Şimdi Ara

Şort giymiyorum, siz giyiyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgüvenin iyiyse şortun içine donda giyme off ferah ferah
  • evet Şort
  • Ankarada şortla dolaşılmaz ki dolaşılsa bile bacak kıllarıyla kim uğraşacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırmızıElma -- 20 Mayıs 2014; 18:00:28 >
  • Erkekliğinizden emin değil misiniz de böylesine konuları kendinize kıstas haline getiriyorsunuz? Şort giyer mi, küpe takar mı, bere takar mı vs. Erkekliğe zeval gelmesin diye bere takmayıp -10 derece havada soğuğu yedikten sonra haftalarca hasta gezen insanlar biliyorum. Aynı tipler genelde atkıya da karşıdır. Bu tür genellikle 35 derece sıcakta keten ve kot giymeyi tercih eder. Kendinizi bu kadar sıkmayın, sizi ne rahat ettiriyorsa onu giyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Yaşadığın bölgeye göre değişir. Eğer tatil bölgelerinde giyersen pek problem olmaz fakat Bursa, İstanbul, Ankara vb. yerlerde şortla normal olarak gezdiğin zaman cadde de vs. bu insanların seni gözlemlemesine neden olur.

Bursa,İstanbul,Ankara yerine Muş,Ardahan,Adıyaman yazsaydın daha doğru olurdu.
  • Şort yazin guzel olur efil efil eser. Bacaklar rahat eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibi mi?

Şort giymiyorum, siz giyiyor musunuz?

Ne var ki hacı bunda.
  • Kıl erkeğin namusudur.Giyeceksin şortunu serbest bırakacaksın kıllarını rüzgar yavaşça okşayacak bacağını.
  • Yiğidin malı ortadadır. Ben transparan gece elbisesiyle iç çamaşırsız dolaşıyorum mesela yaz aylarında.
  • Şort giyerim ama kapriden nefret ederim.

Not: bacaklarım 1.derecede kıllı

• Şort giyersem nasil namaz kilacam ?

Birde kıl sorunu var ama kilsiz olsam da giymezdim ilk sebepten dolayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swswsw -- 20 Mayıs 2014; 18:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Yaşadığın bölgeye göre değişir. Eğer tatil bölgelerinde giyersen pek problem olmaz fakat Bursa, İstanbul, Ankara vb. yerlerde şortla normal olarak gezdiğin zaman cadde de vs. bu insanların seni gözlemlemesine neden olur.

Hocam İstanbul vs. örnek vermişsin bunlar büyük şehirler, kimse kimsenin kıyafetine bakmaz öyle absürt olmadıkça üstelik bahsettiğimiz şort. Ben Sakaryada bile giyiyorum

istanbul var istanbul var, misal taksim, beşiktaşta rahat gezebiliyorken karşı yakada maltepe, kartal civarında garipseme vakaları oluyor, hatta garipseyenlerin bir çoğu kadın bacağına yaptığı tutumu uyguluyor.bu yorumlar diz hizası şort için geçerli.

• Ne saçma soru bu

• Erkek adam şort giyer mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece deniz , havuz için şort giyerim.
  • Kıllar olmasa giyerim

• giyoyorum kılda var
  • 30 derece sıcak altında şort giymek delikanlı adamı bozar. Siyah kumaş ve kundura giycen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 20 Mayıs 2014; 18:34:21 >
  • gayet giyiyorum, bu sıcakta uzun pantolon mu giyilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.