Şimdi Ara

Sony Z3, Lg G4, Htc M9 hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2. el telefon almaya karar verdim ama ne alsam diye düşünüyorum. Sony z3 almaya karar verdim ama neredeyse 2017 yılına gireceğiz o yüzden hala alınır mı z3 aklımda lg g4 de var yada htc m9 olabilir diye düşünüyorum bu üç model arası gidip geliyorum yardımcı olabilecek biri var mı ?

• Öneri de bulanacak kimse yok mu ?
  • Z3 almanı tavsiye etmem 1 senedir kullanıyorum hiç memnun kalmadım kurtulmaya çalışıyorum şu an. Bir daha androidde Sony e bulaşmam.
    LG G4 lerde sorunluymuş hep
    M9 güzel telefon Android 7 güncellemeside alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasersonmez

Z3 almanı tavsiye etmem 1 senedir kullanıyorum hiç memnun kalmadım kurtulmaya çalışıyorum şu an. Bir daha androidde Sony e bulaşmam.
    LG G4 lerde sorunluymuş hep
    M9 güzel telefon Android 7 güncellemeside alacak.

Bişeyi fark ettim z3 satanların 10 kişiden 8 kişi değişim cihazı yazmış ilanlarına, hepsi sorunlu mu bunların aslında ips ekrana sahip bir cihaz arıyorum birazda
  • Butceniz ne kadar ? Lg ye bulaşma g4 hatalı komple o yüzden fiyatları dibe vurdu. Sony de degisim yapıyor ama millet bıktıktan sonra. İsinma sorunları mevcut hala galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By Doğu B kullanıcısına yanıt
    700 tl kadar bişeyler bakıyorum 1080p ips ekranı olan cihaz bakıyorum açıkçası sony c5 ultra gördüm ama onunda ekran parlaklığı 367 PPI düşük gibi geldi! Açıkçası telefonu internet amaçlı kullanacağım, oyun oynamam fotoğraf çekmem, internet müzik dinlemek için bişeyler akıyorum ama bulamadım
  • Z3 cok narin. Benim arka kapak kirildi ve micro usb kapagi kapanmiyor asindi. Onun haricinde kullandığım en stabil android telefon orası ayri. G4e zaten bulaşma derim. Bence en mantıklısı m9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.