Şimdi Ara

SONYERICSSON XPERIA X5 PURENESS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Sony Ericsson Xperia Pureness X5

Sony Ericssonun black Diamond dan sonraki yeni elit serisinin urunu. Temizdir. Kayitlidir. Sarj aleti ile verilecektir.

Boyut 102.0 x 43.0 x 13.0 mm
    Ağırlık 70.0 gr
    Ekran 262.144 renkli TFT , 240x320 pixel
    Bellek Phone memory 88MB , Memory Stick Micro™(M2™)
    Konuşma süresi 8 saat 30 dak.
    Bekleme süresi 350 saat

Müzik Bluetooth™ stereo (A2DP),Mega Bass™,TrackID™,FM radyo

Xperia™ servisleri

Xperia™ Pureness, size ihtiyaçlarınıza uygun bir servis paketi sağlar. Telefonun destek panelinden, alanında uzman Xperia™ servis destek ekibiyle iletişim kurabilir veya doğrudan web destek merkezimize başvurabilirsiniz. Nadiren de olsa Xperia™ Pureness telefonunuz çalışmazsa, birçok bölgede 48 saat içinde size yeni bir telefon veriyoruz.

Pureness™ Concierge

Kişiye özel servisi mi tercih ediyorsunuz? Pureness™ Concierge ile en iyi restoranlarda, sağlık klüplerinde, konserlerde, oyunlarda, etkinliklerde ve gece klüplerinde yerinizi ayırtalım.

Pureness™ danışmanı, Dubai'den Paris'e, Moskova'dan Hong Kong'a, seyahatlerinizin sizi götürebileceği dünyanın her şehrinde bulunan günde 24 saat hizmet veren bir danışmanlık servisidir. Danışmanlık ekibi yalnızca bir çağrı veya e-posta uzağınızdadır ve her zaman değerli vaktinizi en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı olmaya hazırdır. istediğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz her şey için Pureness™ danışmanından faydalanabilirsiniz.
    Pureness™ danışmanınızı aktifleştirmek istiyor musunuz?

Fiyat : 900TL

Takas 1000TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swartz -- 8 Eylül 2010; 13:26:40 >

• Sony Ericsson Xperia Pureness X5 çok harika bir cihaz. Hayırlı satışlar
  • ilk resimdeki cihaz burada 100liraya var ciddiyim ilanı baltalamak istemıyorum isteyen yollayabilirim hayırlı satıslar
  • Bana yollarmisin 1000liraya Vertu alayim :D
  • 1000 lira değil 100 lira istiyorsan yollarım hocam yarın kargolarım pazartesi size ulaşır
  • sayın gizli pencere. Pm atılmıyor. Sizdeki cihazlar replica mı? Original ise neden bu kadar ucuz?
    Almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer
    sayın gizli pencere. Pm atılmıyor. Sizdeki cihazlar replica mı? Original ise neden bu kadar ucuz?
    Almak isterim.

n95 8gb var bıtane zaten orjinal hocam fiyatı normal bence 350liradan gidıyor bu telefonlar ztn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    blackberry priv pil orjınal
    3 yıl önce açıldı
    Motorola RAZR xt910
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMET__KOSOVALI

quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

Orijinalden alıntı: pphammer
    sayın gizli pencere. Pm atılmıyor. Sizdeki cihazlar replica mı? Original ise neden bu kadar ucuz?
    Almak isterim.

n95 8gb var bıtane zaten orjinal hocam fiyatı normal bence 350liradan gidıyor bu telefonlar ztn

vertu yu soruyo arkadaş kardeş

vertu benım olmadıgı için n95 8gb var sadece yazdım vertuyu isteyene telefoncudan satın alıp yollarım o benım değil....yarın telefonu inceleyıp fotografını ceker buraya koyarım menusunu falan cekerım arkası derı onunda

• Telefonlarin fiyatlari belli. Orjinaldir sifir degerleri cok yuksektir. Forumdan arkadaslara boyle elit modelleri daha once sattim. Simdi kendime yeni bi cihaz aldigim ve evde bunlar fazla oldugu icin satiyorum.
    Replica telefon 100liraya var tabi burada 40 liraya var replica vertu :D
  • Adam 100 lira demis öldüm gülmekten =) vertularin sifirlari genelde kuyumcularda falan da satiliyor bu arada 3500 euro'ya civari.. Gayrimenkul gibi cihaz yaw.. =) Hayirli satislar ayrica hocam guzel cihazlar..
  • Ben hala arkadastan resimleri bekliyorum :) Hadi Capezo cikisindan vazgectim yurtdisida olur hatta bulursan elden dusmede olur 100 liralik vertu gormek istiyoruz :)
    Ayxta modelini aldim yeni arkadas onuda 150 liraya bulur :D korkuyorum simdi kazik yedim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: swartz

Ben hala arkadastan resimleri bekliyorum :) Hadi Capezo cikisindan vazgectim yurtdisida olur hatta bulursan elden dusmede olur 100 liralik vertu gormek istiyoruz :)
    Ayxta modelini aldim yeni arkadas onuda 150 liraya bulur :D korkuyorum simdi kazik yedim diye

telefoncu kapalıydı cumartesi pazar oldugu için pazartesi cekıcem merak etmeyın...
  • quote:

quote:

Ben hala arkadastan resimleri bekliyorum :) Hadi Capezo cikisindan vazgectim yurtdisida olur hatta bulursan elden dusmede olur 100 liralik vertu gormek istiyoruz :)

telefoncu kapalıydı cumartesi pazar oldugu için pazartesi cekıcem merak etmeyın...

Hocam neyi arıyosun anlamadım ama o bulduğun cihaz replica (sahte) cihazdır.. Bende sana Ankara/Panora alışveriş merkezinde bulunan bir kuyumcudan fotoğraf çekicem 3500 Euro fiyatında Vertu.. Bu cihazları biraz araştırırsan neden bu kadar pahalı olduğunu anlarsın.. O yüzden hiç kasma, arkadaşın verdiği fiyat gayet normal..

• quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

quote:

Hocam neyi arıyosun anlamadım ama o bulduğun cihaz replica (sahte) cihazdır.. Bende sana Ankara/Panora alışveriş merkezinde bulunan bir kuyumcudan fotoğraf çekicem 3500 Euro fiyatında Vertu.. Bu cihazları biraz araştırırsan neden bu kadar pahalı olduğunu anlarsın.. O yüzden hiç kasma, arkadaşın verdiği fiyat gayet normal..

fotoları koyunca anlıcaz sahteyse....

eğer sahteyse özrümü dilerim ama telefon orjinal gibiydi bayaa bi agırdu arka kapagının oldugu yer deri kendi hafızası vardı 2-3 gb gibi birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain-Man -- 5 Eylül 2010; 16:04:34 >

• Dostum sahte olup olmadığını dış görünüşünden pek ayırt edemezsin.. Fakat orjinal Vertu'larda Titanyum, Platinyum gibi pahalı malzemeler, hakiki deri ve hatta bazı modellerinde pırlanta kullanılır. Günümüzde en baba cihazları bile bire bir kopyalıyorlar.. O yüzden boşuna uğraşma ciddiyim.. Vaktin olduğunda yurtdışı sitelere bile bak fiyatları bu aralıktadır hatta bazı modelleri 5000 Euro civarında..

Neyse arkadaşın başlığını kirletmeyelim. Çok klas telefonlar fakat açıkçasını söylemek gerekirse biraz zor satılıyor. Umarım kısa sürede satarsınız, hayırlı satışlar tekrardan..
  • Hocam sen komukmisin yoksa bayramda saka falanmi yapiyosun
    Dunyanin en pahali telefonlarindan birinden bahsediyoruz
    VERTU!
    monza edition koycam simdi resimleriyle 5000euroluk cihaz onuda diyeceksin 80liraya var :)
    100liraya varsa ben senden 1000 e alicam diyorum kac tane varsa hemde
    sana acik cek sunuyorum. Ama telefondan markalarindan pek anlamiyosun belliki Vertu ya 100 dedin calinti olanini bile 100 e bulamazsin....
    Neyse Aura nin cakmasina burada aynisindan var 200lira demedi :)

Yeni model eklicem de sende bi resim koy 100 liralik telefonun :)
    Telefoncuyada sor orjinalmi diye :)
  • Beni bire bir taniyanlar telefon koleksyonu yaptigimi bilirler hep pahali modeller kullanirim. Ama bi yere kadar. Simdi satiyorum buradanda isteyenler vardi alanlarda. Bakalim er gec satilir. Satilsinda 2 tane vertu daha koyucam :) Acelemiz yok :))
  • quote:

Beni bire bir taniyanlar telefon koleksyonu yaptigimi bilirler hep pahali modeller kullanirim. Ama bi yere kadar. Simdi satiyorum buradanda isteyenler vardi alanlarda. Bakalim er gec satilir. Satilsinda 2 tane vertu daha koyucam :) Acelemiz yok :))

Yazık günah telefona bu kadar para verilir mi hocam ya
  • Nokia Vertu nun 25.000$ olan modeli var 3000$ dan aşağı telefonu yok sadece Newyork, Londra, Paris de satılıyor diyoruz.. yandaki telefoncuda var bakiyim 100tl ye yolliyim diyor adam yaa.. bir de inatlaşıyor iddia ediyo..
    çok güldüm allah da seni güldürsün şu müarek gün...
  • güzel telefonlar,fiyatlar gayet uygun,ozgurde gordugum son telefonu auraydı,dediği gibi oldukca pahalı cihazlara özel bir ilgisi var:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.