Şimdi Ara

SONY XPERİA Z2 Mİ HTC ONE M8 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler şu sıralar bir amiral gemisi almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi bu segmentte 5 telefon var ( daha fazlası varsa ekleyın) s5 z2 m8 g3 discovery elite. Eliteden zaten hoşlanmadım fiyatı ucuz güzel fakat ısınamadım. S5 zaten tam bir facia o plastik kasası falan hiç hoş değil zaten uzun zamandır samsung kullanıyorum samsungttan bıkmış vaziyetteyim. Ben artık elime aldığım telefonun plastik olmasını ıstemıyorum ilk şartım bu. Bu yüzden plastik olan g3 ten de vazgeçtim. 2 seçenek kaldı z2 ve m8. Z2 de suya toza karşı dayanıklılık benı cezbedıyor 20.7 mp kamerasıda öyle. tasarımı tam dikdörtgen prizması şeklinde tam benım sevdiğim gibi ve ben çok yüzen biriyim fotoğraf cekmeyıde severım ama htc ye gelecek olursak tek parça alimünyum kasa dual kamera ve boomsound hoparlör cezbedıyor ayrıca htc nın arayüzü çok hosuma gıdıyor sony bence bu konuda ok adar başarılı değil. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ses ve kasa kalitesiyle m8 mi ? Suya dayanıklı z2 mi ? Başka telefonlara da açığım. Görüşlerinii bildirirseniz çok sevinirim.

• Z2 ses kalitesi kötü değil, Suya dayanıklı olması güzel ama tabi her telefonu suya karşı olmuyor aralarında hatalılar çıkıyor. kasa yapısıda iyidir. Kamerası da iyi. Ben z2 derim sarj performansıda iyi
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama hatalılar nasıl çıkıyor yani hepsi aynı gelmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umuut32

Teşekkür ederim hocam ama hatalılar nasıl çıkıyor yani hepsi aynı gelmiyor mu

Yazılım konusunda sıkıntı çeken arkadaş çok, telefonu su geçirince telefonu garanti dışı bırakıyor sony dımdızlak ortada kalan arkadaş çok, kamerası diğerlerine göre ağır çalışıyor. Kasa açıklığı zamanla deforme olup su almaya başlıyor bu yine garanti dışı demek, kasası iyi diye bir şey yok facebook xperia grubunda bir arkadaş 50 cmden yere düşürüp tuzla buz olduğunu ve yine garanti dışı kaldığını söyledi kasa sağlamlığı tartışılır. 3gb ramde henüz teşhir ürünü olan z2'nin 1.3 gb boş rami vardı ki sen bunu alıp dolduracaksın, ram'in şişme ihtimali %80. Bunları göze alıyorsan git al Z2.

Bunun dışında M8'in Z2'den aşağı kalır tek yanı kamerası biraz daha kötü o kadar ama oldukça doyurur çünkü profesyonel fotoğrafçılık yapmayacaksın. Yeter de artar bile o nedenle. Ki teknik açıdan Htc androidi Sony'den çok daha iyi kullanır. Htc One S kullandım oradan biliyorum. Şu an duruma bakmak gerekirse Z2 adına bir sürü şikayet var fakat M8'in için elle tutulur bir şikayet okumadım bu forumda ya da başka bir yerde. Ben alacak olsam M8 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirPhilosophy -- 27 Temmuz 2014; 13:46:58 >

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim zaten Z2 yi de vatan teknosa gibi mağazalardan almayacağım için kasa açıklığı olur ve bozulursa elimde patlar :) m8 daha iyi bi tercih gibi geldi bana bu mesajdan sonra :) ama şöyle bişey yaşamıştım benım bi aralar samsung e250 vardı suya düşürdüm telefın gitti ekran falan açılmıyordu. Hani evimizde pirinç kutusu vardır ya telefonu o kutunun içine koydum 1 gün bekledim ve aldım telefon sağa sağlam çalışıyordu pirinç nemi alır çünkü :) z2 de de böyle bişey yaşarsam pirincin içine atarız :D
  • quote:

Eyvallah kardeşim zaten Z2 yi de vatan teknosa gibi mağazalardan almayacağım için kasa açıklığı olur ve bozulursa elimde patlar :) m8 daha iyi bi tercih gibi geldi bana bu mesajdan sonra :) ama şöyle bişey yaşamıştım benım bi aralar samsung e250 vardı suya düşürdüm telefın gitti ekran falan açılmıyordu. Hani evimizde pirinç kutusu vardır ya telefonu o kutunun içine koydum 1 gün bekledim ve aldım telefon sağa sağlam çalışıyordu pirinç nemi alır çünkü :) z2 de de böyle bişey yaşarsam pirincin içine atarız :D

Atarsın atmasına okuduğum arkadaşlar da pirinç içine koydu fakat kameradaki buhar gitmedi ve telefon açılmadı. Servis de garanti dışı dedi. Olaya bak su geçirmez diyorsun geçirince garanti dışı bırakıyorsun.. Sony'e beş kuruş verme. M8 çok daha iyi bir tercih. Ve bu dediklerimin biri bile abartılı değil Sony kullanıyorum seviyorum ama yok yere savunmam. Aldım bir daha da almayacağım zaten. Ve dediklerimin hepsi yaşanmış vakalardır.

Eyvallah kardeşim de son bi sorum var m8 in arkada iki kamerası var. Böyle bişey yapmalarının amacı nedir ? 20 mplik sony ye yetişebilir mi? Sonuçta biri 4.1 diğeri 2.1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eyvallah kardeşim de son bi sorum var m8 in arkada iki kamerası var. Böyle bişey yapmalarının amacı nedir ? 20 mplik sony ye yetişebilir mi? Sonuçta biri 4.1 diğeri 2.1

Zaten en başında söyledim Sony'nin kamerası biraz daha iyi sadece. Arkadaki ikinci kamera sensör görevi görüyor. Resme derinlik katmak için. Örneğin senin resmini çektim arkanda manzara var senide belden yukarı almışım işte burada ikinci kamera devreye giriyor. Ben o ikinci kamera sayesinde arkaya derinlik ekleyebiliyorum yani bulanık yapıyorum senin arkanı ve bunu gayet başarılı bir şekilde yapıyor. Bak mesela;

http://www.youtube.com/watch?v=OnFt6lZnBII

Bunu izle 26. dakika ikinci kameranın yaptığı şeyi anlatıyor.

• Kamera,performans,kalite olarak Z2 daha önde,M8'in tek artısı ses.Z2 çok daha mantıklı Ram avantajı,malzeme kalitesi,su geçirmezlik artıları var,ısınma aşırı değil normal.Bunun dışında kronik bir sorun yok.Kullanan 4-5 kişi gördüm forumda kasa açıklığıda yok,arayabilirsin.İlk seride vardı artık yok.
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim peki su geçirdiğinde garanti dışı kalma olayı nedır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Kamera,performans,kalite olarak Z2 daha önde,M8'in tek artısı ses.Z2 çok daha mantıklı Ram avantajı,malzeme kalitesi,su geçirmezlik artıları var,ısınma aşırı değil normal.Bunun dışında kronik bir sorun yok.Kullanan 4-5 kişi gördüm forumda kasa açıklığıda yok,arayabilirsin.İlk seride vardı artık yok.

3 gb ramde teşhir ürünündeki 1.3 gb ram boşluğunu anlat bana. 3gb ramdeki 1.3 gb ram boşluğu nedir? Boş boş fanboyluk yapmayın. O ram 1 senede şişer.
    Çok iyi anladım kardeşim çok teşekkür ederim :))
  • Kağıt üstünde her şey daha iyi ama bunu gerçek hayata dökmek var o da Sony'de yok. Adam su geçirmez diyor geçiriyor garanti dışı hadi git ver adamın milyarını. Boş işlerle durduk yere övmeyin kağıt üstünde olan sadece reklamdır.
  • quote:

Cort,burda haksızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Kamera,performans,kalite olarak Z2 daha önde,M8'in tek artısı ses.Z2 çok daha mantıklı Ram avantajı,malzeme kalitesi,su geçirmezlik artıları var,ısınma aşırı değil normal.Bunun dışında kronik bir sorun yok.Kullanan 4-5 kişi gördüm forumda kasa açıklığıda yok,arayabilirsin.İlk seride vardı artık yok.

3 gb ramde teşhir ürünündeki 1.3 gb ram boşluğunu anlat bana. 3gb ramdeki 1.3 gb ram boşluğu nedir? Boş boş fanboyluk yapmayın. O ram 1 senede şişer.

İnsanları kandırmanın anlamı ne?

• quote:

quote:

Cort,burda haksızlar

Forumdaki konuları okumadan yorum yapma kaç insanın telefonu su geçirdi diye servis dışı kaldı.
  • quote:

quote:

quote:

Kimseyi kandırdığım yok. Kocaeli Media Markttaki Z2'nin 1.3 gb ram boşluğu vardı. Sizin gibi boş fanboyluk yapmıyoruz biz. Haksızlarmış git forumdaki su geçirme vakalarını oku önce.

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca Htc 2 gb ram ile 1.8 boşluk bırakırken Sony 3 gb ram ile 1.8 gb ram boşluk bırakmış. Bu da Htc'nin ustalığını gösterir. Sonydeki 3gb nin 1 gbsi çöp olmuş resmen. Attığın resmi kendin incele önce.

• Evet telefon su geçirirse servis dışı kalır . Ben 3 kişinin bu sıkıntıyı yaşadığını gördüm.Ama adamlar da biraz haklı inceleme yapar ve kapaklardan su aldığını düşünürse bunu kendine mal etmek istemez.
    Neyse ben z2 aldım çok sıkıntılar yaşadım teleservis konusunda foruma mikrafon sorunu diye sayfa açtım bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_94838968/tm.htmama güzel telefon.Kasası iyi ısınma az rahatsız etmiyor.
    Onun dışında ısınma çok az Thor Plants vs. Zombies gibi zorlu oyunlarda kasma yok. Kamerası iyi efekleri güzel ve m8 den daha çok. 4k kalitesi çok güzel kısa da olsa diğer telefonlaara nazaran daha iyi olduğunu söylüyorlar. Ekranı seni çok daha tatmin eder m8 gibi küçük değil bana küçük geldi de :)

Kasa m8 de çabuk soğuyor ama çabuk da ısıyı iletiveriyor :) Ses konusunda m8 farklı bir boyutta ama IP54 VE IP58 Sertifikaları olan z2 de bu durum normal geliyor bana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca Htc 2 gb ram ile 1.8 boşluk bırakırken Sony 3 gb ram ile 1.8 gb ram boşluk bırakmış. Bu da Htc'nin ustalığını gösterir. Sonydeki 3gb nin 1 gbsi çöp olmuş resmen. Attığın resmi kendin incele önce.

Senin yalanına ne demeli

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.