Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEKA_CRAZY

quote:

Orijinalden alıntı: conrado

dün bende inceledim teknosada

arkadaş bunun da kalın çerçevesi

almak istiyorsun ama sanal tuş üstüne bir de çerçeve kalın olunca yok olmuyor

hocam çok takıyorsunuz çerçeveye anlam veremiyorum size . aynı oranlar apple , samsung , huawei , asus gibi telefonlarda da var ayrıca bu telefon su geçirmez bunuda göz önünde bulundurun..

sony sanal tuş da kullandığı için çerçeve kalın olunca dikkat çekiyor

inceltsin çerçeveyi satışını arttırsın

vatandaş sonye uymayacak sony talebe uyacak

• bimeks 250 tl puanla satıyor şuan. almayı düşünenler faydalanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

bimeks 250 tl puanla satıyor şuan. almayı düşünenler faydalanabilir.

Hocam geçen pazar günü de vardı öyle bişey, şu %10 bipara olayı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu telefonu alanlar lütfen bataryayı konusunda bilgi versin, aktif kullanımda nasıl? Özellikle 3g açıkken nasıl gidiyo? Z3 ten geri kalır yanı var mı?

• Şarj konusunda bayağı başarılı , ısınma dışında bir problemi yok gayet iyi bir telefon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: riza_azir

Şarj konusunda bayağı başarılı , ısınma dışında bir problemi yok gayet iyi bir telefon...

hocam kullanıcı olarak söylüyorsunuz bunu değil mi ?
  • justasecond J kullanıcısına yanıt
    Z3'ü uzun süreli kullanıp test etme şansım olmadı o yüzden onunla kıyaslayamıyorum fakat diğer tüm bu seviye cihazlardan çok çok önde batarya konusunda.
    3g ve wifi sürekli açık halde(wifi olmadığı yerlerde 3g kendi kendine aktif olsun diye onu bile kapatmıyorum:D), ekran parlaklığı sonda ama otomatik ayarlama sensörü aktif, gps sürekli aktif ve sürekli yer taraması yapan uygulamalar widgetlar aktif, sürekli internet, oyun, sosyal medya, internet üzerinden Spotify ve whatsapp kullanımıyla 1,5 gün gidiyor bana. Daha ne olsun zaten şu kullanımımda 1 gün içinde bana priz aratmıyor 2 güne çıkmasa da dert değil. Ki stamina mod ve biraz daha idareli kullanımla çok daha fazlasını verir.

• Morbid Love kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nerden almıştınız ? Fiyat ve hangi renk bakır rengi z3 den bile daha güzel bir tonda olmuş .
    Bir de ısınma olayı siz yaşadınız mı şu yazdiklariniz ile lg g2 den geçmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım telefona . şimdiden teşekkürler bilgilendirme için

• quote:

Orijinalden alıntı: justasecond

quote:

Orijinalden alıntı: riza_azir

Şarj konusunda bayağı başarılı , ısınma dışında bir problemi yok gayet iyi bir telefon...

hocam kullanıcı olarak söylüyorsunuz bunu değil mi ?

Evet kullanıcı olarak söylüyorum...ısınma da zamanla düzeliyor gibi geldi kamera ve oyun oynarken hissettiriyor...
  • merhaba arkadaşlar bu telefonun siyahını en uygun şekilde nasıl ve nereden alabilirim? lütfen yardımcı olur musunuz ..
  • Arkadaslar yakinda Z3+ almayi dusunuyorum. Ayarlardaki ekran acik kalma suresini paylasabilirseniz sevinirim. Benim icin en onemli kisim o. Sirf bu yuzden S6 Edge'den vazgectim. Paylasabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaslar 3 gun once aldigim z3+ i satiyorum.Media markt dan almistim.Sansima bugun sirket telefonu geldigi icin satmam daha mantikli olucak.dusunenler pm atarsa sevinirim.Izmir ici elden teslim dusunuyorum ve fiyatim 2000 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: qweto

Arkadaslar 3 gun once aldigim z3+ i satiyorum.Media markt dan almistim.Sansima bugun sirket telefonu geldigi icin satmam daha mantikli olucak.dusunenler pm atarsa sevinirim.Izmir ici elden teslim dusunuyorum ve fiyatim 2000 lira.

hocam biraz kullanıp izlenimleri söyleyip öyle satsaydın bari
  • İyi bayramlar arkadaşlar vatandan Z3+ aldım aldım 1 hafta oldu güncellemeyi indirdim kamera açık olduğunda aşırı ısınıyor ve kamerayı yüksek sıcaklık nedeni ile kapatıyor aynı sorunu yaşayan varmı acaba veya bir çözümü şimdiden teşekkürler.

• S810 faciasi yine isinma sorunlariyla ilgili sikayetler baslar yine.neden vazgecmiyorlar su islemciden anlamiyorum.htc ile sony bu kafayla cok dayanamazlar bence.

• Telefonu Teknosada inceledim. Telefonun dış görünüşü gerçekten çok iyi olmuş. Ama kamerayı açtım 2 fotoğraf çektim ve ısındı diyerek kapattı kamerayı. İşlemci hızını düşürmeden bu sorunu aşacaklarını sanmıyorum. İşlemci hızını da düşürdükten sonra millet niye o parayı versin bu telefona gider z2 yada z3 alır. Önceki modellerinden bir farkı olacak ki teknik olarak ta insanlar alsınlar. Ayrıca kamerası da z3 gibi yine kötüydü. Sony umarım z4 ile bu işi başarır.
  • Bugun aldim telefonu. Iyi yanlarini geciyorum da guncelleme de yaptim. Ancak telefon deli gibi isiniyor ya. Uygulama guncellemesi yaptim Google Play'den. Asiri derecede isindi telefon. Snapdragon 810 iyi guzel de keske 808 koysalarmis. S6 Edge ve G4 yerine bunu tercih ettim. Ama bu kadar isi sikinti ya. Oyun da oynamiyorum ki.
  • Kullanan kısa bi inceleme yapabilir mi? Batarya ön ve arka kamera gibi

• Sony düşmanları saçma sapan uyduruk argümanlarıyla yine iş başında...

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Sony düşmanları saçma sapan uyduruk argümanlarıyla yine iş başında...

Eger benim bir ustumdeki posttan bahsediyorsaniz adam sonuna kadar hakli. 810 guzel bir islemci ama isinmamasi icin frekansi dusurmek gerekiyor. LG o yuzden G4'e 808 koydu. Iyi de yapti acikcasi. Ama bu sefer de 2k ekranda sarj sikintisi oldu.

Ha eger bana dediysen Sony dusmani diye dusman olsam niye aliyim bu telefonu. Insanlari sacma sapan sekilde yargilamayin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.