Öncelikle uzun suredir ps3 fiyatlarını takip ediyorum ve dün nihayet bir karar verip araştırdıktan son siparişimi geçtim.
sonysepetim üzerinden
Sony PS3 12GB SSD M Chasis İnce Oyun Konsolu Siparişi verdim 506 TL herşey normal resimdeki bölüm üzerinden siparişimi verdim ve kırmızı alanı okuyup sonra yazacaklarımı okuyunuz.
Neyse aşama aşama anlatayım.
1. 0264 272 20 00 numarayı arayıp stokda olmayan 500 Gb olan ürünün ne zaman stoklara gelecegini sordum bu fiyattan stoklara girmez kampanya fiyatları stoklart için geçerliydi yeni gelecek ürünler bu kampanyaya dahil olmayacak dedi teşekkür etttim kapattım.
2. Bu sefer 12 Gb lık modeli alayım fiyatıda uygundu neyse siparşimi geçtim sonra baktım stokda tukendi yazısı geldi ürüne sanırım son ürünü almıştım ödeme yapıldıkdan sonra Pazar oldugu için akşam 19,00 a kadar telefonla ulaşabiliyoruz.
3. Bugun saat 4 gibi aradım siparişim hakkında bilgi alacaktım ismimi söyledim Bizde sizi arayacaktık felan dedi Herhalde stokda yok diyecek bunu dese hiç zorumada gitmez beyfendi bu bilgidiniz gibi teşhir ürünü dedi dedim ne teşhirinden bahsediyorsunuz orada koskoca yazıda Sony Eurasia garnati Orjianl paket ve sıfır ürün diyor beyfendi koymamıslar dedi ben dahada kızdım neyi koymamıslar felan dedim dalgamı geçiyorsunuz neyse isterseniz iptal edelim dedi iptal edin dedim neyse iptal içi muhasebeye ileticez bakiyeniz bugun yada engeç yarın kartınız yuklenir dedi
4. Şimdi siteye girip baktım Sipariş durumuna Siparişiniz hazırlanıyor diyor
Diyecegim o siteden üsün almayın sıfır diye teşhir ürünü satıyor sözde Sony magazası yarın zaten butun bilgileri kaydedip sonye şikayetten bulunacagım..
Netten alışverişte yorumlara dikkat edin geçmiş olsun bu arada .
Hocam Sakaryalıyım.İstersen yarın akşama doğru giderim mağazaya hakkını arama konusunda yardımcı olurum.Gerekirse akıllarını alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: DaveJones
Hocam Sakaryalıyım.İstersen yarın akşama doğru giderim mağazaya hakkını arama konusunda yardımcı olurum.Gerekirse akıllarını alırım.
Eyv. hiç gerek yok o siparişi iptal ettiricem o fiyata 500 gb verselerde oradan birşey almam zaten birazdan bankayı arayıp neler yapabileceğimi ögrenicem.
Fiyat cidden uygunmuş ama yaptıkları şey çok ayıp , ben anlamıyorum bunlar para mı kazanmak istemiyorlar. Bende istanbuldan bir firmadan xbox alıcaktım , burdan mesajlaşıyordum. Sitelerinden hesap no aldım parayı yatırmak için. Özel mesaj ile hesap no yu aldığımı ve yarın parayı yatırcağımı söyledim. 1 saat sonra cevap verdiler ona yatırmayın vericem size hesap no diye. Bende bekliyorum yazdım. Saatte geç olmuştu bekle bekle , zaten yarında parayı yatırıcam mecburen almam lazım. Sabah bakma gibi bir şansım yok. Neyse dedim kapattım pc yi. Akşam işten eve geldiğimde hala cevap yazmamışlardı. Bildiğim bütün küfürleri ettim Anlatmak istedim, yani bunların hepsi aynı biliyomusun. Fark yok arasında. İşini düzgün ahlaklı şekilde yapmıyorlar. Para kazanmak istemiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Magnesium
Fiyat cidden uygunmuş ama yaptıkları şey çok ayıp , ben anlamıyorum bunlar para mı kazanmak istemiyorlar. Bende istanbuldan bir firmadan xbox alıcaktım , burdan mesajlaşıyordum. Sitelerinden hesap no aldım parayı yatırmak için. Özel mesaj ile hesap no yu aldığımı ve yarın parayı yatırcağımı söyledim. 1 saat sonra cevap verdiler ona yatırmayın vericem size hesap no diye. Bende bekliyorum yazdım. Saatte geç olmuştu bekle bekle , zaten yarında parayı yatırıcam mecburen almam lazım. Sabah bakma gibi bir şansım yok. Neyse dedim kapattım pc yi. Akşam işten eve geldiğimde hala cevap yazmamışlardı. Bildiğim bütün küfürleri ettim Anlatmak istedim, yani bunların hepsi aynı biliyomusun. Fark yok arasında. İşini düzgün ahlaklı şekilde yapmıyorlar. Para kazanmak istemiyorlar
Bende anlamıyorum neden yapıyolar teşhir alacak olsam sana neden para kazandırayım gider 2. el alır hem benim işim görülür hemde adamın ihtiyacı görülür .
quote:
Orijinalden alıntı: red01
quote:
Orijinalden alıntı: Magnesium
Bende anlamıyorum neden yapıyolar teşhir alacak olsam sana neden para kazandırayım gider 2. el alır hem benim işim görülür hemde adamın ihtiyacı görülür .
Senin için daha hayırlı olmuş burdan almaman hocam, bizde böylece öğrendik o sitenin ne olduğunu. Senin sayende