Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
30.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z2, gçlü donanımsal özellikleri ince zarif bir tasarım ile bir araya getirerek yılın en iddialı telefonlarından bir tanesi olmayı başarmış. Bu videomuzda sizlere telefonla ilgili ilk izlenimlerimizi aktarıyoruz.

     


     

     





  • Bu sefer ciddi anlamda olmuş. Zaten Türk halkının Sony'e karşı genel bir sempatisi her zaman olmuştur. Eğer burada bu telefon uygun fiyattan çıkar ve reklamı iyi yapılırsa ülkemizde iyi satar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Şubat 2014; 2:21:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadife7632 -- 18 Aralık 2020; 22:7:50 >
  • Z1 alanların telefonu şimdiden bir önceki jenerasyon oldu yani? Ortalama 1 sene içinde çıkardığı 3. Amiral sanırım. Ayrıca Z1'in fiyatı bu kadar yüksek iken nasıl konumlandırılacak merak ediyorum. Bu arada yanlış anlaşılmasın teknoloji konusunda en sevdiğim firmalardandır Sony.

  • saat 2 olmuş ve ben mesut abi telefonu nceliyecek die bekliyorum :(
    ve ne göreyim:
    arkasından atlı koşan mesut çevik..
    üzüldüm :(

    ama yinede saygılar, teşekkrler

  • Ekran Etkileyici Gözüküyor.

  • Özellikleri sorgulanmayacak nadir bir telefon olmuş. Artık tek merak edilen konu fiyatı. Piyasada lider bir telefon olarak muhtemelen pahalı gelecektir.

  • Umarım fiyatlandırmada akıllıca davranırlar çok alınası bir telefon olmus.

  • Çok iyi telefon. Benim pcden daha iyi donanımı var
  • S5 satisini gecer derim ama belli olmaz yani fiyat nasil olucak..
    Compact 2000 liracik bu 2500 liracik olursa Turkiye pazari icin zor rakamlar bunlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    artık operatörler acele edip bu telefonu onlar getirirse, dediğin gbi türk halkımızın üstünden baya para kaldırırlar,bende buna eminim.
    ha bu arada 801 ne yaw, yapma bea qualcomm, yeme bizi @GoldPunch
  • işte bu telefon olmuş s5 ve lg g2 pro dan beklediğimi bulamadım ama tasarım donanım yenilik olarak en iyisi z2 olmuş ki önceki telefonlarını beğenmiyordum sony'nin şimdi ise en iyi android telefon olarak gözüküyor.

  • z c 1999 tl den cıktı bu telefon kım bılır kac paradan cıkar birde 3gb ram daha fazla guncelleme demek tamam ama artık androıd 4.4 ile beraber 512 ram desteği bile geldiği için guncellemelerı ram den çok firmaların etkılediğini düşünüyorum

    ayrıca z1 in o soluk ekranı biraz daha canlanmış olsada z1 in fotoğraf kalıtesı fotograf kalıtesı kotu olan g2 den kotuydu (mesut çecik ile canlıda yapılan örnekler doğrultusunda soyluyorum hatta mesut çevik kıyaslayıp anket yapmıstı) yanı fotoğraf kalıtesı olarak bundanda bişey beklemeyın

  • sony bu sefer yapmış arkadaş ! sony Z kullanıcısı olarak konuşuyorum, benim telefondaki kötü ekran ve zayıf hoparlörden sonra resmen çağ atlamış Z2. Hani sony hep geriden takip ederdi ya, bu sefer en ileri işlemciyi kullanmış(S 801). Kamera konusunda görücez performansını ama timeshift özelliğini video için geliştirmişler çok hoş bir özellik. Bu sefer hayal kırıklığına uğratmadan 4K video kaydı yapabiliyor (her ne kadar çok kullanılmayacak olsa da). Hoparlör için çok iyi bir ses olduğu söyleniyor ki bu harika bir adım olmuş (htc one benim favorimdi). Sonuç olarak Z ve Z1'deki tüm açıkları kapatmış sony fakat bu kadar erken çıkartarak yanlış yaptı, bizim telefonlara yazık oldu.. Ama yine de şu an piyasadaki en iyi telefon !

  • 2.200tl edermi bilmem ama süper telefon. 3200mh batarya yokhttp://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z2/specifications/#tabs
    batarya 3000mh sony sitesinde yazıyor. ahh şu çercevelerdende kurtulsa sony. lakin samsung s5 almak nerdeyse mantıksız hale geldi. sony z2ye 300tl fazla verebilirim samsn s5 e vereceğim para gibi. 3gb ram çok iyi 2yıl süper gider artı bir yılda güzel gider sonra fiyasko olcak. lakin s5 2yıl sonra çöpp. yani maksimum 3yıl ömür. sony z2 de maksimum 4yıl ömür var.

  • Su z2 umarım cok satar samsungun s5 ine bakiyorum rezalet geliyor gözüme hep aynı hep ayni sony sanal tuş dışında kusursuz duruyor

    Bakalim fiyatlar bi dokulsun ortaya emektar note2 mi değiştirip ya Lumia 1520 ya z2 alacağım hayirlisiyla

  • z1 mini 2bin tl
    z1 2200tl
    z2 kaç olacak acaba benim şahini satıp bi z2 mi alsam :D bu saatten sonra bi telefona 1000-1200tl verrim fazlası ziyan. general elit olmasa biz bi hiçiz.

  • fotoğrafta bişe beklemeyelim mi ? saakirt gece gece ne içtin kafan mı iyi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kule_genclik

    S5 satisini gecer derim ama belli olmaz yani fiyat nasil olucak..
    Compact 2000 liracik bu 2500 liracik olursa Turkiye pazari icin zor rakamlar bunlar..

    Utopik bir düşünce olmuş. S5 sonuçta androidin mihenktaşı androidi bu noktaya apple a rakip hala getiren Samsungun galaxy s serisinin bir üyesi haliyle sonynin tüm telefon satışlarını toplasın galaxy s5 in satış sayısının yarısına ulaşmayacaktır. Samsung özellikle yurt dışında çok sevilen sportif özellikler eklemiş kalp nem sıcaklık sensörleri ekranda parmak izi sensörü isocell özellikli kamera yenilenmiş arayüz vs. Z2 de ise z1 den pekde özellik olarak farkı yok birde z1 yeni tanıtılmıştı en azından 1sene beklemeliydi Sony z2 için yoksa şimdi z2 alınıp 3 ay sonra z3 ü tanıtarlarsa kullanıcı kaçar amirler gemileri arasında 1 sene olmalı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • telefon süper dememiz için 1700tlye girmeli. bu imkansız gibi duruyor. en az 2200tlye gircek ve ben çöp der geçerim. ha samsungu beğenmiyoruz ama 3-4aya fiyatı 1400-1500arasına düşer internet satışlarında. ozaman samsunga kimse lütfen taş atmasın adamlar bu ligin kralı unutmayın samsung olmasa htc sony gibi kan emiciler telefonlarını 3-bine satar :D

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.