Şimdi Ara

Sora'lı CUBE mu Tiagra'lı CR-052 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özellikleri ekliyorum.

CUBE PELOTON TRIPLE - 2400 TL

CARRARO CR-052 - 2000 TL

Şimdi olay basitçe kaliteli kadro düşük donanım, daha az kaliteli kadro yüksek donanım meselesi.
    Bir de kaliteli kadro olan da ekstra 400 Lira fiyat farkı var.
    Bütçe 2000-2500 arasında.

CUBE'a ekstra bir hayranlığım var. Aslında bir alt model olan 2015 Peloton'un renkleri ve görüntüsü daha şık ama onda da Claris set var. Fiyat Sora'lı olanla aynı. (Erdoganlar'da indirim var)
    Carraro'nun da hatırı sayılır bir tasarımı var ama çoğu parçası Carraro üretimi. Jantları vs. değiştirmem gerekir kısa süre içerisinde. O fiyat farkını bu iş için kullanabilirim mesela.

Siz olsanız ne yapardınız ? Tiagra seti hiç kullanmadım Sora ve Claris'i biliyorum. Profesyonel olmadığımdan açıkçası çok bir şey hissetmiyorum ama Tiagra'ya geçersem ben bile hisseder miyim farkı ?

Bisiklet sadece haftasonları sahilde spor amaçlı kullanılacak. Gidiş-dönüş ortalama 25 km olur.

Diğer bir seçenek de tamamen bunlardan vazgeçip Claris'li Peloton alınır mı bu amaçla kullanılacak bisiklet için ? Sırf görsel ama bu seçenek.
    Teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 11 Temmuz 2015; 4:38:42 >

• Sora tiagra arasında çok fark yok hangisinin tasarımı kadrosu hoşuna gidiyorsa onu al. Benim her zaman savundugum şey, donanimi 1 tık yüksek hoşunuza gitmeyen bisiklete binmektense 1 tık düşük sizi heycanlandiran bisiklete binmenizdir. He 2 tık fark olursa o zaman isler değişir.

Edit; ayni fiyat olduklarını sanmıştım arada 400 lira var az değil. Bu parayla carraronun şüphelendiginiz jantlarini r501 ile değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 11 Temmuz 2015; 19:43:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de geçen sene neredeyse bu bütçelere yol bisikleti bakıyordum. araştıra araştıra sonunda kafayı kırmıştım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben bu Cube Peloton'a hayranım, müthiş bir görüntüsü var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende cube ile focus 2.0 arasında kalmıştım. focus aldım full 105 setli. ben olsam carraro yerine cube tercih ederdim.
  • 400 lira fark var bence carraro daha iyi.
    Modeli hoşunuza gittiyse Salcano XRS030 da fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sora donanımlı focus culebro 5.0 kullanıyorum. Bence kadro kalitesi daha iyi olanı almakta fayda var.Daha rijit bir sürüş için kadronun tasarımı ve malzeme kalitesi önemli. Sora ile tiagra arasında çok fazla fark olmadığını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xdrive 15’li vs hawk fab v4
    2 yıl önce açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.