Şimdi Ara

sopranos ilk bölüm sıktı devam edimmi :S :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ne diyorsunuz bu dizi hep böyle mi

• hep böyle kardeş prison break ya da lost tarzı dizlere alışıksan çok farklı gelicektir.
    tarzı farklı dizinin ben ne kadar güzel hoş desem de sana sıkıcı gelicektir önce hbo dizilerine aşina olmanı tavsiye ederim zira bu dizi bayağı bi ağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinhoho

hep böyle kardeş prison break ya da lost tarzı dizlere alışıksan çok farklı gelicektir.
    tarzı farklı dizinin ben ne kadar güzel hoş desem de sana sıkıcı gelicektir önce hbo dizilerine aşina olmanı tavsiye ederim zira bu dizi bayağı bi ağır.

six feet under gibi yavas dizi seven biri olarak bana onerir misiniz bu diziyi ?
  • Six feet under kadar ağır bir dramı yok dostum. (o ayarda bi dizi daha çekilemedi o başka mesele :d)
    Ama işleyiş olarak aynı çizgide ilerliyor. Şöyle düşün biri cenaze işletmesi yapan bir ailenin günlük hayatını anlatırken diğeri bir mafya ailesinin günlük hayatını işliyor. Ama öyle aksiyon filmlerindeki sürekli birbiriyle silahlı çatışmaya giren kızgın mafyalar tetikçiler değil tamamen gerçeğe uygun ve insanın kanını bile dondurabilen şeyler yapıyor dizideki gangsterler.

@Gazali0407
  • Hep aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronaldinhoho R kullanıcısına yanıt
    The Godfather serisin zevkle izlemiş, düğün sahnesi de dahil hiçbir sahnesinde sıkılmamış birine bu dizi gider mi? Ayrıca Breaking Bad'e de ağır diyorlardı, nefesim kesilircesine izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

The Godfather serisin zevkle izlemiş, düğün sahnesi de dahil hiçbir sahnesinde sıkılmamış birine bu dizi gider mi? Ayrıca Breaking Bad'e de ağır diyorlardı, nefesim kesilircesine izledim.

The Sopranos'u izlemedim ama sana Boardwalk Empire'ı kesinlikle öneririm The Godfather ayarında bir dizi. Favori filmi Godfather olan biri olarak söylüyorum bak.

Ayrıca konuyu açan arkadaş, belliki HBO dizilerine pek aşina değilsin. HBO dizilerinin geneli böyledir, siz aksiyonlu heyecanlı dizilere alıştığınız için bu diziler size ağır geliyor ama asıl kalite bunlarda. Ama yok izleyemiyorum diyorsanda zorlama, daha ileri bir tarihe ertele. Tabii buna bir bölümde karar vermek de yanlış. 6 sezonluk diziyi ilk bölümden elemek mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 28 Temmuz 2014; 12:58:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beğenmediysen devam etmenin bir anlamı yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

The Sopranos'u izlemedim ama sana Boardwalk Empire'ı kesinlikle öneririm The Godfather ayarında bir dizi. Favori filmi Godfather olan biri olarak söylüyorum bak.

Ayrıca konuyu açan arkadaş, belliki HBO dizilerine pek aşina değilsin. HBO dizilerinin geneli böyledir, siz aksiyonlu heyecanlı dizilere alıştığınız için bu diziler size ağır geliyor ama asıl kalite bunlarda. Ama yok izleyemiyorum diyorsanda zorlama, daha ileri bir tarihe ertele. Tabii buna bir bölümde karar vermek de yanlış. 6 sezonluk diziyi ilk bölümden elemek mantıksız.

Boardwalk empire seven biri The Sopranos un hastası olur. Zira boardwalk empire ı yazan adam sopranosun yazarı David chase in öğrencisidir.ikisi the sopranos da birlikte çalışmışlardır.
    Aynı şey mad men in yazarı içinde geçerlidir O da david chase in öğrencisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinhoho

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Boardwalk empire seven biri The Sopranos un hastası olur. Zira boardwalk empire ı yazan adam sopranosun yazarı David chase in öğrencisidir.ikisi the sopranos da birlikte çalışmışlardır.
    Aynı şey mad men in yazarı içinde geçerlidir O da david chase in öğrencisidir.

BE'den sonra The Sopranosa başlamayı düşünüyorum zaten. Bu yazdıkların beni daha da heyecanlandırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 28 Temmuz 2014; 15:26:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.