Şimdi Ara

SOR için elverişli frozen hesap alacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu çok kısa zamandır oynuyorum. 1 haftada bir tane 90 DK çıkarabildim. Honor ile alınan pvp gearını komple dizip 40 k kadarda gold kastım. Fakat ben yakın namuslu savaşın adamı olmadığımı anladım. Pve seti dizip tank oldum, pvp de adamları yakalayıp yakalayıp kestim fakat zevk vermiyor. Uzaktan ok sallamak istiyorum.

Elinde hesap olan arkadaşlar özel mesaj ile iletişime geçsinler, satın alacağım. (Sanırım nisan 2012 öncesinden beri donuk olması gerekiyormuş)

• SOR yazınca Silkroad Online (SRO) gibi düşündüm. Yanlış bölümdesin diye artislik yapacaktım şimdi gidiyorum.
  • Aç hunter kas niye account satın alıosun. Ben 4. 90 ı kasıyorum şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Aç hunter kas niye account satın alıosun. Ben 4. 90 ı kasıyorum şuanda

Dostum bolum zor. Sozel birseyler okusam sifirdan acardim. 80-90 biraz daha isime gelecek.
  • Madem bolumun zor zamanin yok nasil dk yi 1 haftada kasip full pvp ayriyetten pve set dizip 40k gold kastin onu anlayamadim yani hepsini 1 haftada yapan adam hunterida 3 gunde kasar bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilea

Madem bolumun zor zamanin yok nasil dk yi 1 haftada kasip full pvp ayriyetten pve set dizip 40k gold kastin onu anlayamadim yani hepsini 1 haftada yapan adam hunterida 3 gunde kasar bence :)

aynen ha :) nasıl yaptın hocam 1 haftada o kadar şeyi tebrikler valla.ben bu oyunu ne zamandır oynarım daha toplu halde 20kdan fazlasını göremedim.
  • quote:

Madem bolumun zor zamanin yok nasil dk yi 1 haftada kasip full pvp ayriyetten pve set dizip 40k gold kastin onu anlayamadim yani hepsini 1 haftada yapan adam hunterida 3 gunde kasar bence :)

Vize sonrası tatil veriyorlar. O zamanda arkadaşım başlatmıştı onunla beraber kastık. SOR hesabı aldım çinli elemanın tekinden 20 liraya geldi bana. Merge ettim yeni hesabıma, hesabı kasacak hizmetide ondan aldım 40k golda onuda hallediyor. Ne varsa Çinlide var. 1 haftadır başka sitelerde ilanım var, gelen fiyatlar 50-60 lira. Çinliden alınca işler kolaylaştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerogamer

quote:

Vize sonrası tatil veriyorlar. O zamanda arkadaşım başlatmıştı onunla beraber kastık. SOR hesabı aldım çinli elemanın tekinden 20 liraya geldi bana. Merge ettim yeni hesabıma, hesabı kasacak hizmetide ondan aldım 40k golda onuda hallediyor. Ne varsa Çinlide var. 1 haftadır başka sitelerde ilanım var, gelen fiyatlar 50-60 lira. Çinliden alınca işler kolaylaştı.

peki ya full pvp pve setidemi cinliler halletti? hayir yani 1 haftada full pvp toplanirda pve imkansiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

Orijinalden alıntı: zerogamer

quote:

peki ya full pvp pve setidemi cinliler halletti? hayir yani 1 haftada full pvp toplanirda pve imkansiz :)

Hocam bu SOR hesabı için ödediğim tutar o. Diğer hesap komple bana ait. 0 dan 90 yapıp - tam gem - tam enchant - pvp - 484 pve vb kastım fakat professionlar 0 - 0 hiç kasılmadı. Pvp setim honor ile alınan çoğunlukta, şansıma hafta değişimi olduğu için 2 haftalık conquest kasmış oldum 2 itemde oradan aldım.

Çinli eleman bana merge etmelik frozen hesap verdi.

• En kısa yoldan full pvp set nasıl yapılıyor? Bende yeni 90 yaptım PvP ağırlık vericem
  • Dg senaryo ve bg sirasina ayni anda gir. Gelen justice pointleri honora cevir. Pvp itemini al. Ayrica yaptigin dg ve scenelerden aldigin valorla pve geari diz. Dusen 463 luklerle beraber iyi kotu pve gearda elde et
    Ve son olarak pandaria dailylerini yapip para ve rep kasmayi da unutma. Boylece 7/ 24 oynarsan ve classin healer ve ya tanksa 1 haftada full pvp gear (derken honorla alinan ve 2 ya da 3 parca tyranic) idareten pve gear kasmis olursun
    Not: scenelerden epic gear dusme olasiligi var fakat spectinize uymayabilir. Ayrica ben bu yazdigimi yaparak wariorumu 2-3 hafta gibi bir surede ortalama 6 saat oynarak full pvp gear ve 15 k para yapmistim. Hizli ve kolay bir yol gibi. Dg sirasini dps bile bekleseniz scene ve bglerin bitiminde hemen dg sirasi gelecektir. İyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bitane account var lich king zamanından kalma. cata ve mop alman gerekiyor hesap icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

bende bitane account var lich king zamanından kalma. cata ve mop alman gerekiyor hesap icin.

Hocam ben hesap alımı yaptım arkadaş için alabilirim ücreti özel mesaj ile iletirseniz konuşalım. Bu arada haberiniz olsun diye söyleyeyim; Bu hesaplara SOR atınca ; Atan hesap binek, bag, gametime kazanıyor. SOR ile aktif edilen hesaba Cata bedava geliyor, binek geliyor, 250 küsür lvl gear, 80 lvl, 75 gold, achievement geliyor. Hesabı alınca 7 gün ücretsiz + mop da fena bir indirim oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khroc

Dg senaryo ve bg sirasina ayni anda gir. Gelen justice pointleri honora cevir. Pvp itemini al. Ayrica yaptigin dg ve scenelerden aldigin valorla pve geari diz. Dusen 463 luklerle beraber iyi kotu pve gearda elde et
    Ve son olarak pandaria dailylerini yapip para ve rep kasmayi da unutma. Boylece 7/ 24 oynarsan ve classin healer ve ya tanksa 1 haftada full pvp gear (derken honorla alinan ve 2 ya da 3 parca tyranic) idareten pve gear kasmis olursun
    Not: scenelerden epic gear dusme olasiligi var fakat spectinize uymayabilir. Ayrica ben bu yazdigimi yaparak wariorumu 2-3 hafta gibi bir surede ortalama 6 saat oynarak full pvp gear ve 15 k para yapmistim. Hizli ve kolay bir yol gibi. Dg sirasini dps bile bekleseniz scene ve bglerin bitiminde hemen dg sirasi gelecektir. İyi oyunlar

Benzer şekilde bende 3 haftada Warrior'umu 90 yaptım düşük lvllerden itibaren honor pointi 3 kez 4k yaptım ama mecbur olarak lvller düşükken 80lvl pvp gear ve heirloom aldığım. 90 olunca da ilk iş silah ve trinketleri almak oldu.Dg scene ve bglere aynı anda sıraya girdiğinde 2 günde ortalama 6 saat oynayarak full pvp gear yapılabilir tahminimce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.