Şimdi Ara

Sorular (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.035
Cevap
383
Favori
177.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır.
  • GÜNCELLEME:
    Ana sayfadaki dersimizİngilizce gramer sitesi yerine başka bir gramer anlatım sitesi ekledim.
    Yeni eklediğim site:
    Limasollu Naci Yayınları
    İngilizce Gramer Konu Anlatımları | Limasollu Naci Yayınları
    http://www.limasollunaci.com/ingilizce-gramer

Bu değişikliğin sebebi buradaki konu anlatımlarının daha da basitleştirilmiş şekilde anlatılmasıdır.
    Bazı eksik konular var.Fakat onlarda sınavlarla ilgili ileri düzey konular.
    Zaten sınav vs.için hazırlanın arkadaşların elinde kitap vs kaynak oluyor.
    Ama online çalışmak isteyenler için sanırım en mantıklı seçeneklerden birisi budur.
    Eksik olan konular olduğunda bana yazarsanız başka sitelerden bulabiliriz.
    Bu sitede ayrıca konuyla ilgili bir sürü örnek cümle vermişler.Diğer birçok sitede böyle değil.
    Daha kullanışlı bir site.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj olarak atacaktımda olmadı
    Merhaba hocam,
    Ben bu sene Bilgisayar Mühendisliğini %75 burslu olarak kazandım. Bizim üniversitede hazırlık isteğe bağlı. Sorduğum kişiler hazırlığı hem para hemde zaman kaybı olduğunu belirttiler. Ingilizce bir bilgisayar mühendisi için hayatı önem taşıdığından ingilizceyi öğrenmek gerekiyor. Bunuda kendi başıma halledebileceğimu düşündüm. Internette araştırma yaparken sizin şu konunuzahttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109504695 denk geldim. Acaba sizin bu konunuza baştan sona uygularsam ıngilizce de baya gelişebilir miyim. Yani ıngilizcesi 1/10 olan biri ne kadar öğrenebilir sizin bu konunuzda. Bir kac tane daha kaynak varda elimde biri şuhttp://www.incisozluk.com.tr/w/ingilizceyi-gercekten-öğrenmek-isteyenler-gelsin/
    Biri duolingo illaki duymuşsunuzdur.
    Bir tane de biri bir kaynak verdi bana 30 tane falan başlık var bu başlıklarda 6 uygulama var. 3 tanesi ses kaydı 3 taneside o ses kayıtlarının yazılı metinleri. Bana direkt ses kayıtlarını verdiği için tam kimin yaptığını bilmiyorum. Sanırım A.J. Hoge diye biri. Ilk ses kaydında kelimeler veriyormuş. Ikinci ses kaydında kelimeleri açıklıyormus. Üçüncü ses kaydında ise o kelimelerle ilgili hikaye anlatıyormus. Böyle böyle 30 tane falan başlık var Tamamı ıngilizce sanırım ucretlitli imiş normalde. Bu kaynaklarda isime yarar mi?
    Düzgün yazamadim metini anlam kaymaları olmuş olabilir acelemiz varda biraz kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bagshot kullanıcısına yanıt
    Özetle size şunu söyleyeyim ana sayfada ''İleri Düzeyde İngilizce Öğrenmek İsteyenler için Kaynaklar'' başlığı altındaki kaynaklara sırasıyla ve benim dediğim çalışma saat ve yöntemleriyle çalışırsanız,kendi kafanızdan ek kaynak vs kullanmazsanız çok iyi düzeyde İngilizce öğrenirsiniz.
    O başlıktan itibaren mi olmalıyım yazıyı ?

• bagshot kullanıcısına yanıt
    Evet o başlık altındaki kaynakları kullanmanız daha uygun olur.
    Mesleğiniz için iyi düzeyde öğrenmek istediğiniz için o başlığı öneriyorum.
    Teşekkür ederim. Insallah pazar günü başlayacağım. Herhangi bir sıkıntım olursa buradan size ulasirim. Iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

O başlıktan itibaren mi olmalıyım yazıyı ?

Evet 1.sayfadaki benim yazdığım bilgilerin tamamını okuyun.Tamamını okumadan olmaz.Önemli bilgiler var.
  • Hocam günlük dinlemeyi lit2go'dan yapıyorum. 1 saat filan anca yapıyorum. Doğru mudur? Teşekkürler

• MyNameIsKhan M kullanıcısına yanıt
    Ana sayfada yazmıştım;Günlük en az 2 saat dinleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

İngilziceye En baştan başlarken kontrollü dinleme + gramer olarak mı çalışılacak yoksa sadece kontrollü dinleme mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haswell

quote:

İngilziceye En baştan başlarken kontrollü dinleme + gramer olarak mı çalışılacak yoksa sadece kontrollü dinleme mi ?

Önce gramer bitirilmesi daha uygun olur.
    Gramerden sonra daha iyi netice verdiğiniz uygulayarak gördüm.
  • GÜNCELLEME:
    Ana sayfada değişiklik yaptım.
    Malesef çok uzun süredir açtığım bu konuda ana sayfa okunmadan belki yüzlerce kez sorular soruldu.
    Sabırla hepsini cevaplamaya çalıştım.
    Zaten kimse okumadığı için ve yöntem konusunda herkes kafasına göre hareket ettiği için(bunu gelen mesajlardan anlıyorum) böyle bir değişiklik yaptım.
  • quote:

GÜNCELLEME:
    Malesef çok uzun süredir açtığım bu konuda ana sayfa okunmadan belki yüzlerce kez sorular soruldu.
    Zaten kimse okumadığı için ve yöntem konusunda herkes kafasına göre hareket ettiği için(bunu gelen mesajlardan anlıyorum) böyle bir değişiklik yaptım.

Konuda yazdiginizi size soran olsa cevap vermezdim. Ogrenme istegi olan kisi ac olur, ve o istek yoksa ne yazikki davul zurna az...
    Siz paylasin ogretin, ogrenin. konuyu okumayanlarida ciddiye alip cevap vermeyin

• writting hakkında tavsiyeler verebilirmisiniz b2-c1 arasında düzeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_KHA

quote:

GÜNCELLEME:

Konuda yazdiginizi size soran olsa cevap vermezdim. Ogrenme istegi olan kisi ac olur, ve o istek yoksa ne yazikki davul zurna az...
    Siz paylasin ogretin, ogrenin. konuyu okumayanlarida ciddiye alip cevap vermeyin

Ben de uzun süre sizin gibi düşündüm.
    Abartmıyorum bu konuda belkide 200'e yakın soruyu sabırla cevaplamaya çalıştım.
    Fakat belli süre sonra gerçekten sıkılıyor insan.
    Tabiki öğrenme ihtiyacı olan kişiler için yardım edeceğim.Fakat gereksiz soruları artık cevaplamayacağım.
    Hatta bu konuda ilk sayfada uyarı yazmama rağmen yine de benzer sorular geldi.
    Bir de açıkcası çok büyük çoğunluk bir konuda fazla bilgi yazılmışsa onu okumadan geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninoİnfeliz

writting hakkında tavsiyeler verebilirmisiniz b2-c1 arasında düzeyim

2 seçeneğiniz var.
    Birincisi online kaynakları kullanmak.
    İkincisi kitap alarak çalışmak.

Birinci seçenek daha uygun fakat varolan kaynaklar başlangıçtan ileri düzeye kadar ilerletmiyor malesef.Etkili değiller.
    Kitaplarda ise fiyat olarak uçmuş gidiyor.Kitaplardaki sıkıntı ise bu konuda çok fazla detay vermişler.İşe yaramaz detaylar bunlar.

Bence internet kaynaklarını kullanın.Daha hızlı ve uygulamalı ilerlersiniz.
    Özellikle oxford,british council,cambridge gibi İngilizce eğitiminde bilinen kurumların web sitelerindeki writing kısımlarındaki derslere çalışıp bir yere not alın.

Yazma becerisinde başarısız olanların bir konuda büyük bir eksiği vardır.Bunu birçok insan bilmez yada farkında olmaz.
    -Yazma becerisinde başarısız olan insanlar yabancı dilde yeterince farklı TÜRDE metinlerle karşılaşmamıştır.O nedenle farklı bir tür gördüğünde afallar.
    Bu konuda çok şey yazmalıyım fakat şimdilik vaktim yok.Sonra da detaylı olarak yazarım.
    Kısaca şunu söyleyeyim;
    İngilizce öğrendikten sonra yazma becerisini geliştirmek istiyorsanız birden fazla türde bir şey okuyun.
    Bu okumalar her tür için 2 haftayı geçmesin gerek yok.
    Lit2go bunun için yeterli bir kaynak.Orada birçok tür var:
    http://etc.usf.edu/lit2go/genres/
    Bu uygulamayı yapmadan bu konuda başarılı olmanız kaçınılmazdır.
    Bu detayı da ilk kez yazıyorum.Hiçbir dil öğrenme öneri kitaplarında vs. bulamazsınız.

• quote:

quote:

quote:

Hocam o zaman günlük 2 saat ne dinleyeceğiz biz? Günlük grammar eşliğinde ne dinleyeceğiz onu soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyNameIsKhan

quote:

quote:

quote:

Hocam o zaman günlük 2 saat ne dinleyeceğiz biz? Günlük grammar eşliğinde ne dinleyeceğiz onu soruyorum.

Şuradan seviyenize göre istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz.
    Bu kaynağı bitirseniz zaten çok ileri düzeyde olursunuz.
    Ben o kadar çalıştım yine de bitmedi.İstemediğiniz kadar metin var orada.
    http://etc.usf.edu/lit2go/readability/flesch_kincaid_grade_level/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MyNameIsKhan

quote:

quote:

quote:

Şuradan seviyenize göre istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz.
    Bu kaynağı bitirseniz zaten çok ileri düzeyde olursunuz.
    Ben o kadar çalıştım yine de bitmedi.İstemediğiniz kadar metin var orada.
    http://etc.usf.edu/lit2go/readability/flesch_kincaid_grade_level/

Kontrollü dinleme sistemini anasayfada bulamadım hocam. Kaldırdınız mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.