Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 SD Kart yuvası kapağı çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. N11 ereyon mağazası üzerinden xperia z2 aldım. Ürün bugün elime geçti. Kontrol ederken sd kart yuvasının kapagını açtım. Kapagı açtıktan sonra kapak belli bir süre sonra yuvasından komple çıktı. Kapakta herhangi bir kırılma felan yoktu. Bende yerine tekrardan taktım ve değişim talebi açtım geri firmaya kargoladım.
    Bununla ilgili bir kaç sorum var.
    1-) Bu olay başına gelen varmı ?
    2-) Değişim süreci kaç gün sürer ? Cihaza sim kart takmadım sadece wifi ile evdeki ağa bağlandım.



  • Conta zarar görmüştür. Ben servise vermedim benim telefonu. Servis hakkında bilgim yok o yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu geçirmeyen conta şeklindeki kapaklara diyorsan onlar zaten çıkıyor diye biliyorum. Teknosada denemek için asildim çok kolay çıktı. Çatal şeklinde yapmışlar ucunu.Hatta değişebiliyor onlar. N11 gibi sitelerde satılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopmadan çıktıysa normal bir durum. Arkadaşımın z1'inin kapakları o şekilde dışarıdan çekerek çıkardık. Arkadaşın dediği gibi çatal şeklinde, bir daha telefonun içini açma durumu olmasın diye öyle yapmış olmaları lazım.
  • O kapaklar çıkarılabilir zaten bu sayede kapak eskiyince yenisi takılabiliyor. Boşuna iade etmişsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herlebauld -- 3 Nisan 2015; 23:56:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Herlebauld

    O kapaklar çıkarılabilir zaten bu sayede kapak eskiyince yenisi takılabiliyor. Boşuna iade etmişsin.

    Çıkarılabilir oldugunu biliyorum fakat kapak hiçbir güç altında kalmadan kayıp çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluees

    quote:

    Orijinalden alıntı: Herlebauld

    O kapaklar çıkarılabilir zaten bu sayede kapak eskiyince yenisi takılabiliyor. Boşuna iade etmişsin.

    Çıkarılabilir oldugunu biliyorum fakat kapak hiçbir güç altında kalmadan kayıp çıkıyor.

    hatalı conta değişim talep edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.