Şimdi Ara

Sorularım var yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • eveet malum ramazana girdik bol bol vakit geçirecek bir oyun olarak bf4 ve guild wars 2 satın almış bulunmaktayım. guild wars 2 yi indiriyorum şu an muhtemel 2 saate biter. merak ettiğim sınıflar arasında çok büyük farklar var mı mesela thief sınıfı düşünüyorum işini seri kombolarla bitirebiliyor gibi şeyleri okudum avantajları dezavantajları nedir gibi sınıfların ırkların.hangi serverda başlamalıyım daha yoğun oyuncu bulabilirim görevlerin yapılması zor mu haritayı erkenden bitirmemizin bize bi faydası bir zararı var mı gibi başlangıçta işime yarıycak bilgiler istiyorum. yaşım 22 bu arada yardım edebilecek online süresi yüksek arkadaşlar varsa iletişime geçmek isterim .(aklı başında ufak kardeşlerimizde olabilir)

• Sınıflar arası çok büyük farklar var evet.Thief çok vuran (ister power ister condition olsun) , survival kısmı görünmezliğine ve evade'ine bağlı olan bir class.Ben burda saatler boyunca anlatsam bile sizin sevip sevmemeniz önemli classı.O yüzden deneyin , beğenirseniz devam edin yoksa başka karakter deneyebilirsiniz.Şu class iyi bu kötü diye birşey yok , hepsinin artıları ve eksileri var.Irkların herhangi bir avantajı yok istediğini açabilirsin.

Megaserver kullanılıyor şu anda oyunda , yani pve/harita kısmında herkesle ortak yerde oynuyorsun.Server genel olarak bulunduğun guild ve wvwvw için önemli.Desolation ve Seafarer's Rest öneririm.Gandara'da fazla Türk var derler kesin , salla hikaye.Wvwvw'ü düzgün olan bu 2 serverdan birinde başla.

Görevlerin yapılması zor değil ama atıyorum başladın , ilk 1-15 haritasını ve ana görevi yapmaya başladın.Ama bir süre sonra tıkanıcaksın , levelın düşük kalıcak.O yüzden aynı level aralığında birden fazla harita bitirmeye çalış.

Qali Mori ya da Klmor.1250 ekleyebilirsin oyundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Sınıflar arası çok büyük farklar var evet.Thief çok vuran (ister power ister condition olsun) , survival kısmı görünmezliğine ve evade'ine bağlı olan bir class.Ben burda saatler boyunca anlatsam bile sizin sevip sevmemeniz önemli classı.O yüzden deneyin , beğenirseniz devam edin yoksa başka karakter deneyebilirsiniz.Şu class iyi bu kötü diye birşey yok , hepsinin artıları ve eksileri var.Irkların herhangi bir avantajı yok istediğini açabilirsin.

Megaserver kullanılıyor şu anda oyunda , yani pve/harita kısmında herkesle ortak yerde oynuyorsun.Server genel olarak bulunduğun guild ve wvwvw için önemli.Desolation ve Seafarer's Rest öneririm.Gandara'da fazla Türk var derler kesin , salla hikaye.Wvwvw'ü düzgün olan bu 2 serverdan birinde başla.

Görevlerin yapılması zor değil ama atıyorum başladın , ilk 1-15 haritasını ve ana görevi yapmaya başladın.Ama bir süre sonra tıkanıcaksın , levelın düşük kalıcak.O yüzden aynı level aralığında birden fazla harita bitirmeye çalış.

Seafarer's Rest de başladım 6 levelim :D bugun gece girerseniz oynarız tıkandım aynen şu kalp görevlerini yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Sınıflar arası çok büyük farklar var evet.Thief çok vuran (ister power ister condition olsun) , survival kısmı görünmezliğine ve evade'ine bağlı olan bir class.Ben burda saatler boyunca anlatsam bile sizin sevip sevmemeniz önemli classı.O yüzden deneyin , beğenirseniz devam edin yoksa başka karakter deneyebilirsiniz.Şu class iyi bu kötü diye birşey yok , hepsinin artıları ve eksileri var.Irkların herhangi bir avantajı yok istediğini açabilirsin.

Seafarer's Rest de başladım 6 levelim :D bugun gece girerseniz oynarız tıkandım aynen şu kalp görevlerini yapıyorum

Kulannci adini yazarsan eklerim hangi sinif ve hangi irk ı actın hafta ici sabah 6 aksam 6 arasi yardimci olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Obilux kullanıcısına yanıt
    requaizen nickim norn thief açtım eklerseniz oyundayım şu an

Orijinalden alıntı: requaizen

requaizen nickim norn thief açtım eklerseniz oyundayım şu an

Suan giremem istersen ekle Obilux.9273

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iyi yapmışsın hayirlisi olsun. Oyunda görüşürüz artık :)

Orijinalden alıntı: iRun

Iyi yapmışsın hayirlisi olsun. Oyunda görüşürüz artık :)

80 olunda dh olarak dungeon yapalım
    ^_^
  • Norn iyidir gösterişli miss gibi

Seafarer's Rest de oynuyorum şuan
  • Bende yeni başladım beraber takılmak isteyenler arkadaşlar ve bilgili hocalarımız klerse memnun olurum oyun içinden, ayrıyetten koca serverde hiç Türk guildi yokmu tek başıma mmorpg oynamakta hiç eğlenceli değil vallahi.
    SFR'deyim Nicki; Noitu
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.