisi dayısı mayısı vermiştir bunlara büyük ihtimalle zaten gerçek çalan adam gider adam akıllı ezberler. Büyük ihtimallede bunlara sadece bazı soruları verdiler cevabıda bunlar bulamıcak kadar aciz insanlarmış yani düşün adam kağıtla girmiş 20 tane şeyi ezberliyememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefarcher

Tamamda hocam çalınmadığına dair tek dayanağımız bu mu? Diğerleri doğru. Bu fotoğrafın ne zaman çekildiğini merak ediyorum doğrusu.

Adamlar bunlarla girmemişler ki telefonla haberleşerek yazmışlar bunları,internette falan aramışlardır fen ve coğrafyanın doğru olması bu yüzden matları bulamamışlar belli polinom da yanlış yazıyordu.
  • chefarcher C kullanıcısına yanıt
    Sınavdan çıkartılıp çekilmiş. Yakalndıktan sonra bakıyolar kağıtlara falan heriflerde soruların cevapları yazıyor polis geliyo falan filan çekiyolar fotoğrafları.
  • Yok hocam bu kağıtlarla girmişler sınava telefon sokmamışlar. Dikkat ettiysen zaten kurşun kalemle yazılmamış stabilonun hafif kalın olan kalemiyle yazılmış.
  • direk kitapçığa yazardı o zaman neden başka bir kağıda yazıyor? o kalemle kağıdı nasıl soktu. girişte aranmadılar mı?
  • Yanlış soru derken ? ordakilerin %90 ı doğru
  • S.a dersem kaç kişi beğenir?Beğene çökkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrder11 -- 19 Mart 2017; 23:43:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.