Şimdi Ara

Sony, yedi yılın ardından akıllı saat çıkarmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, yedi yılın ardından akıllı saat çıkarmaya hazırlanıyor



    Sony'nin son dönemde akıllı telefon pazarında pek de iyi bir performans gösterdiği söylenemez. Şirkete yakın kaynakların aktardığı bilgilere bakılırsa Japon dev akıllı saat piyasasına geri dönmeyi planlıyor.



    Ayrıca Bkz.Spotify'ın kurucusunun Arsenal'i satın alma teklifi kabul görmedi



    Sony Xperia cihazları ile ilgili güvenilir sızıntıları ile tanıdığımız ZACKBUKS takma adlı duyumcu, bu konuyla ilgili bazı detaylar paylaştı. Kendisi, Sony Wena akıllı kayış bölümünün Nisan ayında Sony Mobile Communications'a katıldığını söylüyor.



    Sony, yedi yılın ardından akıllı saat çıkarmaya hazırlanıyor



    Sektöre yabancı değil



    Xperia & Wena iş birliğinin ilk ürünü Xperia Watch olabilir. Bu arada Sony'nin akıllı saat pazarına yabancı olmadığını hatırlatalım. Ancak şirket uzun süredir bu tarz bir cihaz üretmiyor. En son model, 2014 yılında piyasaya sürülen SmartWatch 3'tü.



    Sony'nin yeni akıllı saati SmartWatch 4 ismiyle karşımıza çıkabileceği gibi Xperia Watch serisini de başlatabilir. Japon şirketin Xperia markası altında bir akıllı saat çıkarması iyi bir fikir gibi görünüyor. Şirket rekabetçi bir ürünle yüksek satış rakamlarına ulaşabilir.




    Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Sony-SmartWatch-4-and-Xperia-Watch-speculation-arises-from-tech-tipster-s-ambiguous-comments-about-Wena.539692.0.html







  • sony'nin uzun süreli kullanımlar için
    e-ink teknolojisini ucuzlatmaya çalışmasını
    çok isterdim.

  • Liveview kullandım, Smartwatch 2 kullandım. LV güzeldi, yan kontrolleri ilginçti ve dönemine göre iyiydi. Öncü bir mantıktaydı. SW2 ise mirasol idi ekranı sanırım, her daim aktif kalan ekranı ile yine dönemine farklı bir olay eklemişti, runtastic pro vermesi güzeldi, ek uygulama ile not aktarmak güzeldi, işime yaradı (ah birleştirici dil dersi)

    Neyse efenim gün sonunda güzel 2 üründü, muazzam değildi ama dönemlerine farklı katkılar sunmuştu. Umarım yenisinde de bu yanlarını koruyarak gelecek ama Android'in saat tarafındaki desteği soru işaretim yine de :/

  • Sony abartılı fiyatlardan kaçınması gerekli umarım Huawei yi örnek alır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony acilen Xperia isminden vazgecmeli

  • tasarımı güzel görünüyor. umarım fiyat performans dengesi de başarılı olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RipHyper R kullanıcısına yanıt

    Sayın donanımhaber yetkilileri RipHyper isimli üyenin verdiği link android güncelleme isimli oltalama yazılımıdır. Bu üye hakkında gerekli aksiyonu alınız lütfen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Sony acilen Xperia isminden vazgecmeli

    Katılıyorum bayatladı bu isim.Ayrıca apple ın girip başarılı olduğu sektörde bileğini kimse bükemiyor.O yüzde boşa uğraşmasınlar.

  • Üstelik onlarda asgari ücret diyebileceğimiz ücret 2500 Euro veya dolar ülkesine göre yaşlılık aylığı 900 dolar en pahalı ı phone 1300 dolar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.