Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cepcep34

Yeni kameralı parmak izi okuyuculu 2k ekranlı z5 eylülde tanıtılcakmış z3+ görmeden yeni gelen haberlere bak

z3+ duyurulmadan z5 haberi vardı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5 turkiyeye geldigi gun z6 haberini okuyup moralimiz bozulacak daha almadan :)

• Bu telefon çıksın da z3ün fiyatı düşsün biz de şu ek vergi gelmeden 1500 civarına alırsak süper olur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon mağazalarda satışa çıktı mı İstanbulda?

Ya da ne zaman çıkacak?

• S4 kullanıyorum. Xperia Z3 mü alsam Z3+ mı alsam şu an kararsızım. Arada çok fiyat farkı var çünkü. Sizce bu farka değer mi? Birkaç gün içinde kararımı vermem gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryshal

Arkadaşlar telefon mağazalarda satışa çıktı mı İstanbulda?

Ya da ne zaman çıkacak?

Teknosa da baslamiş dün mağazada kullandim hocam

• Bugün başladı satılmaya, yarın birçok yere yayılır, şu an lg g4 kullanıcısıyım, su geçirmez ve yıkanabilir olmasından dolayı z3+ muhtemel yarın alacağım...

• Cihazı bugün aldım kullanmaya başladım. Soru varsa elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışırım pm veya burdan etiketleyip atabilirsiniz.

Edit: Ayrıca cihaz yaklaşık 1 haftadır satışta. Fazla ses getirmedi ama teşhire açılalı 1 hafta olacak neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morbid Love -- 8 Temmuz 2015; 1:07:07 >
  • Gittigidiyor'dan siparis verdim. Çek ve bonus ile 2160 liraya gelmis oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbid Love

Cihazı bugün aldım kullanmaya başladım. Soru varsa elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışırım pm veya burdan etiketleyip atabilirsiniz.

Edit: Ayrıca cihaz yaklaşık 1 haftadır satışta. Fazla ses getirmedi ama teşhire açılalı 1 hafta olacak neredeyse.

Telefon bosteyken kac mb kullaniyor rami?

• Bugün aldım hayırlısıyla inşallah memnun kalırım

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

Bugün başladı satılmaya, yarın birçok yere yayılır, şu an lg g4 kullanıcısıyım, su geçirmez ve yıkanabilir olmasından dolayı z3+ muhtemel yarın alacağım...

g4 satarsanız takipteyim
  • Cihazı inceledim bence tasarımı tek kelimeyle müthiş olmuş özellikle beyaz olan yani z2yi satıp alasım geldi sony tasarımı pek değiştirmiyor diye eleştiriyoruz da adamlar napsın ki zaten en iyi tasarımı yapıyorlar bi telefon daha şık olamaz bence s6 EDGE le yarışır çerçeveler de incelmiş gibi geldi

• hgtucel H kullanıcısına yanıt
    Tam boştayken hiç denemedim açıkcası. Şuan kullanımdayken 680 mb sistem / 630 mb uygulamalar / 1,5 gb da boşta görünüyor. Multitasking olayında hiç bi sıkıntı yaşamadığım için ve genel olarak bi şişme yavaşlama da hiç olmadığı için rame dikkat bile etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfsklord96

Cihazı inceledim bence tasarımı tek kelimeyle müthiş olmuş özellikle beyaz olan yani z2yi satıp alasım geldi sony tasarımı pek değiştirmiyor diye eleştiriyoruz da adamlar napsın ki zaten en iyi tasarımı yapıyorlar bi telefon daha şık olamaz bence s6 EDGE le yarışır çerçeveler de incelmiş gibi geldi

Kesinlikle haklisiniz. Hani model yeniliyo ama tasarim degismedigi icin kasa olarak eskimiyor. İphone mesela 2 yilda bir kasa değiştiriyor, ama sony z1 bile su anda siritmiyor

• Hocam o cihaz©¥ mağaza harici başka birine satmak istemiyorum, öncelikle dokunmatik problemi var, zaten hemen hemen tüm g4 lerde var bu s©¥k©¥nt©¥; ikinci olarak benimki kahverengi deri kapak ve çok çabuk kirlendi yer yer de deforme oldu, orjinal deri kapak yurt d©¥ş©¥nda 65 dolar civar©¥. K©¥sacas©¥ s©¥k©¥nt©¥l©¥ bence lg g4... o yüzden mağazaya veririm, onlar sats©¥nlar ben kimseye elden memnun olmad©¥ğ©¥m cihaz©¥ veremem :)
  • her yerde cihazın ısınması ciddi olarak eleştiriliyorken hiç bir açıklama yapılmaması çok kötü. şahsen almaya niyetim vardı Z3+ ancak bu ısınma ve ısınma nedeniyle kameranın falan kapanması olayı soğuttu beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: mfsklord96

Cihazı inceledim bence tasarımı tek kelimeyle müthiş olmuş özellikle beyaz olan yani z2yi satıp alasım geldi sony tasarımı pek değiştirmiyor diye eleştiriyoruz da adamlar napsın ki zaten en iyi tasarımı yapıyorlar bi telefon daha şık olamaz bence s6 EDGE le yarışır çerçeveler de incelmiş gibi geldi

Kesinlikle haklisiniz. Hani model yeniliyo ama tasarim degismedigi icin kasa olarak eskimiyor. İphone mesela 2 yilda bir kasa değiştiriyor, ama sony z1 bile su anda siritmiyor

Katılıyorum hocam bence Xperia z serisinin harika bi tasarıma sahip ama z3+ bence bu stilin tavan yapmış hali

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

Hocam o cihaz©¥ mağaza harici başka birine satmak istemiyorum, öncelikle dokunmatik problemi var, zaten hemen hemen tüm g4 lerde var bu s©¥k©¥nt©¥; ikinci olarak benimki kahverengi deri kapak ve çok çabuk kirlendi yer yer de deforme oldu, orjinal deri kapak yurt d©¥ş©¥nda 65 dolar civar©¥. K©¥sacas©¥ s©¥k©¥nt©¥l©¥ bence lg g4... o yüzden mağazaya veririm, onlar sats©¥nlar ben kimseye elden memnun olmad©¥ğ©¥m cihaz©¥ veremem :)

Belki de arkadaş bu haliyle almak isteyecektir

• cosica C kullanıcısına yanıt
    Açıklama yapıldı Sony tarafından düzeltileceği konusunda. Nasıl düzeltilecek bi bilgim yok açıkcası ama şöyle de bi durum var 2-3 gündür sürekli kullanıyorum ve telefon neredeyse iş hariç uyanık olduğum sürece elimden düşmez, sürekli oyun da oynuyorum ama hiç bi uygulamada ya da kamerada ısınıp kapanmadı.
    Isındığı doğru ama sadece üst kısımda arka tarafta ısı oluyor ve dediğim gibi performans konusunda hiç bi sıkıntı yaşatmıyor yavaşlama takılma veya kapanma vb.
    Ayrıca iphone 6 ile birlikte deneme şansım oldu diğer telefonlarda durum nasıl bilmiyorum ama ikisi de aynı seviyedeydi hissedilir olarak net derece olarak nedir bilmiyorum.

Özetle almayı düşünüyorsanız ve tek sıkıntınız ısıysa bence rahatsız edici derecede bi durum yok ve Sony mutlaka düzeltecektir bi şekilde. Aldığınızda direkt olarak basınç testi, ölü piksel durumu ve hoparlörleri kontrol edin yeter.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.