Şimdi Ara

Sorular (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.035
Cevap
383
Favori
177.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ninoİnfeliz

living language rusçasını alıcam hocam 25 dolara buldum kargo 4 dolar yazıyor ve geliş süresi 1 ay olarak belirtiliyor üstüne herhangi bir vergi ekleniyor mu acaba ve bu satıcı güvenilirmidir

https://www.amazon.com/gp/product/0307972100/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3AKI0A2TT7D5A

amazon dısındaki satıcılarla ugrasmayin, buyuk ihtimal iptal edip gondermezler, bosuna ugrasirsin, 4$ a shipping de mumkun gozukmuyor Turkiyeye, daha fazla olmasi lazim, yine de dene istersen.

• quote:

living language rusçasını alıcam hocam 25 dolara buldum kargo 4 dolar yazıyor ve geliş süresi 1 ay olarak belirtiliyor üstüne herhangi bir vergi ekleniyor mu acaba ve bu satıcı güvenilirmidir

https://www.amazon.com/gp/product/0307972100/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3AKI0A2TT7D5A

Hocam o 4 dolar Amerika ici. Turkiye'ye 10 dolardan asagi kargo gelmez. Ayrica arkadas da demis, Amazon disi saticilardan almayin. Ben gecen daha aldim Amazon disi saticidan 6 tane kitap sadece biri geldi. Amazonla iletisime gectim para iadesi aldim, gelen kitabin parasini da verdiler boyle sorumsuzluk olmaz diye, kitaplar da eger gelirse kalsin dediler. Fakat Amazonla cok kez alisveris yaptim, cok sistemli calisiyorlar ve gelmemesi gibi bir ihtimal yok. Amazon genelde 8-10 gunde kapina getiriyor ve musteri servisleri cok basarili gercekten. Magdur olma gibi bir durumun asla yok.

Ben de alacagim o seti bu arada. Yaninda DK'in bilingual visual dictionary'sini ve 555 Verb ogreten kitabi alacagim. Bu aralar degil fakat ilkbahar gibi siparis edecegim ben de. Basarilar size.

Bu arada sizin icin denedim urunu ne kadar tutacak diye simdi. 75 TL urun tuttu, 79 TL de kargo tuttu. Toplam 157 TL. Amazon'dan alsaniz kargo miktariyla birlikte cok daha dusuk bir fiyata alirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 26 Ağustos 2016; 10:28:27 >

• Konuyu niye bırakıyorsunuz güncelleye güncelleye dahada genişletirsiniz konuyu.
  • Gerçekten çok yararlı bir bilgi paylaşımı teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byrm21

Sabretmeniz lazım. Kendiniz için olmasa bile en azından yardıma muhtaç insanlar için. Nolur bizler için sabret ve insanlığa bi katkı olarak bu böyle devam etsin. Sen bizler için bir şeyler yapmaya çalışan çok değerli bi insansın. Ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten bunun farkında. Istanbul ünv.hukuk fakültesinde okuyorum ve ileride yurt dışında yüksek lisans yapabilmek için bu dili öğrenmeye mecburum ve bu dili öğrenmek benim hoşuma gidiyor. Okulda sıkıntı yaşayan her arkadaşa bu konuyu öneriyorum. Ve sana tekrardan hayatımıza bi artı kattığın için teşekkür ediyorum güzel insan

Zaten tek tesellim sizin gibi ihtiyacı olan bir arkadaş bu konuyu okurda en azından az da olsa bir şeyler uygular diye düşünüyorum.

• Ninoİnfeliz kullanıcısına yanıt
    Amazon satıcısından alın diğer arkadaşların dediği gibi.Daha güvenli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Dil öğrenmek zaten zor bir şey değildir.
    Ama yöntemi yanlış seçerseniz gittikçe zorlaşır.
    Ve bu işte en büyük sıkıntı yanlış yöntemlerle dil öğrenemeyip olumsuz bir düşünceye kapılmaktır.Bunu düzeltmek daha da zordur.
    Telaffuzları öğrenerek ilerlerseniz göreceksiniz öğreneceksiniz bu dili.Kolay gelsin.
    Konuyu kapatma meselesine gelince bu konuda sabrımın artık sınırlarındayım.Gereksiz birkaç soru daha gelirse BÜYÜK İHTİMALLE bu konuyu bırakacağım.
    Çünkü bu konuyu baştan sona incelerseniz belki 200-300 tane gereksiz soru bulursunuz.Tekrar tekrar sorulmuş birçok konu.Umarım sabrederim.

Merhaba,
    Eğer sorduğum soru konuda geçiyorsa cevap vermeyebilirsin :)
    Ben mesela şu aşağıda ki hikayeyi rahatça okuyabiliyorum ( http://learnenglishteens.britishcouncil.org/study-break/easy-reading/walk-forest-level-1) sadece anlamını bilmediğim 2-3 kelime oluyor bazen orda eksiklik yaşıyorum. O yüzden bazı cümleler devrik cümle oluyor bir nevi :)
    Ama gramer bilgim zayıf olduğu kesin İngilizce kursunda sınava girdiğimde çok düşük almıştım.TeamSpeak de oyundan arkadaşlar konuşuyor ingilizce hemen hemen hepsini anlıyorum , duyduğumu anlamamda da pek sorun olduğunu düşünmüyorum.
    Nasıl bir çalışma yapmalıyım kafam çok karışık, başlangıç seviyesinden başlamak bana anlamsız geliyor özellikle kursa gidip öğrenmek onu kendi başıma öğrenebilirim ama çıtayı nasıl bir üstte çıkaracağım.
    sizce daha çok hikaye okumak daha çok öğrenmek mi daha iyidir yoksa sizin attığınız dinleme bölümümü, onun ilk bölümleri çok basit kaçıyor ,telafuz olarak yararlı tabi ki ama katkı olarak eksik kalıyor.
    Siz bana bir hikaye atsanız da ben onu çevirsem not verseniz bana ne durumdayım diye , Kendimi yanlışmı değerlendiriyorum acaba klasik ingilizce test sınavları gramer üzerine olduğu için orda zaten zayıfım biliyorum. İyi yönümü bilmek istiyorum.

İşte sık yapılan bir yanlış daha.
    Gramer bilmeden daha doğrusu grameri hazmetmeden siz reading çalışması yapmaya çalışıyorsunuz.
    Siz daha bırakın yürümeden koşmayı emeklemeden maraton koşmaya çalışan biri gibisiniz.
    Ana sayfadaki kaynakları sırasıyla kullanın.Çok kolay dediğiniz o video dersleri tam olarak izleseydiniz bir sürü açığını kapatırdı.
    Başlangıçtan başlamak anlamsız geliyor diyorsunuz.Nerden başlamayı umuyorsunuz.Bana o verdiğiniz linkteki metin zaten başlangıç sayılır.Basit bir metin.
    En baştan başlayın.
    Bu çalışmaları yapmadan çıtayı üste çıkaramazsınız.
    Daha grameri bilmeden çeviri yapamazsınız.Çeviri işini unutun.O upper seviyesine gelince olur.Şimdi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

quote:

Hocam o 4 dolar Amerika ici. Turkiye'ye 10 dolardan asagi kargo gelmez. Ayrica arkadas da demis, Amazon disi saticilardan almayin. Ben gecen daha aldim Amazon disi saticidan 6 tane kitap sadece biri geldi. Amazonla iletisime gectim para iadesi aldim, gelen kitabin parasini da verdiler boyle sorumsuzluk olmaz diye, kitaplar da eger gelirse kalsin dediler. Fakat Amazonla cok kez alisveris yaptim, cok sistemli calisiyorlar ve gelmemesi gibi bir ihtimal yok. Amazon genelde 8-10 gunde kapina getiriyor ve musteri servisleri cok basarili gercekten. Magdur olma gibi bir durumun asla yok.

Ben de alacagim o seti bu arada. Yaninda DK'in bilingual visual dictionary'sini ve 555 Verb ogreten kitabi alacagim. Bu aralar degil fakat ilkbahar gibi siparis edecegim ben de. Basarilar size.

Bu arada sizin icin denedim urunu ne kadar tutacak diye simdi. 75 TL urun tuttu, 79 TL de kargo tuttu. Toplam 157 TL. Amazon'dan alsaniz kargo miktariyla birlikte cok daha dusuk bir fiyata alirsiniz.

Türkiye'ye 10 dolar demişsiniz fakat ben İspanyolca'sını aldığımda daha fazla olduğunu hatırlıyorum.Sanırım 15 gibi bir şeydi.

• Teşekkürler hocam sizde mi rusça öğreniyorsunuz ben B2 düzeyindim ama advanced olmak ve yeniden bir tekrar yapmak için alıcam.Bu ürünün satışını amazon.com yapmıyor living language kendisi satıyor anladığım kadarıyla daha önce rat.planet hocam almıştı heralde hangi satıcıdan sipariş vermiş sormak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

www.amazon.com
    Living Language Russian, Complete Edition: Beginner through advanced course, including 3 coursebooks, 9 audio CDs, and free online learning: Living Language, Muravnik, Constantine: 9780307972101: Amazon.com: Books

Türkiye'ye 10 dolar demişsiniz fakat ben İspanyolca'sını aldığımda daha fazla olduğunu hatırlıyorum.Sanırım 15 gibi bir şeydi.

Ben en dusuk miktari soyledim hocam. Urun miktarini arttirdikca kargonuzun agirligi da artiyor ve bunla paralel odeyeceginiz miktar da artiyor. Living Language setinin icerisinde 3 tane kitap var, dolayisiyla 15 odemis olmaniz cok normal. Mesela bir USB siparis etseydiniz 7-10 dolar araliginda gelirdi kargo ucreti.

@NinoInfeliz, Hocam ben ilkbahar-yaz gibi Rusca ogrenmeye sifirdan baslayacagim. Daha once hic baslamamistim Rusca'ya.

www.amazon.com
    Living Language Russian, Complete Edition: Beginner through advanced course, including 3 coursebooks, 9 audio CDs, and free online learning: Living Language, Muravnik, Constantine: 9780307972101: Amazon.com: Books
    https://www.amazon.com/Living-Language-Russian-Complete-coursebooks/dp/0307972100

Alacaginiz urun bu hocam. Satisini amazon yapiyor merak etmeyin. Bu arada Amazon'da Rusca kisminda Bestseller'lar arasinda 1.sirada bu set. Cok talep var ve geri bildirimleri ben hep okudum neredeyse hepsi olumlu. Fiyatina gore muthis bir urun diyorlar kullananlar. En cok Almanca'si ovuluyor. Almanca ogrenmek isteyen arkadaslar varsa bir goz atsinlar derim cok ovgu almis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 26 Ağustos 2016; 14:36:30 >

• Ninoİnfeliz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Amazon bahsettiğiniz ürünün satışını yapıyor ve ürün kargo fiyatıyla(8 dolar) birlikte yaklaşık 120 tl tutuyor. Sizin baktığınız satıcı her ne kadar ucuza satıyor gibi gözükse de kargo fiyatı Amazonun sattığı ürünlerdekine göre baya yüksek. Ben Living Language Mandarin Chinese Complete Edition adlı ürünü yaklaşık 128 liraya sipariş verdim. Bakalım 9 Eylül'de elime ulaşmış olacak

Buraya bir bakın derim :
    www.amazon.com
    https://www.amazon.com/Living-Language-Russian-Complete-coursebooks/dp/0307972100/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1472210402&sr=8-1&keywords=living+language+russian+complete+edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihb6 -- 26 Ağustos 2016; 14:45:48 >

• quote:

Teşekkürler hocam sizde mi rusça öğreniyorsunuz ben B2 düzeyindim ama advanced olmak ve yeniden bir tekrar yapmak için alıcam.Bu ürünün satışını amazon.com yapmıyor living language kendisi satıyor anladığım kadarıyla daha önce rat.planet hocam almıştı heralde hangi satıcıdan sipariş vermiş sormak lazım

Ben alırken sitesine girdim orada zaten amazon linkine yönlendiriyordu.O linkten almıştım.
    Hatta başka alışveriş siteleri alternatif olarak var fakat ben onları kullanmadım.
    Linkin altındaki sarı renkli setin yanında price seçeneğine tıklarsanız Amazon linkine yönlendiriyor.Ben böyle almıştım.

Bir de diğer arkadaşlar link vermiş bu seti amazon satıyor diye fakat ürünün şu bölgesinde Amazon yazması gerekmiyor mu?

• quote:

quote:

Teşekkürler hocam sizde mi rusça öğreniyorsunuz ben B2 düzeyindim ama advanced olmak ve yeniden bir tekrar yapmak için alıcam.Bu ürünün satışını amazon.com yapmıyor living language kendisi satıyor anladığım kadarıyla daha önce rat.planet hocam almıştı heralde hangi satıcıdan sipariş vermiş sormak lazım

Ben alırken sitesine girdim orada zaten amazon linkine yönlendiriyordu.O linkten almıştım.
    Hatta başka alışveriş siteleri alternatif olarak var fakat ben onları kullanmadım.
    Linkin altındaki sarı renkli setin yanında price seçeneğine tıklarsanız Amazon linkine yönlendiriyor.Ben böyle almıştım.
    http://www.livinglanguage.com/products/russian/essential-complete

Bir de diğer arkadaşlar link vermiş bu seti amazon satıyor diye fakat ürünün şu bölgesinde Amazon yazması gerekmiyor mu?

Hayır hocam. Gösterdiğiniz bölüm kitabın kime ait olduğuyla ilgili. Sayfanın sağ tarafına doğru bakarsanız Sold by Amazon yazısını göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82BEAE867

quote:

quote:

quote:

Ben en dusuk miktari soyledim hocam. Urun miktarini arttirdikca kargonuzun agirligi da artiyor ve bunla paralel odeyeceginiz miktar da artiyor. Living Language setinin icerisinde 3 tane kitap var, dolayisiyla 15 odemis olmaniz cok normal. Mesela bir USB siparis etseydiniz 7-10 dolar araliginda gelirdi kargo ucreti.

@NinoInfeliz, Hocam ben ilkbahar-yaz gibi Rusca ogrenmeye sifirdan baslayacagim. Daha once hic baslamamistim Rusca'ya.

https://www.amazon.com/Living-Language-Russian-Complete-coursebooks/dp/0307972100

Alacaginiz urun bu hocam. Satisini amazon yapiyor merak etmeyin. Bu arada Amazon'da Rusca kisminda Bestseller'lar arasinda 1.sirada bu set. Cok talep var ve geri bildirimleri ben hep okudum neredeyse hepsi olumlu. Fiyatina gore muthis bir urun diyorlar kullananlar. En cok Almanca'si ovuluyor. Almanca ogrenmek isteyen arkadaslar varsa bir goz atsinlar derim cok ovgu almis.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Darkwoods My Betrothed

quote:

Orijinalden alinti: rat.planet

quote:

Orijinalden alinti: Darkwoods My Betrothed

quote:

Orijinalden alinti: NinoInfeliz

living language rusçasini alicam hocam 25 dolara buldum kargo 4 dolar yaziyor ve gelis süresi 1 ay olarak belirtiliyor üstüne herhangi bir vergi ekleniyor mu acaba ve bu satici güvenilirmidir

Türkiye'ye 10 dolar demissiniz fakat ben Ispanyolca'sini aldigimda daha fazla oldugunu hatirliyorum.Sanirim 15 gibi bir seydi.

Bu sete talep çok evet.Çünkü her şey tek bir sette.
    Bununla ilgili geçmişte bir konu açmıştım.
    Orada da söylemiştim.Fiyatı çok uygun diye.Normalde orta seviyeden üst seviyeye taşıyan kitaplar bile 60-70 dolarken bu set 30-40 dolar.
    Ben setin İspanyolca'sını kullandım.İnanılmaz etkilendim yönteminden.Çünkü bu setle çalışırken beklenmeyen süprizlerle karşılaşmıyorsunuz.
    45 ünite boyunca her şey o kadar düzenli,sistemli verilmiş ki kafanızı karıştıracak bir şey yok.Geriye sadece çalışmak kalıyor.
    Geçmişte açtığım konu:
    https://forum.donanimhaber.com/m_111790986/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

Hayır hocam. Gösterdiğiniz bölüm kitabın kime ait olduğuyla ilgili. Sayfanın sağ tarafına doğru bakarsanız Sold by Amazon yazısını göreceksiniz.

Pardon benim cahilliğim.Halbuki orada koskoca BY yazıyor.
    Biraz yorgunum bugün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon benim cahilliğim.Halbuki orada koskoca BY yazıyor.
    Biraz yorgunum bugün.

Hocam madem bu seti daha once kullandiniz 2 sorum var:

1- Seti bitirmek ortalama ne kadar zamaninizi aldi?
    2- Setin nasil kullanilacagi setin giris kisminda yaziyor mu? Yani CD'lere ve kitaplara nasil bir duzen icerisinde calisacagimiz vs.

• 1.Biliyorsunuz set 3 kitaptan oluşuyor.Fakat bazı dillerde ek olarak not defteri veriyorlar.Korece,Japonca,Çince gibi dillerde.
    Toplam 45 veya 46 ünite ders var.Ben ilk kitabı 60 günde bitirmiştim.Fakat onun öncesinde M.Thomas İspanyolca başlangıç setini alıp kullanmıştım.O nedenle biraz onun da faydası oldu.Üçüncü kitabı ise yine 2 ayda bitirdim.Biraz daha zorlandım ama.Daha fazla kelime vs var.Gramer zorlaşıyor o nedenle toplam 4 ay gibi bir sürede bitti.Fakat ben gerçekten çok çalıştım.Sabah 6-10 Akşam 9-2 bu sete çalıştım günlük.Bu 4 ay sürede anlayacağınız sadece 1 kere bu seti bitirmedim.Tekrar tekrar çalıştım.1 kere çalışıp bırakmadım yani.Tekrar olduğu için daha iyi aklımda yerleşti.Telaffuzları öğrenene kadar tekrar ettim.Sete çalışırken pc başında olmamak en büyük artılardan biri.İstediğiniz yerde çalışabiliyorsunuz.Kitap tasarımları da çok güzel.

2.Evet yazıyor.Fakat bu setin konu anlatımı öyle sistemli ki siz zaten sayfaları çevirdikçe her şeyin sırasıyla yapılacağını anlıyorsunuz.Kitapları görünce anlayacaksınız.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam Assimil'in kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç deneme fırsatınız oldu mu ? Fransızcasını ve Çincesini deneme fırsatım oldu. Dil öğretim metodunu gerçekten çok beğendim. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

quote:

Dil öğrenmek zaten zor bir şey değildir.
    Ama yöntemi yanlış seçerseniz gittikçe zorlaşır.
    Ve bu işte en büyük sıkıntı yanlış yöntemlerle dil öğrenemeyip olumsuz bir düşünceye kapılmaktır.Bunu düzeltmek daha da zordur.
    Telaffuzları öğrenerek ilerlerseniz göreceksiniz öğreneceksiniz bu dili.Kolay gelsin.
    Konuyu kapatma meselesine gelince bu konuda sabrımın artık sınırlarındayım.Gereksiz birkaç soru daha gelirse BÜYÜK İHTİMALLE bu konuyu bırakacağım.
    Çünkü bu konuyu baştan sona incelerseniz belki 200-300 tane gereksiz soru bulursunuz.Tekrar tekrar sorulmuş birçok konu.Umarım sabrederim.

Merhaba,
    Eğer sorduğum soru konuda geçiyorsa cevap vermeyebilirsin :)
    Ben mesela şu aşağıda ki hikayeyi rahatça okuyabiliyorum ( http://learnenglishteens.britishcouncil.org/study-break/easy-reading/walk-forest-level-1) sadece anlamını bilmediğim 2-3 kelime oluyor bazen orda eksiklik yaşıyorum. O yüzden bazı cümleler devrik cümle oluyor bir nevi :)
    Ama gramer bilgim zayıf olduğu kesin İngilizce kursunda sınava girdiğimde çok düşük almıştım.TeamSpeak de oyundan arkadaşlar konuşuyor ingilizce hemen hemen hepsini anlıyorum , duyduğumu anlamamda da pek sorun olduğunu düşünmüyorum.
    Nasıl bir çalışma yapmalıyım kafam çok karışık, başlangıç seviyesinden başlamak bana anlamsız geliyor özellikle kursa gidip öğrenmek onu kendi başıma öğrenebilirim ama çıtayı nasıl bir üstte çıkaracağım.
    sizce daha çok hikaye okumak daha çok öğrenmek mi daha iyidir yoksa sizin attığınız dinleme bölümümü, onun ilk bölümleri çok basit kaçıyor ,telafuz olarak yararlı tabi ki ama katkı olarak eksik kalıyor.
    Siz bana bir hikaye atsanız da ben onu çevirsem not verseniz bana ne durumdayım diye , Kendimi yanlışmı değerlendiriyorum acaba klasik ingilizce test sınavları gramer üzerine olduğu için orda zaten zayıfım biliyorum. İyi yönümü bilmek istiyorum.

İşte sık yapılan bir yanlış daha.
    Gramer bilmeden daha doğrusu grameri hazmetmeden siz reading çalışması yapmaya çalışıyorsunuz.
    Siz daha bırakın yürümeden koşmayı emeklemeden maraton koşmaya çalışan biri gibisiniz.
    Ana sayfadaki kaynakları sırasıyla kullanın.Çok kolay dediğiniz o video dersleri tam olarak izleseydiniz bir sürü açığını kapatırdı.
    Başlangıçtan başlamak anlamsız geliyor diyorsunuz.Nerden başlamayı umuyorsunuz.Bana o verdiğiniz linkteki metin zaten başlangıç sayılır.Basit bir metin.
    En baştan başlayın.
    Bu çalışmaları yapmadan çıtayı üste çıkaramazsınız.
    Daha grameri bilmeden çeviri yapamazsınız.Çeviri işini unutun.O upper seviyesine gelince olur.Şimdi değil.

Amacım çeviri yapmak değil ,çalışma şekli olarak çeviri bana daha zevkli geliyor o yüzden. Benim anlamsız geliyor demek istediğim sizin dediğinize geliyor. siz diyorsunuz ya önce dinleyin grammeri en sona bırakın bende onu diyorum , hem dinleyip hem okuduğunu anlamaya yönelik yapmak istiyorum. Olurmu diye soruyorum.Grameri öğrenmeden tabi ki olmaz, kendimi doğru açıklayamadım galiba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pennyroyaltea -- 26 Ağustos 2016; 16:05:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihb6

Hocam Assimil'in kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç deneme fırsatınız oldu mu ? Fransızcasını ve Çincesini deneme fırsatım oldu. Dil öğretim metodunu gerçekten çok beğendim. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Kaliteli bir set.
    Olumsuz bir tarafı yok sayılır.
    Fakat bu dil öğrenme sistemlerinde en büyük eksiklik genel olarak sizi en baştan alıp ileri seviyeye götürecek kadar ders eklemiyorlar.
    Orta seviyede bırakıyorlar.Tam en çok ihtiyacınız olan yerde sizi bırakıyor.
    Dil öğrenmeye başlayıp orta seviyeye kadar gelip tam orta seviyeye geldiğinde öğrenmeyi bırakan dünya genelinde büyük çoğunluk var.
    Düşünün bakalım bunun nedeni nedir?
    Birçok nedeni var fakat en önemli nedenlerinden birisi yetersiz kaynak seçimi.Beni orta seviyeye getiren bir kaynağa ben prensip olarak çalışmıyorum.
    İleri seviyeye getirmesi gerek.
    İşte efendim orta seviyeye getirsin gerisi okuma yazma diyebilirsiniz.Ama bunun da çeşitli sorunları çıkıyor.Ben bunu bir dilde denedim.Yok olmuyor.Gramerde bile ileri seviyeleri görmeden çok zor ilerlemek.
    Assimil iyi bir başlangıç olur ama ileri seviye için ne yaparsınız üzerine daha ne kadar para harcarsınız onu bilemem.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.