Şimdi Ara

Sony xperia z2 fiyatı ne zaman düşer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu yaz telefon alacağım fakat z2 nin fiyatı şuan çok yüksek 2000 civarı.z1 de böyle çıkmıştı sanırsam ne zaman 1500-1400 seviyelerine düşer sizce ?

• z3 çıkmadan çok zor
  • Aynen şuan çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde olsa bende 1400 tl ye almak isterim ama 1400 seviyesine anca 2015 te düşer ama yakında paralel ile 1500 civarına alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

z3 çıkmadan çok zor

ekim defelan z3 duyurulmaz mı ? yani yazın sonununda düşer mi fiyatlar ?
  • aralıktan önce düşmez diye düşünüyorum
  • 1500tl'ye düşmesi için en az 6 ay beklemen gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hafif hafif şimdi de düşer ama ekim gibi Z3 duyurulmasıyla İphone 6 ve Galaxy F/Galaxy S5 primesatışa sunulması gibi etkilerle asıl indirime girmiş olur.
    Bende eylül-ekim aylarını bekliyorum ama tanıtılacak yeni modelller için. Şuan piyasadaki telefonları sırf indirime girecek diye 3-4 ay beklemek pek mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Hafif hafif şimdi de düşer ama ekim gibi Z3 duyurulmasıyla İphone 6 ve Galaxy F/Galaxy S5 primesatışa sunulması gibi etkilerle asıl indirime girmiş olur.
    Bende eylül-ekim aylarını bekliyorum ama tanıtılacak yeni modelller için. Şuan piyasadaki telefonları sırf indirime girecek diye 3-4 ay beklemek pek mantıklı değil.

hocam şuan 2000 lira civarında z2 nin fiyatları bi telefona asla o kadar para verilmez.eylül gibi 1600-1700 e düşer diye tahin ediyorum.o zaman alacağım galiba
  • 4 ay felan bence

• Aynen katılıyorum ama o zaman da yeni çıkan veya tanıtılan telefonlar yüzünden Z2'den soğuyabilirsin :D
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    dostum bunu sonu yok ki :D alacan para yettimi :D
  • Aynen bazı arkadaşlar 200-300 kar edeyim diye 2-3 ay bekliyor bence varsa 200-300lira fazla verip hemen alacaksın telefonu
  • Konuyu hortlatıyorum ama sizce 1700 e flan ne zaman düşer paralel amcalar kendilerini gold bimex ile bir tutuyor utanmasalar daha pahalıya satıcaklar :)
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    hocam bendeki biraz psikolojik biraz ne biliyim bir telefona 2000 lira veresim gelmiyor çünkü alıyosun 1-2 ay sonra hop 1800 düşünce için acıyor valla :D
  • Z1 bile hayla 2000tl iken biraz zor
  • Hocam z1 paralelde şuanda 1400 ve kuponlarla daha aşalarda bulunuyor bu ürünler arasında mteknosa vb yerlerde z1 2000 tl iken z2 2200 tl ise paraleledede 200 tl fark olmalı ozaman biz 1400 e paralel z1 alıyorken z2 yide 1600 1700 e almamız lazım ama paralelciler 1900 dan aşağıya satmıyor adamlar affedersiniz bizi cahil sanıyor heralde :) bunların bi tarafları kalkmış fazlasıyla docksuz modelin fiyatına 1950 tl vereceğime bimexten gider 2100 e alırım kafam rahat eder( aslında 2100 e de 1900 e de alamam bir telefona vermem o parayı :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Viper -- 1 Temmuz 2014; 3:06:17 >

• Z3 tanıtımından sonra, fiyatı biraz gevşedi. Bizde hesaplı dan 1.696.tl ye sipariş ettim bugün.. Hayırlısı bakalım.. Z3 ün özelliklerinin Z2 den çok farklı olmaması beni bu karara itti.. 2,3 ay daha beklenirse 1.500 seviyelerine belki iner.. Ama ben o kadar bekliyemem çünkü benim iphone 4s i sattım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcenk -- 6 Eylül 2014; 16:12:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcenk

Z3 tanıtımından sonra, fiyatı biraz gevşedi. Bizde hesaplı dan 1.696.tl ye sipariş ettim bugün.. Hayırlısı bakalım.. Z3 ün özelliklerinin Z2 den çok farklı olmaması beni bu karara itti.. 2,3 ay daha beklenirse 1.500 seviyelerine belki iner.. Ama ben o kadar bekliyemem çünkü benim iphone 4s i sattım..

şuan 1650 tl civarında ekim ayında z3 piyasada olcak asıl düşüş o zman olur.1500-1600 lira arası olur o zaman alırım bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcenk

Z3 tanıtımından sonra, fiyatı biraz gevşedi. Bizde hesaplı dan 1.696.tl ye sipariş ettim bugün.. Hayırlısı bakalım.. Z3 ün özelliklerinin Z2 den çok farklı olmaması beni bu karara itti.. 2,3 ay daha beklenirse 1.500 seviyelerine belki iner.. Ama ben o kadar bekliyemem çünkü benim iphone 4s i sattım..

Geldi mi telefon ? yorumlariniz nedir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.