Arkadaşlar ekran kartlarındaki bu AMP denen şey nedir. Ne işe yarar. Sanırım olumlu ve yararlı birşey. Tavsiye edebileceğiniz uygun AMP ekran kartları hangileridir. 250 civarı.
amplified, yani yükseltilmiş versiyonları saat frekansları... fabrika çıkışı overclocklu olduğunu belirtmek için zotac firmasının yaptığı isimlendirmedir, msi oc edition gibi tanımlar kullaınr, palit sonic der, evga ftw falan der, değişiyor firmaya göre,
quote:
Orjinalden alıntı: saidakkas
amplified, yani yükseltilmiş versiyonları saat frekansları... fabrika çıkışı overclocklu olduğunu belirtmek için zotac firmasının yaptığı isimlendirmedir, msi oc edition gibi tanımlar kullaınr, palit sonic der, evga ftw falan der, değişiyor firmaya göre,
A tamam o zaman ben şimdi palit 256 mb sonic + kullanıyorum. Yani Overclock lu olmuş oluyor dimi? 8600 yerine uygun tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir kart hangisidir. 9600 serileri hariç...
bütçen nedir, güç kaynağın ne, bu arada, imzanda terör estirmişsin, celeron u kaldır, WT yi WD yap,
bütçe kısıtlı ise 8800gt lerin inmesini bekle.eger bütçe iyiyse 4850 veya 4870
quote:
bütçen nedir, güç kaynağın ne, bu arada, imzanda terör estirmişsin, celeron u kaldır, WT yi WD yap,
olmuş mu?
quote:
Güç kaynağının model,n, b,lmiyorum ama 450 watt. Onuda sistemle birlikte değiştirmiştir. Yoksa kaldırmıyordu.
İmzadaki sisteme hangi ekran kartı çok uyumlu olur. Bütçe 250 +- 20 YTL.
Kasanın kapağı açık markasını söyler misin bana güç kaynağının
8600 yerine HD 3850 alabilirsin, bütçe kısıtlı diyorsan tabiki.
AMP!, sadece ve sadece Zotac firmasinin bazi overclocklu modellerine taktigi isimdir. Diger firmalarin overclocklu modellerinin AMP! ile alakasi yoktur.
quote:
Kasanın kapağı açık markasını söyler misin bana güç kaynağının
Abi model bu. HIGH POWER 460W POWERSUPPLY HPC-460-P12S. Nasıl?
quote:
AMP!, sadece ve sadece Zotac firmasinin bazi overclocklu modellerine taktigi isimdir. Diger firmalarin overclocklu modellerinin AMP! ile alakasi yoktur.
Teşekkür ederim.
quote:
8600 yerine HD 3850 alabilirsin, bütçe kısıtlı diyorsan tabiki.
Evet bütçem kısıtlı ama alınca biraz iyi birşey olsun istiyorum ama 250 ytl ayırdım ekran kartı için. Nvidia almak istiyorum.
palit 9600GT sonic alacaksın o zaman, ya da Axle 8800GT, güç kaynağın iyiymiş, işini görür,
+/- 20 lira tolerans vermişsin, 40 lira daha ekle 4850 al, çok performans farkı olur
gerçi ikinci ele yönelirsen 200 liraya 8800gt lerden alabilirsin, 150 liraya 9600gt,
sıfır 3850 var, 115$+kdv novada, stoklara girmiş dün sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: köroğlu__
quote:
olmuş mu?
quote:
Güç kaynağının model,n, b,lmiyorum ama 450 watt. Onuda sistemle birlikte değiştirmiştir. Yoksa kaldırmıyordu.
İmzadaki sisteme hangi ekran kartı çok uyumlu olur. Bütçe 250 +- 20 YTL.
diamond 4850 ler 265ytl bi göz at
quote:
Orjinalden alıntı: saidakkas güç kaynağın iyiymiş, işini görür,
+/- 20 lira tolerans vermişsin, 40 lira daha ekle 4850 al, çok performans farkı olur
Abi özür dilerim CoolMaster mış PSU markası. İnsan kendi malının parçasını bile bilmiyor işte. Bilmiyorum iyi bir marka mı? 450 watt.
Sanırım biraz bekleyeceğim ve dediğiniz gibi 4850 alacağım ama bu ekran kartları Nvidia destekli mi? Yoksa Ati mi?
4850 diamond var, senin belirlediğin fiyat aralığında arkadaş yazmış bak, o iyiye benziyor, hiteknoloji.com da,
quote:
4850 diamond var, senin belirlediğin fiyat aralığında arkadaş yazmış bak, o iyiye benziyor, hiteknoloji.com da,
Evet haklısın stoklara girsin almayı düşünüyorum.
Bana göre fiyatı arttırmaya yönelik ekler. Az çok her kart hızaştırılıyor zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme