Şimdi Ara

sony xperia z1 root u geri alma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar. hic anlamadigim ve aslinda anlaya calismak icin zaman bulamadigim bir konu. xperia z1 telefonum cok bilmis biri tarafindan rootlandi. ama bi sekilde root olayi tamamen sonlanmadi. simdi telefonumu garanti kapsaminda tamir ettirmek istiyorum. ve bir sekilde bu root olayini geri alip fabrika cikis noktasina getirmem lazim. ama nasil yapacagimida bilmiyorum. arastirdim internetten ama cokta iyi bir socun elde edemedim. bu konuda yardimci olursaniz cok memnun olurum. simdiden cok tesekkür ederim...

• flashtool ile Orginal romu yükleyin tekrar root gider.
  • sony ericsson xperia neo mt15i 2011 model. Root yapmayı bilen varmı arkadaşlar... internetten araştırdım hepsi 2013 ve öncesi anlatımlar olduğu için işe yaramadı hepsini denedim. 380mb dahili hafızam var ve sd cardı bir türlü dahili hafıza olarak gösteremedim. bu sitede çok tecrübeli arkadaşlar olduguna inanıyorum.
    yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Not: sitenin yeni üyesiyim. konu ayrı bi yerde nasıl açılır bilmediğimden buraya yazmak zorunda kaldım. herkeze hayırlı akşamlar...
  • yunushalici Y kullanıcısına yanıt
    Cihazınız hangi root uygulaması ile rootlanmış? Bunu söylerseniz size yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceBey -- 13 Mayıs 2015; 22:36:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.