Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 mi? LG G2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1400-1500 lira bütçem var. Bu fiyat aralığında iyi bir cihaz almak istiyorum.

N11 ve Hepsiburada'da 1400-1450 liraya Xperia Z1 ve 32gb Lg G2 bulmak mümkün.

Sizce hangi cihazı almalıyım? Hangi cihazı neden tavsiye edersiniz/etmezsiniz?

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Z1.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu iki telefon arasinda kalmistim. G2 ye karar verdim. Cunku acikcasi telefondan fazla fotograf ceken biri degilim . Ayrica aldigim telefonu kilifsiz kullanmam. . Ekran olarak da daha iyi bi ekrana sahip olmasi z1 den 250 lira falan ucuz olmasi nedeniyle g2 ye karar verdim .Sende onceliklerini dusun. Bunun dogrultusunda karar ver. Ekran mi iyi olsun kamera mi? Plastik mi olsun yoksa 300 lira fazla olup metal mi? .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni ikilemde G2 yi tercih etmistim,4aydir memnunum.

• Z1 su geçcirmezlik ve sony kalitesi ancak ekranı g2 yanında bir hayli kötüdür.

• G2 den yaziyorum. Bence Z1 almalisin. G2 herseyiyle mukemmel bir telefon ama plastik,telefon elinde gicirdiyo yazilim ozellikler harika ama malzeme 5 para etmez bu yuzden uzun omurlu kullanmak istiyosan tavsiyem Z1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z1

• peki z1 in htc de rakibi var mı..
  • lg g2 z1 ekranı yüzünden g2 belirtelim z1 ekran sorunsuz olsaydı g2 yerine z1 yazardı bu işten anlayan kişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

peki z1 in htc de rakibi var mı..

sadece m8.
  • Z1 akarr tipi yeter

• g2 nin z1 e göre artısı= daha iyi ekran, daha iyi tasarım(kişisel görüş), daha kaliteli video (1080p 60fps g2---1080p 30fps z1), lg özelleştirmeleri
    z1 in g2 ye göre artısı= daha iyi malzeme kalitesi, suya ve toza dayanıklılık, arttırılabilir hafıza, kamera

aslında fazla fark yok aralarında git bir yere incele içine hangisi sinerse onu al. bende bu ikisi arasındaydım g2 ye karar verdim. 1-2 hafaya alacağım. ayrıca site olarak dahttp://www.bizdeuygun.com/Cep-Telefonu-696 burayı öneririm. tanıdıklarım burdan çok alışveriş yaptılar. hiç sorun çıkmadı. burdada kullanıcı yorumları var.http://www.akakce.com/forum/bizdeuygun.com,1132.html

• Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • Kamera diyen arkadaslara sesleniyorum. G2 nin kamerası z1i bırakın z2den de iyi. Acikcasi ben tam tersini düşünüyordum taa ki yanyana deneyinceye kadar. Sony centerda gorevli arkadasla denedik. Detay ve bütünlük olarak g2 daha iyi. Şöyle söyleyeyim reyonu çektik g2de tum yazilar okunurken z2 dahil digerlerinde okunmuyordu. Keza gecen hafta s5 ile karsilastirdim galaxy geari cektim ikisinde de netlik ve canlilik acisinda g2 daha iyiydi. Acikcasi yorumlara bakarak kotu bir kamerayla karsilasacagimi dusunmustum g2de, bekledigimden fazlasini aldim. G2 tavsiye ederim ancak z1 de kotu bir telefon değil. Uyumluluk acisindan daha iyi. Hangisi icinize sinerse onu alin pisman olmazsınız.

• Z1in çerçeveleri bakar durursun artık tam 1 tasarım faciası ya ekranda solmuş soversin güneş altında

• G2.

• g2 derim
  • Kasa kalitesi ve sd card önemli ise z1 önceliğiniz olmalı geri kalan her şey için g2 kasası biraz daha sağlam olsa rakibi olmayacakmış.ucuz olduğu için çok satıldığını düşünme 1800tlden çıktiginda da yok satmıştı bu cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 8 Haziran 2014; 22:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Kasa kalitesi ve sd card önemli ise z1 önceliğiniz olmalı geri kalan her şey için g2 kasası biraz daha sağlam olsa rakibi olmayacakmış.ucuz olduğu için çok satıldığını düşünme 1800tlden çıktiginda da yok satmıştı bu cihaz

Evet 1800den aldim suanki fiyati cidden mukemmel,ama verdigim parayada acimadim,memnunum halada taksitini oduyorum.Fakat suan taksit olsa yine ayni karar aninda olsam z2ye zorlardim acikcasi.G2 zaten beni seneyede rahat goturur,kaskoda var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.