Şimdi Ara

İnternetsiz ev kalmasın aramaları ve mesajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Konuyu nereye açacağımı bilemedim operatörüm türk telekom ve onunla ilgili mesajlar geldiği için böyle açtım

2 gündür sürekli türk telekom ve süper online internetsiz ev kalmasın adı altında sürekli arama ve mesaj alıyorum ve karşıma canlı biri çıkmıyor ki benim numaramı silin bidaha aramayın diyeceğim o da yok ne yapmalıyım bunlardan nasıl kurtulabilirim? İnternetsiz ev kalmasın aramaları ve mesajları İnternetsiz ev kalmasın aramaları ve mesajları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternetsiz Ev Kalmasın: Aramaları ve Mesajları Destekleyin

İnternet, modern yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Ancak internet bağlantınız kesildiğinde, aileniz ve arkadaşlarınızla iletişim kurmak ve acil durumlarda destek almak zor olabilir. İşte internetsiz ev kalmamak için alabileceğiniz bazı adımlar:

Sabit Hatlı Telefon Kullanın

Sabit hatlı telefonlar, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan aramalar yapabilir ve alabilirsiniz. Elektrik kesintileri sırasında bile çalışabildikleri için acil durumlar için hayati önem taşırlar.

Mobil Telefonunuzu Kullanın

Cep telefonunuz, hücresel ağ üzerinden aramalar yapmanıza ve mesaj göndermenize olanak tanır. Güç kesintileri sırasında pilinizin bitmemesi için cep telefonunuzu şarj etmeyi unutmayın.

Telsiz Kullanın

Telsizler, kısa mesafelerde iletişim kurmak için kullanılabilir. Komşularınızla veya topluluğunuzdaki diğer kişilerle iletişim kurmak için iki yönlü telsizler edinebilirsiniz.

Uydu Telefonu Kullanın

Uydu telefonları, hücresel ağların ulaşamadığı uzak alanlarda iletişim kurmanıza olanak tanır. Ancak, bunlar sabit hatlı telefonlara veya cep telefonlarına göre genellikle daha pahalıdır.

Acil Yardım Numaralarını Ezberleyin

İnternet bağlantısı olmadığında bile acil yardım numaralarını (ör. 112) ezberlemeniz önemlidir. Bu numarayı hatırlayarak, bir acil durumda yardım çağırabilirsiniz.

{0850 706 20 85} Numarasını Kaydedin

Bu numara, Türkiye'de ücretsiz yardım hattıdır. İnternet bağlantısı olmadığında bile bu numarayı arayarak destek ve rehberlik alabilirsiniz.

İnternetsiz ev kalmak, zorlu bir durum olabilir. Ancak bu ipuçlarını takip ederek, her zaman iletişim halinde kalabilir ve ihtiyacınız olan desteği alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şikayet edin şikayet edin hepsine ceza kesiliyor İzmir merkezli aramalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetsiz ev kalmasın aramaları ve mesajları

Ticari Elektronik İleti Şikayet Sistemi (gtb.gov.tr) Adresten

sms ekran görüntüsü ile birlikte

aramalar ile de aynı şekilde

Arama ve sms içeriğini yazmayı unutmayın .Aksi taktirde işleme alınmaz .

İzmir olanlar internetsiz ev kalmasın .Cezaları iteliyorlar .

İstanbul olanlar Ymn inşaat geçiyor daha yeni ceza kesmeye başladılar 20 ye yakın şikayetim var .

Seni arayıp şikayetini geri çek diyenlere de aldırış etme .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Faydalı bilgi için teşekkürler vakit kaybetmeden şikayet yazmaya başlayayım o zaman

Hocam şimdi şöyle bişey var

Dün beni 0212 li bi numara aradı + 0850 li li 2numaradan 2 ayrı mesaj okuldaydım açamadım geri ben aradım hani benim numaramı silin diyecektim açan olmadı melodi vardı sonra sizi aramamızı istiyorsanız 1e basın dedi 1 e basıp kapattım geri aradılar aynı melodi çalıyor açan yok 3 4 kere böyle 1 e bastım açan olmayınca engelledim

Bugün de yine mesaj atmışlar ama arama yok ben mesajdaki numarayı aradım aynı melodi var 1 e bastım 1 kere daha aradılar sonra bişey yapmadım

Şunu soracağım hani ben böyle çağrı bıraktım ya bundan dolayı bana hani sen çağrı bıraktın zaten niye şikayet ettin derler mi bu sebepten dolayı başım ağrır mı? Ama mesajı onlar atıyor zaten suçlu onlar ben hem sms hemde arama yapıyorlar diye yazacağım ya şikayete

Hocam mersis mi sitenin adı gtb.gov.tr demişsiniz mersis diye çıkıyor google da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 30 Kasım 2021; 19:4:20 >
  • Arkadaşın attığı linke tıkla direk siteye giriyor zaten

• Sitenin adresini verdim e devlet üzerinden giriş yapabilirsin

Arayan numaralar belli neden aradıkları da

Açamadığın numaraları internet ten arat ne için aradıkları yorumlardan anlarsın.

Adresten sesli arama veya sms şikayeti olarak seçeceksin ayrı ayrı şikayet edip arama ve mesaj içeriğini yazacaksın.

Onlar seni arayıp mesaj atıp taciz ediyorlar. Sizin onları aramanız birşeyi değiştirmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam benim e devletim yok nasıl yaparız onu e devletsiz olmuyor mu

• Ptt den alın zor birşey değil.

Banka hesabın varsa hesaba giriş yapın menülerden e devlete bağlanabilirsiniz. Uygulamada çıkmaz sa Tarayıcıdan deneyin

Şifre almadığınız için giriş yapar mı bilmem.

Şayet girerse telefon ve e posta ekleyin şifremi unuttumdan yeni şifre talep edersiniz

18 yaş altı olduğum için e devlet kullanamıyorum ama hallederim ben teşekkür ederim

Güncelleme: Gecenin 11inde arıyolar artık bunları iyi bir yere şikayet etmek farz oldu

• bloklayip geciyordum, hepsini tek tek sikayet edecegim

• 0850 484 16 57
    0850 901 02 92

İnternet istemiyorum diyince bir daha aramayacağız diyorlar halen aramaya devam. Üstelik sabah 07:47'de arıyorlar!!!
    ekşi sözlük
    0 850 484 xx xx numaralı telefon terörü
    https://eksisozluk.com/0-850-484-xx-xx-numarali-telefon-teroru--6361998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 3 Ağustos 2022; 13:38:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Ben bayağıdır almıyorum böyle aramalar Türk Telekom engelledi mi nedir

• Turkcell'e geçseydin 2 katına çıkardı aramalar.

• Bilmiyorum ki Bayadır kullanıyorum turkcell konuyu ilk açtığımda da turkcell den internet bağlatmıştık sanırım ondan oldu

• 0850 706 20 85

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.