Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.162
Cevap
63
Favori
255.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahnksqualt

    samsung u3 64gb pro+ al keyfine bak asıl hafıza kartı odur. 4K çekiminde de hiç sıkıntı yaşamazsın. Millet diyor ya hani bilgisayarıma ssd harddisk aldım yeni gibi oldu yılların bilgisayarı. İşte telefonların ssd'si gerçek u3 verimi sağlayan samsung pro+ kartlardır. Başka ürünler alıp macera aramayın.Sandisk olanda kaliteli aksiyon kameramda sandisk 4k için üretilmiş özel u3 verimli kart kullanıyorum.Önceden kasma yapardı videolarda sandisk 4K extreme pro 64gb kartını alınca icat kendine geldi. :)

    Bu kartı almayı düşünüyorum ama fiyat normalden biraz düşük. Sahte olma ihtimali var mıdır acaba?

    http://www.hepsiburada.com/samsung-32gb-microsd-pro-plus-class10-95mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-md32da-tr-p-FTHFZMD32DATR?magaza=Laptopfırsatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PERFECT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Z5 Compact için silikon kılıf ve temperli cam isteyen varsa ilanıma göz atabilr...:

    http://forum.donanimhaber.com/m_114382140/f_//tm.htm#114382140
  • Selam lar

    Delll35 < Bipara IStediginiz urunde ve parca parca bile dahi kullanabiliyorsunuz yil sonunadar hatta faturanizda isleniyor ayrica Bimekse uye oluyorsunuz ordada gorebiliyorsunuz Kampanya Sanirim 14 subatta bitiyor Bilginize

    Cocan< Rev Olayi benim anladigin kadariyla revizyon yazilin duzenleme sanirim ilk modellerin beyazlarinda dokunmadtikte sorun cikmisti ama bunu duzelettiler sonra bende rev 2 yi beledim daha saglam olsun diye zaten siyahini aldim

    FreeRun < Radyo kisayollarda yok sanirim aradim bende bulamadim

    Gec oldu sanirim ama anca islerim vardi bakamadim Uzgunum

    Tskkuler Iyi Forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anatolian08 -- 12 Şubat 2016; 3:11:52 >
  • Selamlar Yeniden

    Telefonda herseyden Memlunum SAdece Camerada Gece REsim cekme Olayi Malumunuz Herkes biliyor artik size sorucagim su olucak Manuel ayarlamalarda Sizin Ayarlariniz NEdir ayritili bir sekilde yazarmisiniz bende bir cok denemede bulunucagim size de yazarim istek olursa. Birde Gunceleme yaptim derleme Numarasi Benim 32.0.A.6.200 bende sizde Bu sekildemi

    Tskler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anatolian08 -- 12 Şubat 2016; 3:18:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

    quote:

    Orijinalden alıntı: Becquerel

    Yahu arkadaşlar bi sıkıntım var telefon beni sabah 8 den akşam 8 e kadar çok rahat idare ediyor yeri geliyor oyun oynuyorum bol bol video fotoğraf çekiyorum ama ekran sürem 3 saati ya geçiyor ya geçmiyor siz nasıl 5 saatleri görüyorsunuz lütfen yardımcı olun. Pilden şikayetçi değilim ama sizin süreleri görünce moralim bozuluyor

    Ekran parlaklığı % kaç?

    Kaç saat oyun oynuyorsun?

    Pilin bitmeye yakın güç yönetiminden SS at, bakalım hangi uygulamalar şarj yiyor

    Tamamdır hocam atarım akşam. Ekran parlaklığını genelde 40 ve üzeri oluyor dışarda olduğum için fazla oyun oynamıyorum aslında. 5 6 saat ekran alanlar 2 gün mü kullanıyor onu anlamadım ben 3 saatle günü çıkarıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2181679 kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer arkadaşların tecrübeleriyle birleştirdiğimizde şu sonuç ortaya çıkıyor gibi.

    Eğer ki 4K çekimi yapmayacaksanız. U3 sınıfı ürüne gerek yok. Eğer ki 4K çekim yaparım diyorsanız.Alınabilir.

    Hepsiburada da korsan ürün olacağını tahmin etmiyorum. Ama artık orada da dükkan seçeneği var mümkünse satıcı hepsiburada olsun.Dükkanlarda sahte ürün olma ihtimali var.

    Açıkçası ben 64gb alırdım.Yakın zamanda bir tane daha ürüne ihtiyacım olacak çünkü elimdeki yedek hafıza kartını araç kamerasına takacağım. Ürün alırken de 64 samsung pro+ almayı düşünüyorum.Eğer ki siz çok fazla depolama yapmadan bilgisayara aktarım yapıyorsanız 32 gb yeterli olacaktır.
  • t.ayan T kullanıcısına yanıt
    Hocam 8.8 mp ama sanırım içindeki lens oldukça iyi olsa gerek çekimler gerçekten çok güzel yapıyor.Video çekimleri de çok güzel ama asıl verimi bu hafıza kartıyla elde etmiştim.Ama z5c kart okuyucu tahmin ettiğiniz gibi desteklemiyorsa büyük bir saçmalığa imza atmış oluyorlar.
  • 2181679 kullanıcısına yanıt
    O kartı kullanıyorum sahte değil 80mb yazma hızını gördüm kendi Pc'm de 95 mb ancak sentetik testlerde görülür zaten. Ancak telefonda kullanılan disk bu hızları desteklemiyor maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bimekste satılan ürünlerin garantisi sony eurasia mıdır ?

    izmit real mağazasına baktım yok internettem alsam nolur acaba ?
  • Telefonu almak isteyen arkadaşlar teknosanın sitesinden ürünü alırken mağazadan teslimi seçip bir saat içinde mağazadan telefonu alabiliyorlar ve 75 tl indirim oluyor. Ayrıyetten 81 tl de bi indirim oluyor 1540 liraya geliyor haberleri olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda benim değerler ilk iki şarjda %5-10 arasna kadar kullandım, sonra cihazı kapatıp minimum 6 saat şarjda tuttum 3. şarj azalmasında normal kullanıma geçip açıkken şarj ettim, bu ikinci şarj öncesi alınan değerler oyun yüklenmedi sadece internet ve cihazın genel kullanım sonuçlarıdır. Sizce nasıl arkadaşlar fikirlerinizi almak isterim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: masteyen

    quote:

    Orijinalden alıntı: salvatore18

    Kesinlikle tavsiye ederim ebay'dan aldım beyler. 4$ tuttu kargo bedava beklerim derseniz gayet kaliteli bir ürün hafıza kartı tamam.bumper tamam.Kulaklık ve arka tarafa koruyucu kaldı sadece tavsiyeniz var mı acaba?





    dostum aldığın ürünlerin linkini paylaşır mısın?

    bu bumperden isteyen olursa elimde altın sarısı renginde olanından mevcut 0 daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonu dün almış bulunmaktayım.Bu ilk akıllı telefonum.Telefonu kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

    Ekran koruyucusu olarak ne kullanıyorsunuz ? Cam ekran koruyucusu mu yoksa normal mi ? Cam ekran koruyucusu kullananlar varsa ekranda herhangi bir problem yaratıyor mu , dokunmatik açısından ?

    http://www.mobilcadde.com/dafoni-sony-xperia-z5-compact-nano-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-55305 Bu nasıldır ?

    Birde kılıf olarak ne kullanıyorsunuz ? Açıkcası pek hoşuma giden bir kılıf yok internette araştırdığım kadarıyla.Yukarıdaki attığım ekran koruyucusunun arka kısma olanı da var.Acaba kılıf yerine arkalı önlü bu cam ekran koruyucusunu mu alayım ? Hangisi daha kullanışlı olur ?

    Telefonun içinden hızlı şarj aleti çıkmıyor bildiğiniz üzere.Hızlı şarj aleti kullananlar varsa , hızlı şarj aleti kaç dakika da dolduruyor telefonu ? 2 saatte şarj oldu telefon normal şarj aletiyle.Hızlı şarj aleti almaya değer mi ?

    Birde interneti açtığımda facebook , twitter , instagram gibi sosyal medyalarda gelen yeni mesajları otomatik olarak bildirim olarak geliyor.Acaba internet kapalıyken bu uygulamalar mı çalışıyor diyeceğim ama güç tüketimi kısmında uygulama çalışıyor da gözükmüyor.Bunu kapatmanın yolu çıkış yapmak mı faceden , twitten ? Ya da çıkış yapmadan başka bir çözümü var mıdır ?

    İnternet tarayıcısı olarak chromeden daha az pili tüketen bir tarayıcı var mıdır ?

    Telefonda yapmam gereken başka ayarlar var mıdır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E61BE1B5C -- 12 Şubat 2016; 16:28:57 >




  • Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımda z5c var. Parmak izi kurulum sayfasına gelince oradan atıyor. Ayrıca dadece şifre acık kaydırarak açma seceneğide pasif durumda ne yapmamız lazım. Telefonu sıfırlamak işe yaramadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anatolian08

    Selamlar Yeniden

    Telefonda herseyden Memlunum SAdece Camerada Gece REsim cekme Olayi Malumunuz Herkes biliyor artik size sorucagim su olucak Manuel ayarlamalarda Sizin Ayarlariniz NEdir ayritili bir sekilde yazarmisiniz bende bir cok denemede bulunucagim size de yazarim istek olursa. Birde Gunceleme yaptim derleme Numarasi Benim 32.0.A.6.200 bende sizde Bu sekildemi

    Tskler

    ?
  • Bu kadar mı hepsi başka yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adam john

    Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımda z5c var. Parmak izi kurulum sayfasına gelince oradan atıyor. Ayrıca dadece şifre acık kaydırarak açma seceneğide pasif durumda ne yapmamız lazım. Telefonu sıfırlamak işe yaramadı.


    dostum Ayarlar>Güvenlik>Kimlik bilgilerini Temizle. ardından parmak izi açılacaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exalted1903

    Bunlarda benim değerler ilk iki şarjda %5-10 arasna kadar kullandım, sonra cihazı kapatıp minimum 6 saat şarjda tuttum 3. şarj azalmasında normal kullanıma geçip açıkken şarj ettim, bu ikinci şarj öncesi alınan değerler oyun yüklenmedi sadece internet ve cihazın genel kullanım sonuçlarıdır. Sizce nasıl arkadaşlar fikirlerinizi almak isterim.


    Gayet gerektiği gibi hocam.

    Bir şey sormak istiyorum Chrome çok şarj yiyor yeni browser arıyorum sizin kullandığınız browser nasıl bu konuda şarj çok yiyor mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cordial2010

    Bu kadar mı hepsi başka yok mu?

  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.