Şimdi Ara

Soru çözümüne yeni bir RENK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar diliyoruz.
    Tahminimce 5 yılı aşkın bir süredir forumun bu bölümünü kullanıyoruz. Son dönemde aktif olarak konular açmasak da bir sınav öğrencisi açısından bu bölümün ne gibi konularla meşgul olduğunu ve gidişatın nasıl olduğunu tahmin edebiliyoruz. Bu yüzden buranın ne gibi faydalarının ve zararlarının olduğunun da farkındayız.
    Uzun bir aradan sonra böyle bir konu ile foruma yazmamızın arkasında asıl olarak size katkı sağlayacağına inandığımız bir proje yatıyor. ’’Çalışmayı Öğren.


    Öncelikle okullar açılana kadar soru çözme alışkanlığı kazanmanızı ve olabildiğince yararlanmanız için çeşitli yönlendirmelerde bulunacak, yol gösterecek deneyimli arkadaşlarımız da olacak.
    Bunun için bir whatsapp grubundan başlayıp farklı platformlara atlamayı ve böylece sizin de soruçözmeye, ders çalışmaya olan heyecanınızı diri tutmayı amaçlıyoruz. Şayet faydalı olduğuna kanaat getirirsek okullar açıldığında da devam ettirebiliriz.

    Uzun lafın kısası: Bir whatsap grubu açıyoruz, soru çözümü önceliğiyle, okullar açılana kadar en azından soru çözmeyi alışkanlık haline getirmeyi amaçlayan arkadaşlarımız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz Renkleriyle İlgili Bir Soru?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.