Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
30.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ALMAYIN KARDEŞİM,BULAŞMAYIN,YAKMAYIN PARALARINIZI...Ne servisi servis,ne müşteri hizmetleri adam gibi çalışıyor,muhatap bulamıyorsunuz,robotla konuşuyormuşsunuz gibi hep ezberlenmiş cevaplar,elimizden bir şey gelmez efendimler...2200 TL verdiğim telefonu garanti dışı bıraktılar,üstüne 428 TL daha ödedim ve hala parça bekliyoruz diyorlar,ne zaman gelir sorusuna cevap bile vermiyorlar...Ha bu arada garanti şartlarında 20 iş gününde yapılmazsa yeni telefon verirler yazıyor inanmayın,garanti dışı tamir olduğu için o da devre dışı kalıyor...Hep yalan hep dolan...!

  • Öncelikle geçmiş olsun fakat yasal hakkınızı nerde nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız mağdur olmanız normaldir. Bırakın her hangi bir mağazayı, internetten bile yüzlerce alışveriş yapmış, çoğunluğu da elektronik olan ürün gruplarından almama rağmen hiç bir zaman hakkımı kimseye yedirmedim, mağdur olmadım. Bu ülkede sert olup yasal haklarınızı kullanmazsanız çakallar tarafından sürekli mağdur edilirsiniz.
  • Sony z2 den cok sikayet var malesef ericsondan gelen hastalik devam ediyor..uzak durun sonyden.. Htc alin aliminyum kasa foto cekimi taşgibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Hakem Heyetine de gittim,onlarında dediği;
    Biz sizi burda haklı görsek bile Sony sizi mahkemeye verir.
    Avukatlık ücretleri,bilirkişi parası,gitti - geldi derken 1200 - 1300 TL masrafı
    size ödetir dediler,vazgeçtim başvurudan...
  • Resmen başlarından savmışlar, keşke ilk önce burada bilgi alıp sonra başvuru yollarını deneseydiniz. Artık olan olmuş fakat en azından bundan ders çıkartırsınız, emin olun hakkınızı alabilirsiniz, sadece alengirli de olsa doğru yolları izlemek gerekiyor.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Nedir doğru yollar..? En azından bundan sonrası için öğreneyim.Çünkü cihaz ücretli tamir olduğu için bundan sonra da Sony Garanti devre dışı kalmış,yani şu anda hiç bir garantisi kalmadı telefonun... @damn2u
  • Öncelikle belli bir meblağın üzeri zaten tüketici hakem heyeti kapsamından çıkıp tüketici mahkemesinde işlem görüyor. Dilekçe doldurup dava açılabilirdi. Ayrıca sadece bulunduğunuz il/ilçe için değil Türkiyenin her yerinde ki hakem heyetlerine/tüketici mahkemelerine başvurabilirsiniz. Biri başından savıyor diye vazgeçmeyin, memuru şikayet bile edebilirsiniz, devlet bünyesinde çalışanlar için şikayet durumunda usulsüzlük yaptığı tespit edildiğinde ağır cezaları var.

    Kullandığınız ürünün durumuna göre bilgi toplamanız gerekiyor. Mesela su geçirdiği için bozulduğunu var sayalım, Sony firmasının sitelerinde su altında kullanılan fotoğrafları, yazıları ve videolarından oluşan belgeler oluşturulabilir. Sizden önce aynı sorunlar başına gelip çözümünü resmi yollardan bulan kişilerden karar metninin kopyasını alabilirsiniz. Aynı durumda ki bir olay için eski yazılan karar emsal gösterilebilir. Kısacası örnekler attırılabilir, yasal bir çok şekilde olay çözülebilirdi. Ne yazık ki ülkemizde büyük yada küçük esnafların çoğunluğu insanlara yardımcı olmak yerine mağdur etmeyi tercih ediyorlar.




  • Arkadaşlar sony xperia z2 de fotoğrafları kaydederken seri numarasından önce tarihinde kaydedilmesini istiyorum.
    Yani şuanda çektiğim fotoğraflar şu şekilde kayıt oluyor DSCN_0001
    Ben ise 20141224_DSCN_0001 şeklinde kayıt olmasını istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, bugün yaptığım bi sakarlık sonucu telefonu bir metre yüksekten kaldırıma düşürmüş bulunmaktayım.
    cihazı bi internet sitesinden almıştım, resmi sony tr garantim yok,
    ön cam patlamış durumda ekran görüntüsü var gibi ama dokunmatik devre dışı,
    özel bi tamirciyle konuştum, 375 liraya orjinal ekranla değiştirebileceğini söyledi
    sizce ortalama fiyat nedir, fikrinizi almak isterim
  • konuyu hortlatmış gibi olucam ama z2 de galeride whatsapp a gelen fotoğrafların görünmesini istiyorum bunun için whatsapp ayarlarından media yı indir ayarlarını falan ayarladım fakat galeri(albüm)de ayarlardan gezinme menüsünde whatsapp görünmüyor erişebilirlik ayarlarını bilmiyorum bilen biri yardımcı olabilirmi
  • Arkadaşlar sony Z2 nin en son seri numarası hangisi? Hani bu G3 deki 411K - 502K - 506K gibi modelleri varya onun gibi hatasız en son çıkan serileri hangileri? En sorunsuzlar hangileri en sorunlular hangileri? en yeni seriler hangileri en eski seriler hangileri?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.