Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi great fai -- 13 Mayıs 2023; 19:42:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sirasiyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sırasıyla 3-4-5 ve 3D diye gidiyorum. O konu iki kitapta da aynı hafta içerisinde bitiyor ama orjinal soruları veya özel testlerin yarısını ileriye tekrar için bırakıyorum. Bir de bazı konularda Laptü'nün sorularını çözüyorum.

• Bir kitap bitince ötekine geçmek daha mantıklı hocam

• Bir kitaptan atıyorum ilk 4 konuyu bitirdin. Sonra bu konuları unutmamak için 2. bir kaynaktan tekrar etme amaçlı çözüyorsun. Tabi eş zamanlı olarak ilk kaynaktan konularını ilerletiyorsun. Bu düzen 3 kaynakla da sağlanabilir. Murat Can Kocakulak buna benzer bir sistem kullanıyordu.

12 konulu bir dersi ele alalım.

1. Kaynaktan ilk 4 konu

Sonraki [5,8] konularını 1. Kaynaktan devam ve ilk 4 konu için 2. Bir kaynaktan

İlerleyen süreçte ise [9,12] konuları için 1. Kaynaktan, [5,8] konuları için 2. Kaynak ve son olarak ilk 4 konu için 3. Bir kaynak.

Normalde bu konuları denemelerde soruyorlar lakin mesela bir denemede polinomdan max 3 soru gelir. O yüzden 3 soruyla bu tekrarı götürmek yetmez.

Tabi burada tüm konuların ağırlığını bir tuttum. LTİ konuları için mesela uzun bir sürece yayılabilir. Bunu kendine göre ayarlaman lazım

2. Bir yol ise ayt matematik ve geometri için Acilin yeni "deneme deposu" serisi çıktı. Konuları bölmüşler ve deneme halinde sunmuşlar. Buradan da çok güzel tekrar edilebilir.

Yaralıpanda hocamın da görüşlerini almak isterim

Edit: Bu arada tyt dersleri için bu sistem çok ağır olabilir. Ayt için daha mantıklı olur. Tyt daha çok deneme pratiği işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 14 Kasım 2021; 13:0:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 345i tek başına ilerlettim 11 + yazın ortasına kadar. sonrasında 3d başladım. 3dnin tamamını çözdüm, şu an kafama göre orijinal vs gibi kaynaklardan test çözüyorum unutmamak için. bir kaynağı bitirip diğerine geçmek, en azından ilk kaynaklar için, daha mantıklı bence.

•  

Boun Management hocamın dediği taktiği Murat Can videosunda anlatıyor kullanabilirsiniz

Konuyu unutmamak açısından bu taktik kullanılabilir

Biz(dershane) genelde konu işlerken konunu sorularını elde olan tüm (veya 1 kaynak dışı) kaynaklardan çözdük

En son aylarda da bir tekrar süreci oldu

Murat Can'ın taktiği daha iyi duruyor

Konuya ait soruları tüm kaynaklardan çözünce daha sonra konuyu tekrar etme adına kaynak sıkıntısı yaşayabilirsin (ya da iyi kaynaklar bitmiş olur)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAVA TELEFONA ANDROİD YÜKLEME
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.