Şimdi Ara

Soru Ezberlemek Sıfırdan +25 Net ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. Size bir sorum olacak eğer cevaplarsanız sevinirim. Benim sorunum matematikte yapamamak ama yapamamak dediysem 3-4 tane ile. yani 5-10 bile yapamıyorum yani. Ben 3-4 hafta matematik dersine baktım ama önceden düzenli matematiğe bakmadığım için zor geliyor. Zaten altyapı kurmak zor olmuyor. kafa ısınamıyor. Önceden zaten sosyal fobi yaşadım. Dikkatimi yeni yeni düzeltir hale geldim(sf biraz dikkat bozukluğu yapıyor-geçtiğinde bile) Yakında dikkatimi normal bir insanın seviyesine çıkaracağım,uğraşıyorum( göz antremanları,telkin müzikleri o bu şu işte.) Yıllarca bunlar uğraştıktan sonra matematikte çok zaman kaybediyor ve çok yavaş ilerliyorum. Soru ezberleme yolunda tabii dikkat eksikliği dedim sıkıntı yaşarım ama zamanla olur(yani daha kolay olur baabında) Ne yapmalıyım,zaten mezuna kaldım ? kısa vadede en iyi çözüm bu geliyor ki nasıldır bu ? Soru ezberlemenin unutturduğunu biliyorum ama yoğun çalışacağım 20-25 net olmasını istiyorum. Şu sorunuma bir alternatif ya da dediğimi destekleyecek çıkar mı ?

• edit+
  • Soru ezberlenir mi la zibilyon tane soru tipi var hangi birini ezberleyecen yapamıyorsan sayılar çalış gir sadece 15-20 net garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu anlatım videosu izleyip kendi seviyene uygun soru bankası bulup (çözümlü olacak , birey ve okyanus yayınlarına göz at) böyle gelişme kaydedebilirsin
  • Sen ygsyi ehliyet sınavı mı sandın

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖSYM Sekeri

konu anlatım videosu izleyip kendi seviyene uygun soru bankası bulup (çözümlü olacak , birey ve okyanus yayınlarına göz at) böyle gelişme kaydedebilirsin

Valla arkadaşım bende doğan ulu videoları var ordan videolara bakıyorum. Ben şimdi o kitaplara çalışırsam bir de temel düzey için antremanlarla matematik tarzı bir konu anlatım kitabı bitirsem. Full denemeye yüklensem ne olur ? Günde 6-7 saat sadece matematiğe yükleniyorum ama bir halt(kusura bakma) edemeyince 2-3 gün sonra yine-yine. Belli bir verim almayı bilmiyorum. Sorularım hakkında görüş bildirirsen sevinirim. ( bu arada ygs için konuşuyorum diğer derslerde pek sıkıntım yok şu matematik var of :)
    Hayırlı Geceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuyuz

Sen ygsyi ehliyet sınavı mı sandın

Kardeşim dalga geçer gibi cevap veriyorsun ? (ki veriyorsun gibi ? )
    Yapabilsem üzerinde saatlerimi verip üzerinde yoğunlaşırım. Sorunum hem zamanın azlığı hem de matematikte soru üstüne düşünme alışkanlığımın belli sıkıntılardan geçtiğim için oluşmaması. Ve tabii konsantrasyon sürem az. Şunu düşünmeni tavsiye ediyorum (ki burda yazdıklarımı kırıcı anlama tamamen yapıcı olmaya çalışıyorum) insanlar bir konu,fikir hakkında fikir beyan ederken o konu üzerinde belli bir kafalarında çıkarım oluşturuyorlar (olur-olmaz gibi). Belli bir zamanda kendilerine bakıyorlar. Hemencecik konuya sarılmıyorlar.
    Neyse hayırlı geceler. Sen de çalışıyorsan kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yusufcanöztürk Y kullanıcısına yanıt
    Yapamıyorum diye bir şey yok. Dalga geçilmeyi hak ediyorsun. Gecen sene matematikten 3 netle başladım 25le bitirdim. Su an 30lara çıktım. Çalışacaksın. Acı çekeceksin. Soruyla bogusacaksın. En ufak zor soruda sayfayı cevirmeyeceksin. Sonra da yapamıyorum. Oldu o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuyuz

Yapamıyorum diye bir şey yok. Dalga geçilmeyi hak ediyorsun. Gecen sene matematikten 3 netle başladım 25le bitirdim. Su an 30lara çıktım. Çalışacaksın. Acı çekeceksin. Soruyla bogusacaksın. En ufak zor soruda sayfayı cevirmeyeceksin. Sonra da yapamıyorum. Oldu o zaman.

Guzel cevap. Bunu kendime alistirdigim,benimsettigim vakit devami gelir, ki deneyecegim. Sagol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.