Açıkçası en basit olabilecek sorulardan birine yanlış cevap werdiği için çok başarılı olmadığını düşünüorum. "What is the matrix?" sorunusuna matrix saç bakım ürünleri weya matrix yarı-iletkenleri cevabını almak istemezdim. Tabii daha beta aşamasında olan bir motor olduğu için yakın zamanda daha başarılı olacağını umuyorum.
işte google ın gücü budur; aramak istediğiniz şeye sizi en çok yaklaştıran arama motorudur çünkü.
Googlin Hakikäynnista hallitsee ja an hakian käynnön
( Engine in Finlandiyadaki developer i sanırım anlar )
soru sorma espirisi şuan yaratıcılık tartışmasında.sadece "matrix" yazmanız durumunda da saç stil bakım ürünleri sonucunu almaktasınız.Ama olsun TM yi üst tırnakta görmekte hoşbi duygu.umarım başarılı olur.
Orjinalden alıntı: Celebdae
Açıkçası en basit olabilecek sorulardan birine yanlış cevap werdiği için çok başarılı olmadığını düşünüorum. "What is the matrix?" sorunusuna matrix saç bakım ürünleri weya matrix yarı-iletkenleri cevabını almak istemezdim. Tabii daha beta aşamasında olan bir motor olduğu için yakın zamanda daha başarılı olacağını umuyorum.
Noone knows what the matrix is o nerden bilsin daha yeniymiş
bu haberi gazetede nette daha önce görmüştüm fakat burada da bizlerle paylaştığın için teşekkürler..Olaya birde bunu bir Türk'ün başarması açısından bakarsanız eksiklerini görmenin yanı sıra artılarında olduğunu anlayabilirsiniz sanırım...
soru sorma espirisi şuan yaratıcılık tartışmasında.sadece "matrix" yazmanız durumunda da saç stil bakım ürünleri sonucunu almaktasınız.Ama olsun TM yi üst tırnakta görmekte hoşbi duygu.umarım başarılı olur.
Google dan hiç bir farkı yok... aynı soruları google da da sorun, yine benzer sayfalar bulacaksınız.. saçmalıktan başka birşey değil bu site..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme