Şimdi Ara

SORULARIMA CEVAP BEKLİYORUM acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilk önce ben bıosu hp nın orjınal sitesinden güncelleme yaptım sonra bilgisaayarı açtım bende çif katmanlı 6520g atı radeon ekran kartı vardı güncelleme olduktan sonra 6470 oldu hangi ekran kartı daha iyi bide bıosu günceledikden sonra laptop hızlandı falan sonra windoes taban puanı var güncelleme yapmadan önce 4.6 dıydı şimdi 5.3 oldu şimdi ben bilgisayara ne yaptım anlamadım biri yardımcı olabilirmi bide attığım resimde 3 işlemci aynı mhzde ama diğeri 1mhz daha fazla nasıl oldu bu iş bence benim gibi anlamayan bıos güncellemesin

SİSTEM ÖZELLİKLER:hp g6 1205st
    4 gb DDR3 RAM
    1 GB ATI RADEON EKRAN KARTI
    amd A6 3400m dört çekirdek
    soran olursa diye yazdımm

• Güncelleme yararlı bişeydir ama biosu güncelledikten sonra(bilgisayar bilmeyenler) çoğu kişinin pc si çöküyor haberin olsun.Ekran kartıda aynı şekil çöküyor derken halledilir şeyler çöker pek olmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Güncelleme yararlı bişeydir ama biosu güncelledikten sonra(bilgisayar bilmeyenler) çoğu kişinin pc si çöküyor haberin olsun.Ekran kartıda aynı şekil çöküyor derken halledilir şeyler çöker pek olmaz yani.

evet pişman oldum sistem geri yükleme yapsam ne değişir bilmiyorum ama sana bi fotoğraf göstercem burda 6520g yazıyo ve düzgün çalışıyor diyo benim ekran kartı çift katmanlı eskiden ama gelişmiş ayarlar yaptığımda orda 6520g yazıyor ama şimdi 6470m yazıyo ama burda görüyo pc anlamadım

SORULARIMA CEVAP BEKLİYORUM acil

• Biosu güncellemeden önceki güne git o günden sonra yaptığın bi işlem varsa flasha yedekle.Eğer geri yükleme yapmak istemiyorsan tüm ekran kartı sürücülerini kaldır ve tekrar kur galiba yanlış driveri yüklemişsin
  • İşlemci için valla orasını bilmiyom ghz sini yaz bi
  • bilgisayarı alırken cd yok tu internetten yuklesem ne kadar guvenlı olur bılmıyorum
  • Atinin sitesinden yükliycen bi şeyt olmaz ama sen driverleri kaldır sonra atinin sitesini gir ekran kartını seç ve indir kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Projeksiyon sorunu acil cevap
    2 ay önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bide benim ekran kartı çift katmanlı olayını biliyor musun benimki ondan adamlar zaten drıverı ona gore yapmışlardır bide indirsem kaldırsam bilgisayar falan kapanmaz dimi yyani ekran kartsız kalmayalım bı anlatırmısın
  • ya donanım ekle kaldıra gircen kaldırcan ama ilk önce driveri indir sonra gir donanım ekle kaldıra ve kaldır yeniden başlatılmasını ister başladığın görütü kalitesi çözünürlüğ her şey düşük olur sonra kur doğru driveri yeniden başlat düzelir.benimde öyle olmuştu 4 bite indi kurdum tekrear düzeldi.
  • ama bende çift ekran kartı 1tane 6470m bi tane 6520g nasıl olcak bılmıyorum en iyisi yarın ben bi medıa markt a gidiyim sorularımı adam görerek baksın falan dimi bole olmazz bence
  • bencede bi baktır orda çift katman diye bi seçenek yokmu dur bi bakim.

EDİT=Bulamadım iki katman yazıyoda anlayamadım.ikisinide kur ama yüksek olan modelini kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 9 Ocak 2012; 17:05:21 >
  • kardeşim her şeyi anladım sana da anlatıyım bu çift katmanlı olayı bilgisayarı pille çalıştığında düşük ekran kartı ile çalışıyo yani 6520g 512 mb ile sonra şarj cihazını takıncada 6470m ile 1gb lık ile çalışıyor olay 6520g ile çalışınca windows performan puanı 4.6 oluyo 6470 ile çalışınca 5.3 oluyo anlayıcağın bıosu güncelledimyi böyle yenilikler falan geldi eskiden direk 6520g deydi şimdi manuel yapıyorsun şimdi oyun daha güçlü falan iyi oldu yani bide bu pclerde çekirdek olaylarından anlıyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

bencede bi baktır orda çift katman diye bi seçenek yokmu dur bi bakim.

EDİT=Bulamadım iki katman yazıyoda anlayamadım.ikisinide kur ama yüksek olan modelini kur.

bende pc niye hızlandı dıyodum ama eskiden toplam bellek gösterıyodu 6520g 1512 mb oluyodu şimdi sadece biri 512 mb diğeri 1gb oluyo bunuda anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.