Şimdi Ara

SORULARI AÇIKLAMIYORLAR. YA . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonuçları istedikleri gibi, istedikleri kişilerin kazanması için açıklarlarsa ? Benim YGS Türkçem iyidir. Ve YGS de de minimum 35 net beklerlen 28.75 gelmişti. Şimdi içime niye kurt düşmesin ki ? Adamlar edebiyata 20 net yazsalar ne diyebileceksiniz ? Resmi soru cevapları yok. . .

• Adam birini yerleştirmek istese onunkini 40 yapar seninkiyle niye uğraşsın? Paranoya yapma sonucunu bekle bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle.birsey yapmazlar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: 01septik

Adam birini yerleştirmek istese onunkini 40 yapar seninkiyle niye uğraşsın? Paranoya yapma sonucunu bekle bence

açıkladıkları sorular full dü, ve açıklanan 4 sorudan ikisi ikilemde kaldığım 3-5 sorunun ikisiydi. 35-37 net beklerken 28.75 gelmesine ne diyeceksin ? denemelerde bile 35 altına zor düşerdim ben. Gerçi mat. sosyal de çok beklediğim gibi geçmedi ya neyse
  • hak veriyorum, 2 milyon kişinin hakkına bu kadar rahat girebilirlermi bilmem ama yinede ösym soruları açıklamayarak güven problemi yaratıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İntizam

hak veriyorum, 2 milyon kişinin hakkına bu kadar rahat girebilirlermi bilmem ama yinede ösym soruları açıklamayarak güven problemi yaratıyor.

kesinlikle. Niye yani ortada bir şey yok. Yıllardır açıkladılar da ne oldu ? Yandaşlarının çocukları istedikleri yere giremedi mi ? Düşünün. Sadece biraz düşünün onların açısından mantıklı bi açıklaması olabilirmi diye ? Yok yani bi tane bile mantıklı bir şey gelmiyor insanın aklına.
  • onların açıklaması şöyle sanırım;

soru havuzu oluşturacaklarmış.. sorumu kalmadı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.