Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
229.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyati 3500 tl olması bekleniyormuş o fiyata zor satar.
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum 2700 - 2900 bandını aşamaz aşarsa kendi ayağına sıkmış olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2800 bile fazla bence fazlası olursa insanlar koşullandı yarısı almaz

• türkiye yetkilisi açıklma yaptı lansmanda 2799 tl z5 aiesi tanılıtılırken.
  • Sitelerde 2999 yaziyo hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Sitelerde 2999 yaziyo hep.

Sony türkiye müdürü 2799 diye açıkladı.

• cagrimir kullanıcısına yanıt
    Alsam mi acaba. Nexus 4 um 5 saatte sarj oluyo. Bir sarj aleti alayim da gene yavas sarj olursa 2800den dusunurum.

• Arkadaslar Kasim 26'da Canada'ya geliyor bugun ogrendim tum telefon sirketlerinden... Z5den biraz yuksek olacagini soyledi. Turkiyeye ne zaman gelir bilmiyorum ama Kasim 26'da Canada'da..
  • Breakaway kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık iki hafta sonra Türkiye de

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Yaklaşık iki hafta sonra Türkiye de

hayirlisi 😀

• iphone nun fişini çekecek sony... birde sammy ve lg yi pazarlamaya satmak için takla atan mağaza elemanları sonye katılsa uçar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6s mi sony z5 p mi?

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    karar vermek için bende bekliyorum 6s sadece satarken para eder diyo düşünüyorum farkı anlamayız ama 6s in işlemci ve gpusu açık anda önde gözüküyor ios u hiç bilmiyorum sadece artık stabil değil diye duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iayksl

karar vermek için bende bekliyorum 6s sadece satarken para eder diyo düşünüyorum farkı anlamayız ama 6s in işlemci ve gpusu açık anda önde gözüküyor ios u hiç bilmiyorum sadece artık stabil değil diye duyuyorum

Artik eskisi kadar stabil degil hocam. Ben de z5p'nin kamerası eğer i6s'den üstün olacaksa alacağım.

• normal z5 6s ve s6 arasında yapılan gsmarena testinde ses hariç sony hep geride kalmış malesef premiumda neler değişir bilemem
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    kagıt üstünde sony baya üstte ama otomatik modda düşük ışıkta z5 baya altta olur hocam
  • lg v10 2699 liraya çıkmış özellikler iyi ama lg çok para demiş 808 plastik kasalı falan fişman bana göre fazla geldi 2200 falan olmalıydı eledim seçenekler arasından
  • 7-8 ay önce çıkan galaxy s6 hala işlem gücü açısından yeni çıkan v10 ve z5 ailesinden üstün sanırım. Exynos 7420 gerçekten 2015 yılının en iyi işlemcisi. Fakat şarj konusunda s6 rakiplerinin biraz gerisinde kalıyor fakat çokta hızlı şarj oluyor. Yinede şarj çok önemli ise xperia z5 düşünülebilir mi ?
    Bu arada hiçbir markaya fanatikliğim yok fakat samsungun s6 ailesi ve note5 i gerçekten çok iyi cihazlar.
    Z5 ailesi s810 ile gelmeseydi düşünülebilirdi ama s810 geçirdiği tüm optimizasyonlara rağmen hala düşündürüyor insanı.
    Kamera kısmına gelirsek reklamının yapıldığı kadar süper olmadığı söyleniyor. Hem incelemelerde hemde z5c kullanıcıları tarafından duyduklarım bunlar.
    Az ışıklı ortamlarda grenlenmenin biraz fazla olduğunu söylüyorlar. Otomatik modda hala note5 ve s6 nın gerisinde oldugunu yazanlar var.
    Arkadaşım telefon alacak ve s6 edge ile z5 arasında kaldı. Ben s6 edge diyorum, o ise yeni çıkan iyidir mantığı ile z5 istiyor. Sizce hangisi mantıklı ?
    Gerçekten dürüst olup fanatizanlık yapmazsak hangisi ?

• Telefona hayran kaldım. Z2 ve M8 den sonra beğendiğim tek telefon. Gerçekten müthiş ötesi. Benim bütçemin çok çok üstünde bir fiyatı var ama eninde sonunda o krom rengi alacağım. :D Belki 1 seneden fazla beklerim ama kafama yattı. Alırım yıllarca kullanırım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.