< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi great fai -- 13 Mayıs 2023; 19:42:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi great fai -- 13 Mayıs 2023; 19:42:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sirasiyla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben sırasıyla 3-4-5 ve 3D diye gidiyorum. O konu iki kitapta da aynı hafta içerisinde bitiyor ama orjinal soruları veya özel testlerin yarısını ileriye tekrar için bırakıyorum. Bir de bazı konularda Laptü'nün sorularını çözüyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 14 Kasım 2021; 13:0:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boun Management hocamın dediği taktiği Murat Can videosunda anlatıyor kullanabilirsiniz Konuyu unutmamak açısından bu taktik kullanılabilir Biz(dershane) genelde konu işlerken konunu sorularını elde olan tüm (veya 1 kaynak dışı) kaynaklardan çözdük En son aylarda da bir tekrar süreci oldu Murat Can'ın taktiği daha iyi duruyor Konuya ait soruları tüm kaynaklardan çözünce daha sonra konuyu tekrar etme adına kaynak sıkıntısı yaşayabilirsin (ya da iyi kaynaklar bitmiş olur) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |