Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
150
Favori
814.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -zed-

Yeşil z3c ile aranıza katıldım, güç düğmesi parmağınla oynattığında sallanıyor su geçirmezliğinde sorun yaratır mı

yeşil renk var bende aynı sizinki gibi hocam sorun yok su geçirmez merak etmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

quote:

Orijinalden alıntı: forro

quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

Parmağınızı kameranın önüne bastırmışınız. Fakat sensör sol üst tarafta. Bahsettiğiniz gibi ilginç bir terslik söz konusu.

Yok hocam sensör yeri tam parmağının koyduğum yer.
    Burada gösteriyor herşeyin yerini

http://www.manualspdf.com/sony-xperia-z1s-owner-manual-and-troubleshooting-tips.html

Sensor parmağını koyduğun yerde değil diğer tarafta. Ayrıca ekranın kararması için hem sensörün önünün kapalı olması hem de telefonun dik olması gerekiyor.

Hocam vallah benim sensörü ters tarafamı koymuşlar acaba, parmağımı koyduğum yerde hemen ekranı açıyor çeker çekmez kapıyor, birde telefonun dik durmasına gerek yok masanın üstüne bırakıyorum gene aynı ekranı hep kapatıyor arama sırasında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Parmağınızı kameranın önüne bastırmışınız. Fakat sensör sol üst tarafta. Bahsettiğiniz gibi ilginç bir terslik söz konusu.

http://www.manualspdf.com/sony-xperia-z1s-owner-manual-and-troubleshooting-tips.html

Sensor parmağını koyduğun yerde değil diğer tarafta. Ayrıca ekranın kararması için hem sensörün önünün kapalı olması hem de telefonun dik olması gerekiyor.

Hocam vallah benim sensörü ters tarafamı koymuşlar acaba, parmağımı koyduğum yerde hemen ekranı açıyor çeker çekmez kapıyor, birde telefonun dik durmasına gerek yok masanın üstüne bırakıyorum gene aynı ekranı hep kapatıyor arama sırasında.

Kardeş senin telefon Xperia Z3 Compact olduğuna eminmisin eğer eminsen telefonda büyük bi yanlış var demek. Sağ üst köşede kamera Solüst köşede sensör var bizde sende nasıl ters olur aklım ermedi bu işe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: western__

quote:

quote:

Bu Baltic roma güncelleme hiç gelmedi sanırım TR roma mı donmek gerekiyor

Aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum hocam... İlk yüklediğimden beri 0.690

D5803 5.0.2 23.1.A.0.690 TR romunu mu flaşlasak yoksa son eklenen

D5803 5.0.2 23.1.A.0.726 TR romunu muflaşlamak lazım.

not : Baltic romdayım hala

Ne yapmak gerekir bilmiyorum ben de.

Üstada danışalım en iyisi :)

Rom atarken, hangi ülke romunda veya sürümde olduğunuz farketmez. Lollipop yükleyecekseniz yaklaşık 10 gün daha bekleyin. Daha kapsamlı bir güncelleme çıkacak.

5.0.2 23.2.A.0.278

Yok hocam bu baltık romu ilk çıktığı zamanlar flashladım ama o zamandan beri en ufak bi güncelleme almadı, alması getekiyordu da mı almadı yoksa normal bir durum mu bunu bilmiyorum

Bu son verdiğim yazılım sadece Almanya Telekom için yayınlandı. Yine konu olan yazılım numarasınada bakarsanız kapsamlı bir güncelleme olduğunu anlamak zor değil. Lollipop'ın ilk sürümü .690'dı ve .726'lı sürüme geçildi. Yani minor bir güncelleme olduğu belli ancak dediğim gibi son çıkan güncelleme numaradan anlaşılacağu üzere bayaa kapsamlı bir şeye benziyor. Ben bu sürümü kurdum ve ancak 2 saat kullandım ! Kendimi lollipop'a alıştırmaya çalışıyorum ancak bir türlü benimseyemedim. Hemen 4.4.4'e geri döndüm.

Sürümler arası geçiş için bazı sorular sormuş bazı arkadaşlar da; sürüm tercihi tamamen kendi isteğinize bağlı. Yeni iyidir, belli bir şeylerin düzeltilmiş, gelişmiş halidir ama; Kitkat veya Lollipop sürümlerini tercih etmek ilk öncelik. Lollipop'tan gidiyorsanız; tabiki her zaman en sonu kullanmak daha avantajlıdır... (istisnalar hariç)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş senin telefon Xperia Z3 Compact olduğuna eminmisin eğer eminsen telefonda büyük bi yanlış var demek. Sağ üst köşede kamera Solüst köşede sensör var bizde sende nasıl ters olur aklım ermedi bu işe

Hocam teknosa mağazasından aldım xperia z3 compac. 1799 tl vermiştim zamanında inşallah z3 tür :)

Telefonda böyle bir sıkıntı yoktu bu son android sürümüne geçince böyle oldu, bunun haricinde hiçbir sıkıntı yok telefon güzelde bu baya can sıkıyor, arama sırasında bankada falan 1 e basn yok 2 ye basın diyor basamıyorum ekran açana kadar akla karayı seçiyoruz resmen.

• quote:

quote:

Örneğine baktığınız kullanma kılavuzu z1s'e ait. Z3c'de sensör sol üst köşede bulunmakta.

• Arkadaşlar Micro sd card alıcam pek bilgim yok vatanda gezerken bunu buldum 16lık yeter banahttp://www.vatanbilgisayar.com/lexar-16gb-microsdhc-with-adapter-class-10.html#genel-bakis yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

• 3 gün önce vatandan aldım iki sorum olacak
    1- yan odaya gittiğimde wireless çekmiyor wireless gücü çok az sizde de böyle mi, dandik turkcell telefonlarının çektiği yerden çekmiyor
    2- sürüm 4.4.4 sadece düşük grafikli oyun oynayıp fotoğraf çekiyorum performansla pek işim yok yani, güncelleme yapmama gerek var mı?

bir de ürün elden çok kolay kayıyor, ekran koruyucu kılıf vs. alamadım daha her yerde bulunmuyor. şarj yerinin kapağını açtığınızda da sanki kırılcak gibi, manyetik şarj almak da farz galiba.
  • Lolipop cok eksikler var,daha cok gelismesi lazim sonynin 4.4.4 en iyisi

• quote:

quote:

quote:

Örneğine baktığınız kullanma kılavuzu z1s'e ait. Z3c'de sensör sol üst köşede bulunmakta.

O zaman benim sensörü ters takmışlar. Sağ üstte elimi koyunca telefon ekranı açıyor

• Center den aldım kulaklık l sol cızırtılı cıkıyor garantide degişim olurmu.ana ekranda basınca iki adet zımbırtı cıkıyor what s news v google bunları nasıl İptal ediliyor yada degişim yapılıyormı.yardımcı ulun lütfen

• forro F kullanıcısına yanıt
    :) o öyle değildir ama bir terslik olduğu belli. Ürünü satın aldığınız yerle iletişim kurmanızı öneririm.

• quote:

:) o öyle değildir ama bir terslik olduğu belli. Ürünü satın aldığınız yerle iletişim kurmanızı öneririm.

Boşuna o kadar format çekmişim, sorunu buldum beyler ama nasıl çözücem onu bilmiyorum.

Telefonun ekranı sağ üstten biraz gevşemiş, 1 mm falan yukarda, elimle ekranı bastırdım sorun düzeldi. Durduk yere bu ekran neden çıktıki? her taraf düzgün birtek sensörün olduğu köşe biraz gevşemiş gibi.

Servisinemi göndersem nasıl geri yapıştıracaklar ekranı. gerçi çok bir açıklık yok, hatta açıklık bile yok ama dikkatli bakınca fark ettim o köşe biraz yukarda alimle basınca 1 mm falan gidiyor içeri doğru. ve o şekilde arayınca ekran kapanmıyor.
  • Nereden alıcaz arkadaşlar bu telefonu dist. mi sony mi fiyat iyi mi derken sıkıldım vallahi gidip sony centerdan alasım var gına geldi
  • En stabil performanslı lolipop romu hangisi

• Ayberk-35 A kullanıcısına yanıt
    Orta kalite, işini görebilecek cinsten:

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-android-microsdhc-16gb-sd-adapter-memory-zone-android-app-48mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsdquan-016g-g4a-p-FTHFZSAN16GMCAND48

Yüksek hızlı ve 4K video uyumlu:

Daha ucuzları ve daha iyileri tabii ki mevcut ama genel olarak önerilenler bunlar. Kingston'un 32 GB olanını kullanıyorum şu an ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: can59

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

quote:

Orijinalden alıntı: can59

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Kamerada değişen birşey yok stabilite ve şarj aynen devam ediyor gayet güzel

Teşekkür ederim ilgi alakanıza. Diğer kullanıcı arkadaşlardan bir hayır yok birisi yardım istediğinde böyle yardımcı olmaz, iplemezler. Sonra kendilerinin yardıma ihtiyacı olduklarında feryat figan ederler.

Güle güle kullanın telefonunuzu. Sizce tekrar almalı mıyım? Kararsızım aslında. Telefonu aldığımda kendi 5s cihazımı kardeşime vereceğim beğenmediğim taktirde tekrar 5s'e dönme imkanım var ama yinede kararsızlık işte.

Ben ip5 den geçtim çok memnunum şarj problemim kalmadı ekran daha büyük
    İos 7 ve 8 gerçekten eskisi gibi akıcı değil yani stabilite bakımından iphone û aramazsın kamera da fena değil sonuçta her dakika resim çeken bir insan değilim bana yetiyor
    Ben tavsiye ederim alırken kasa açıklığı değilde kapaklara ve basınç testine Dikkat etmenizi tavsiye ederim
    İyi geceler

Çok teşekkür ederim tekrar. Bakalım 2. El temiz bir z3c peşindeyim hayırlısı ile 1 haftaya alırım herhalde.

Birde sahibinden.com uygulaması kullanıyor musunuz? İos'ta birisi mesaj attığı zaman site üzerinden anında bana ulaşıyordu. Şuanda durum nasıl? Geldi mi böyle bir özellik?

Son olarak sizce Beyaz renk mi? Yoksa Siyah renk mi?

Renk olarak beyaz bence daha güzel siyah olanda parmak izi çok belli oluyor
    Sahibinden kullanıyorum gmail hesabıma kayıtlı olduğu için mesaj atan olursa mail geliyor uygulama bildirimi varsa bile hiç dikkatimi çekmedi size tavsiyem alır almaz manyetik kablo alın kapaklar çok çabuk gevşeme yapıyor
    İyi günler

• eminemre kullanıcısına yanıt
    Lolipop sonrası bu da benden olsun :)

• forro F kullanıcısına yanıt
    Ne desem bilemedim. Ön ekran özel bir yapıştırıcı ile yapıştırılıyor. Bu durumda sanki servise verilir gibi.

• Telefonumun kulaklık girişi bozuldu.Kulaklığı takınca temassızlık yaşıyorum. Büyük bir sorun mu acaba? telefonu 3 ay önce almıştım. OTA kapsamında yeni ürün verilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.