Şimdi Ara

Sony xperia Z2 Alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon almaya karar verdim. Sony xperia z2 hala alınır mı? oyunlarda ısınma, donma yapar mı ? (clash of clans, asphalt tarzı oyunlar) İçinden çıkan kulaklık kalitelimi ? Lütfen sadece bilgili vede yardımcı olabilecek kişiler yorum yaparsa sevinirim. İyi forumlar..

• Bende almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • hala alınır cunku donanımı oldukca guclu zaten cok eskı degıl ben g2 ıle bıle her oyunu oynuorsam z2 ıle haydı haydı ıoyarsın,batarya kesınlıkle cok ıyı coc ıcın memnun eder cogu telefondan,donmaz arayuz htc ıle sony daha hafıf ve serıdır samsunga falan gore.kulaklık orta bence ıyı degıl ama cok kalıtesız degıl.acıkcası oldukca ınen fıyatı saglam kasası en cok lazım olan bataryası ve sonynın z serısıne uzun sure guncelleme vermesı ıle 1400 cıvarında benım aklıma en cok yatan telefon z2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

hala alınır cunku donanımı oldukca guclu zaten cok eskı degıl ben g2 ıle bıle her oyunu oynuorsam z2 ıle haydı haydı ıoyarsın,batarya kesınlıkle cok ıyı coc ıcın memnun eder cogu telefondan,donmaz arayuz htc ıle sony daha hafıf ve serıdır samsunga falan gore.kulaklık orta bence ıyı degıl ama cok kalıtesız degıl.acıkcası oldukca ınen fıyatı saglam kasası en cok lazım olan bataryası ve sonynın z serısıne uzun sure guncelleme vermesı ıle 1400 cıvarında benım aklıma en cok yatan telefon z2.

+1 Katılıyorum. Z1 çıktığında almıştım. Z2 beklemeden arkadaşım z2 aldı beklemediğime çok pişman oldum. Cidden çok iyi cihaz. Doğrusu uzun süre götürecek bir cihaz sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: justminute

Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon almaya karar verdim. Sony xperia z2 hala alınır mı? oyunlarda ısınma, donma yapar mı ? (clash of clans, asphalt tarzı oyunlar) İçinden çıkan kulaklık kalitelimi ? Lütfen sadece bilgili vede yardımcı olabilecek kişiler yorum yaparsa sevinirim. İyi forumlar..

selam araştırma yaparak z2 almıştım sorularınız

asphalt 8 mi ne var o oyunu indirdim ve sorunsuz oynadım. Şu ana kadar herhangi bir oyunda kasma donma ya da herhangi bir sorun yaşamadım (wifi bazen kopuyor ama onun sebebi modemim mi yoksa telefonmu fikrim yok ( kopma süresi max 1-2 saniye )

şarja taklı olarak yüksek performanslı işlemler yaptığımda oyun + kamera ya da ne bileyim öyle şeylerde ısınıyor ( not: kışın pek olmuyor ama yazın cayır cayır yanıyor şarjda. bu belki benim telefonumun 1 yıllık olmasından dolayı da olabiir.)

içinden çıkan kulaklık orta düzey performans bekleme ama normal bir kulaklıktan çok dha iyi kulağın içine geçen kulaklıktan.

4k çekim yaptım yaklaşık 10+12+13+4 dklık çekimler yapablidm. otomatik kaptıyor ısıya bağlı. Cayır cayır yandı telefon.

16 gb yetmiyor. foto+müziK+ video + app derken bitiyor hemen en az 32 gblık microsd lazım.

bana kalırsa z3 ile arasındaki fiyat farkına göre z3 te alınılabilir ama eylülde belki yeni nesil telefonlarını suna bilir sony. Fiyat fena değişiyor yeni telefonda.

ilk aldığımda şarjı 1 gün giderken (ortlama kullnım + devamlı açık mobil bağlantı) şimdi 1.2 gün falan oldu güncellleme ile.
    son olarak eğer herhangi bir aklına takılan bir şey olursa mutlaka sor.

edit: ben bu telefou 5 yıl kullanmak için aldım bakalım en az 2 yıl daha götürür beni ama şarjdan korkuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 6 Temmuz 2015; 16:13:51 >

• Kesinlikle alınır, piyasadaki çıkan telefonlara bakıyorum ama güncelleme desteğini ne kadar alacağı bile bilinmiyor. Sony arkadaşların da dediği gibi güncelleme konusunda çok iyi. Telefon sağlam, şarj süresi mükemmel ( wifi'de 8 saat ekran süresi aldım ) Kamerası güzel ama Sony'nin kamera için yeni bir yazılım vermesi şart ( Note4 kamerası bence daha iyi gece çekimi yaptık aynı ayarlarda o gözle görülür bir şekilde daha iyi) Su geçirmeme özelliği zaten biliyorsunuz mükemmel. Hoparlörler ve bildirim ışığının yeri bence piyasadaki en iyi dizayna sahip. Kesinlikle tavsiye ederim n11 gibi sitelerde indirimlerle 1150-1200'e alan arkadaşlarımız vardı.
  • Alınır fakat Z3 Compact dururken bunu almak abes kaçabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bisey soracam 1 ay icinde yeni yasayla tel fiyatlari pahalanacak ama 2 ay sonra z3+ cikacal z2 nin fiyati dusecek sizce z2 yi ne zaman alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha küçük ekranı dert etmessen z3 compactta alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben yaklaşık 6 aydır xperia z2 kullanıyorum telefonumdan çok memnunum 1400 tl butcem olsa ne alirdin deseler kesinlikle z2 yada z3c
    Performans konusuna gelirsek gerçekten çok seri çalışan bir cihaz su ana kadar hicbir oyunda donma vs olmadi mesela 45 dk falan modern combat 5 oynuyorum hicbir frame atlamasi vs yok sadece isiniyor. Isinma konusuna gelirsek cihaz metal oldugu icin isiyi geciriyor diger telefonlarla ayni seviyede isiniyor fakat metal olduğu için isi ele geciyor.
    kamera konusunda gunduz cekimler çok iyi mesela babamda htc one m8 var keske bende xperia alsaydim benim kamera z2 nin yaninda cok kotu diyor
    fakat gece cekimleri icin ayni seyi diyemicem geceleyin pikseller gözüküyor
    Batarya ya gelirsek suana kadar ki en iyi pile sahip telefonlardan birisi gene m8 le karsilastirayim htc de ekran kullanimi full sarjdan 0 a kdr dusurmek ivin test ettim full video actim m8 3 saat dayandi z2 4 saat yani batarya cok iyi

Kesinlikle alinabilecek bir telefon 1500 tl segmentine gore en iyisi bu varsa daha iyisi buraya yazin ( z3c den baska )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.