Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z5 *Ana Konu - Bilgiler - Aksesuarlar - Yardım- SSS* (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
17.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine fiyat faciası ve yine çok az satar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben z5 alıcam diyen varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir telefona 1500 den fazla verilmez benim gözümde. Fakat iphone un 3000 den S6 nın 2100 den satılabildiği bir yerde 2500 lira dünyanın en iyi ve en hızlı kameralı telefonu için aşırı bir fiyat değil. Üstelik pil süresi ve stereo hoparlör faktörü de var. (sony kalite ve güvencesi de cabası).

Lakin Note 5 ile Xperia Z5 aynı fiyatta olunca sıkıntı orda başlıyor. İkisinin de birbirine karşı avantaj ve dezavantajları var. Fakat son noktada 2 sene önce aldığım galaxy s4 ün daha senesi dolmadan kasım kasım kasıldığını hatırlayınca samsung a tövbe ettim. Siz Z5 ısınıyor mu diye soruyorsunuz ya, galaxy s4 ün üzerinde 5 dakikada yumurta pişer. Gerçekte ısınmayan telefon yok ben daha rastlamadım. Kabul edilebilir olması yeterli.
  • Söylenenelere göre oyun oynatken z4'e göre ısınma problemi baya düzeltilmiş. Şuan ses pil ve kasa dayanıklılğı rakipsiz bir cihaz. Ayrıca sony'nin verdiği ızın süreli yazılım desteği sayeyimde hemen takılıp kasılmıyor. S810 işlemci hız konusunda gayet yeterli. Cihazda Ldac var ve bluetooh üzerinden rakipsiz bir ses kalitesi aktarımı var misal. Pil süresi zaten ezici. En iyi kamerada bunda. Daha ne olsun. Önemli olan kullanıcı yorumlarını bekleyip kronik sorun çıkıcakmı onu öğrenmez. Ayrıca z5 premium için şunu söyleyeyim ; ekranı sadece 4K görüntüleri 4k vericek diyorlar zaten öyle ancak 4 kat fazla piksel olduğu için 1080p görüntüler daha net olur. Apple'ın retina ekranlarıda öyledir. Hem 4k kobuunda sony'nin ciddi bir tecrubeside var artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben z5 alıcam diyen varmı ?

hemen olmasa bile yılbaşına doğru almayı planlıyorum elimdeki telefonun tamamen bozulmasını bekliyorum.
  • Fiyatlar otursun biraz.
    Şimdi yüksek adamlar kaymak yemek istiyor haliyle.

Şuan yeni aldığım z3c kullanıyorum çok tatminkar cihaz. Alırsam 5compact alırım yine 1sene sonra.
    Kapaksız oluşu büyük avantaj başkada bir numarası yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben z5 alıcam diyen varmı ?

hemen olmasa bile yılbaşına doğru almayı planlıyorum elimdeki telefonun tamamen bozulmasını bekliyorum.

Bende sene sonu beklerim herhalde bu fiyatlara z5 alamam 2299 falan olsa eyvallah derdimde 2499 yüksek bir fiyat
    Yarın satıcam desen 1500 kimse vermez
  • By.MaMBoS B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Distribütör garantili ürün kullanmanızı tavsiye ederiz.
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Lg G4 distribütör garantili ürün fiyatı ile arasında 900 TL değil 500 TL fark var, karşılaştırmayı fiyat üzerinden yaparken doğru yapmak gerek. Ayrıca özellik karşılaştırmalarına buradan göz atabilirsinizhttp://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z5-vs-LG-G4# Sony fanlarını da hesaba dahil etmek gerek, lovemark pozisyonu Apple'dan sonraki en güçlü olan marka. Gerçi pazar payına yansıtacak hamleleri yapma konusunda sıkıntıları var :)

Son olarak ios ile android kullanıcısı olma durumu var, genel olarak bu değişiklik kolay kolay yapılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ie.demirayak

Lg G4 distribütör garantili ürün fiyatı ile arasında 900 TL değil 500 TL fark var, karşılaştırmayı fiyat üzerinden yaparken doğru yapmak gerek. Ayrıca özellik karşılaştırmalarına buradan göz atabilirsinizhttp://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z5-vs-LG-G4# Sony fanlarını da hesaba dahil etmek gerek, lovemark pozisyonu Apple'dan sonraki en güçlü olan marka. Gerçi pazar payına yansıtacak hamleleri yapma konusunda sıkıntıları var :)

Son olarak ios ile android kullanıcısı olma durumu var, genel olarak bu değişiklik kolay kolay yapılmaz.

Çok uzun süre İOS kullandım android tablet aldım bin pişman oldum
    Şİmdi ise android telefon almak istiyorum oda sony'den başka olmaz almam yani işin özü

Aklımdaki telefonlar 64 gb iphone 6s ve sony x preia z5
    Arada 900 lira fark var biri 2500 diğer 3400 gibi rakamlara alınıyor

Eskiden android emekliyordu şimdi ise koşuyor bunuda kabul etmek lazım

Millet z5'i bir alsın yorumlarını yapsın ondan sonra karar vericem

Ben iphone ile ilgili tek sorunum pil süresi

Hocam bunu anlayan forumdaki ender üyelerdensiniz.
    ios stabilitesi güzel ancak sadece tablette çok kullanışlı ve verimli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenden tablette ipad air 2, telefonda Z3 compact kullanıcısıyım.

Sony popüler kültürün gözünden kaçan birçok donanım sunuyor Z ailesinde.

High resolution audio, digital noise cancelling, stereo hoparlör,ekrana dokunarak uyandırma, güçlü pil, ps4 e bağlanma, suya dayanıklılık,omni balance tasarım vb..... Benim için gündelik hayat temposunda önemli özellikler.

Z3 compact' ta 1 yıl geçmesine rağmen, en ufak bir kasma ve lagla karşılaşmadım halen 2gb ramde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic_frost -- 4 Kasım 2015; 11:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Hocam bunu anlayan forumdaki ender üyelerdensiniz.
    ios stabilitesi güzel ancak sadece tablette çok kullanışlı ve verimli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenden tablette ipad air 2, telefonda Z3 compact kullanıcısıyım.

Sony popüler kültürün gözünden kaçan birçok donanım sunuyor Z ailesinde.

High resolution audio, digital noise cancelling, stereo hoparlör,ekrana dokunarak uyandırma, güçlü pil, ps4 e bağlanma, suya dayanıklılık,omni balance tasarım vb..... Benim için gündelik hayat temposunda önemli özellikler.

Z3 compact' ta 1 yıl geçmesine rağmen, en ufak bir kasma ve lagla karşılaşmadım halen 2gb ramde.

Tablette ipad kesinlikle çok farklı bende kullanıyorum memnunum

Bu arada ios 9 ile bir dünya sorun çıktı eskisi gibi stabil değil telefon

G4 , Z3+'ın rakibidir. Kasa ve Pil dayanıklılığı sony'ye göre sıfır. Ses kalitesi sıfır. Ayrıca Lg dediğin marka ısınma sorunları düzeltemediği 808 işlemci koydu. Aradaki fark ise 500 lira. G5 çıkarsa o zaman z5 ile fiyatını kıyaslarız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

G4 , Z3+'ın rakibidir. Kasa ve Pil dayanıklılığı sony'ye göre sıfır. Ses kalitesi sıfır. Ayrıca Lg dediğin marka ısınma sorunları düzeltemediği 808 işlemci koydu. Aradaki fark ise 500 lira. G5 çıkarsa o zaman z5 ile fiyatını kıyaslarız.

Bu işin sonu yok

• dün akşamdan itibaren Türkiye de dağıtıma başlanmış. hadi hayırlısı z5 2500 z5c 2000 z5p 3000 z3+ fiyat düşerse onu alırım.
  • sony center lara düşmeye başladı. tanıdığım sony center a geldiğinde fotoğraflı inceleme burada olacak
  • Telefonu aldım arkadaşlar ve çok memnunum. Tasarımı Sony nin şu anki tasarım diline göre bence zirvede. Özellikle arkada cam ın mat olması ekstra premium bir hava katmış. Köşeler halen biraz sivri el utuş hissiyatı belki en rahatı değil ama bu tasarıma inanın fazlasıyla değiyor. Ekran için üst ve kenar boşluklar gayet makul fakat alt boşluk özellikle de menü tuşları geldiğinde ekranın bir kısmının siyaha dönmesiyle birlikte alışana kadar biraz göze battığı gibi kullanımı da oldukça kolaylaştırıyor. Parmak izi sensörü çok çok iyi, ekran parlaklığı yeterli düzeyde (maksimum yarıda kullanıyorum beyazları çok canlı çünkü). Kutusunda Spectre yazıyordu Bond filmiyle promosyon yapıyorlar sanırım. Lakin madem öyle 2.500 TL lik telefona bir sinema bileti hediye etselerdi ah Sony :) Telefonun beni en çok vuran özelliği sesi oldu, stereo dahili hoparlörleri, ahizesi ve ses çıkış güçleri çok başarılı. Fakat esas mesele iyi bir kulaklıkla flac formatlı müzik dinlediğinizde ses zenginleştirme özellikleriyle birlikte bambaşka bir dünyaya giriyorsunuz (denediğim kulaklık Sennheiser Street CX200, gayet orta seviye kulaklıkla bile sonuç çok güzel). Kamera da renkler doğal, Samsung gibi cırtlak veya abartı değil, kontrast ve ışık yerinde, belki bi tık fdaha kontrastlı olabilirdi, autofocus hızı ise muazzam. Bu telefonu almanızın kinici önemli sebebi de bu olurdu zaten. Yazılım şu anda bile çok akıcı, Android 6.0 aldığında deneyimin daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Multitasking harika tüm bu güzelliklerin yanında da bu telefon suya toza dayanıklı :) Fiyat tuzlu ama hakediyor. Bu arada gün bitti bile ama pil halen %50 de.

• Fiyat yüksek, birde Türkiye de böyle bir servisi varken, beklemek gerek bence
    bu fiyatlara ben tercih etmem ama millet ayfon alacaktır...
  • Güle güle kullan.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.