Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
230.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artakalan

    Anladım hocam. Geçmiş olsun diyeyim o halde

    Benim telefonda da kulaklık soketi sorunu basgosterdi. Bekliyordum zaten bu telefonda kronik olan bu sorunu, bakalim başıma ne zaman gelecek diye. Gecen gün geldi, garantinin bitmesine de 2 ay var..Bir de ekran da gölgelenme sorunum var, garantiye göndermek sart oldu, lakin nereye göndereceğime karar veremedim.

    Nereyi önerirsiniz acaba? Nereye göndermeliyim telefonu
    aldığınız yere götürün
    mediamarkt gibi yerler garanti için ürün kabul ediyor diye biliyorum
    eğer ordan almışsanız ürünü
  • sonunda sorunumu öğrendim :) selfi çubuğunun çalışmamasının sebebi kulaklığında çalışmamasıymış
    bu kulaklık sorununu çözebilen var mı ?
    soundabaut ile bir miktar çözülüyor ama kulaklığı her taktığımızda ayar apmamız gerekiyor ayrıca selfi çubuğu gene çalışmıyor
    tam olarak bu kulaklık sorununu çözebilen var mı acaba?
  • Lanet olsun

    Z5 premium için kulaklık soketini değiştirdim sorun genede çözülmedi.

    Gerçekten bu Lanet olasıca kulaklık sorununu çözebilen kimse yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GEÇBATAN

    Aleykum selam,

    ardarda reset atıyorsa bataryadan olabilir
    lg g3 te de benzer durum vardı
    batarya değişimi ile çözmüştüm

    Alıntıları Göster
    sorun çözüldü aynen dediğiniz gibi bataryadanmış.
  • Arkadaşlar 500 tl ye arkadaşım z5 premium satıyor, telefon temiz sizce alınır mı?
  • Eğer yüksek sistem isteyen oyunları oynamayacaksan fifa pubg vs günlük kullanım için rahatlıkla alabilirsin.Sadece diğer cihazlara göre biraz fazla ısınıyor o da işlemcisinden kaynaklı.Ayrıca telefon bir kez bozulduğunda pek hayır getirmiyor benimki güç tuşu yüzünden 3 kere,hoparlör ve ekrandan dolayı da 2 kere servise gitti.Onun dışında memnunum ama yaz aylarında bu ısınma problemi ciddi sıkıntı yaratıyor onu da göz önünde bulundur eğer hala almadıysan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonun bataryası şişti sanırım, arka tarafta altlara doğru iki yandan da ufak bi bombe var.. Daha önce karşılaştınız mı bu durumla?
  • Slmn alykm hayırlı akşamlar arkadaşlar z5 premium cihazım ekran pert oldu. Elinizde çıkma ya da bozuk z5 premium var ise alabilirim fiyatj bilgilendirirseniz???? Veya ikinci el z5 premium alabilirim????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwsehmus

    Arkadaşlar 500 tl ye arkadaşım z5 premium satıyor, telefon temiz sizce alınır mı?
    O fiyata telefonu çalışır vaziyette bulursan kaçırma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

    Benim cihazda ekranın sol üstünde sararma, aşırı ısınma batarya performans düşüklüğü hafif de batarya da şişme var.
    Telefonu garantiye göndereceğim ama sorun şu ki daha önce cihazı root etmiştim. Bunu nasıl unroot edebiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Albay7 kullanıcısına yanıt
    Eğer bootloader kilidi açık ise flashtool ile kapatmalısınız hocam. Root içinse supersu uygulamasına girerek ayarlardan root u kaldır diyebilirsiniz sonra da flashtool ile full wipe yazılım atarak sıfır bir cihaz elde edersiniz.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler deniyorum hemen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xapplex

    O fiyata telefonu çalışır vaziyette bulursan kaçırma

    Alıntıları Göster
    Aldım hocam telefonu üzerinde çizik bile yok

    Teşekkür ederim
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Hocam bir türlü telefonu flash mod ile açmayı başaramadım. Ses kısma tuşuna basarken kabloyu takıyorum ama bağlanmıyor. Flashtool'da "Device connected in flash mode but driver is too old" hatası veriyor. Bunun dışında recovery moduna sorunsuz girebiliyorum. Bir fikriniz var mı?

    Düzenleme: Şimdi bu sorunu çözdüm gerekli driverları yükleyince sorun ortadan kalktı fakat cihazı hala flashboot'dan relock yapamıyorum. Relock'a basınca altta relock finished yazıyor ama çıkan pencerede dolan bar bir türlü tamamlanmıyor kapatıp açmayı deneyince de cihaz hiç açılmıyor. Flashboot'dan tekrar unlock yapılınca açılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay7 -- 30 Ağustos 2018; 15:57:50 >
  • Albay7 kullanıcısına yanıt
    Önce yazılımı sıfırlayın hocam ondan sonra relock yapın. Eğer bu şekilde yapıp da açılmıyor ise kilidi kapatıp companion ile yazılım onarımı yapın açılacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwsehmus

    Aldım hocam telefonu üzerinde çizik bile yok

    Teşekkür ederim

    Alıntıları Göster
    Hocam telefonun durumu nasıl resim paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xapplex

    Hocam telefonun durumu nasıl resim paylaşabilir misiniz?

    Alıntıları Göster
    Hocam sıfır.

    Arkasındaki jelatin bile duruyor

    Aldığımda bende inanamadım.

    Veren arkadaşım alıp eve atmış aylar sonra aldığını hatırlayıp

    kullanayım demiş.Biraz baba parası yiyen birisi.Tabi benim kardeşimde telefonu görünce bana sat filan dedi.

    Arkadaşta sağolsun 500 e bıraktı bize.Birde paran olursa ödersin dedi

    ben kabul etmedim direkt peşin verdim.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam sayende hallettim.
  • Albay7 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam. Yardımcı olabilmiş isek ne mutlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşım sony xperia z5 telefonunu garantiye yolladı kvk ya ürün yapıldı denildi üzerine tüm testlerden geçti denmiş fakat kargo kutusunu kargo şirketinde açtığında telefon parçalanmış halde çıktı ambalajda sorun yok kargolanırken zedelenmemiş yani hasarsız kargo bilerek parça parça konulmuş tamir edildi diye gönderilmiş tabi kamera görüntüleri ve şahitler var o an için 







    Sonrasında 10 dakika için de yine kargo şirketinde kvk aranıyor ve bize geri yollayın diyorlar 10 dakika sonra kargo geri kabul ediyor telefon tekrardan kvk ya gidiyor orada işlemlerden geçiriyorlar sanki arkadaşım telefonu sökmüş gibi kullanıcı hatası diyorlar ve 900 küsür tl fatura çıkarıyorlar. Tekrardan iletişime geçince kvk ile tekrardan incelenecek diyorlar ve bir haftadır incelenecek aranıp sorduğumuzda yoğun olduklarını söylüyorlar.







    Benim düşüncem maddi manevi tazminat davası açmak yönünde ama işin doğrusu nasıl olur sizce. Bir aydır telefonsuz ve devamlı salak yerine koyuyorlar psikolojisi ve güveni darma duman oldu ki haklı bence. Başka sorunlara da devamlı yol açıyor bu durum.







    Şahitler ve kargo şirketinin kamera kayıdı olmasa eminim siz bize böyle gönderdiniz veyahut biz size tamir edip gönderdik siz bozmuşsunuz derlerdi fakat bu durumda tamamiyle haklı olduğumuzu düşünüyorum kanıtlarla. Hakkımızı en ufak şekilde yerde bırakmadan yaşattıklarından dolayı en ağır cezayı nasıl almalarını sağlayabiliriz. 

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.