Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★ (1300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.113
Cevap
122
Favori
858.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir ara ben de Facebook uygulamasını güncelledikten sonra alıyordum ama kısa sürede yeni güncelleme yayınlamışlardı ve çözülmüştü.
  • 350 liraya temiz birtane buldum yedek telefon olarak alayım mi? Cihaz iyi durumda gerekirse pilini degistiririm nedersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu servise verdim. arka cam ve ekran değişti, oldu dedim.
    servis sonrası baktım telefon dock la şarj almıyor, bir kezde ful şarjı kablo ile yaptım bir daha kablo ile de şarj almadı.
    sonra orta kenarlardan hem ekranın hemde arka camın açıldığını gördüm. servise götürdüm tekrar. servis öncesi çalışan cihaz nasıl oldu da şarj almıyor üstelik ekran açılmış. biz yaparken birşey yoktu siz yanlış şarj ettiniz batarya şişti dediler.

biz safız ya ilk kez telefon şarj ediyoruz.

adamlar demiyorlar ki telefona bakalım. belki içerde bir hata yaptık. olabilir bakalım. bizde ise hata telafi ederiz. bizde değilse zaten sorumluluk almayız.

ama yok. daha ne olduğuna bile bakmadan sen yaptın deyip üste çıkma aya çalıştılar.

bu arada taktıklaı cam ekran kenarı attınca kendiliğinden çatladı.
    gözleri önğnde telefonu ekranını arka camını söktüm. batarya mı şişti diye. ama bataryanın şişme durumu yok. zaten farklı bir yapısı var bataryanın. teflon kapıtların birbiri ile sarılması ile yapılmış garip bir batarya. diğerleri gibi sert değil.

yapacak birşey yok. telefonu gözleri önünde parçaladım. içeri de müşteriler de vardı.
    telim kamera anakartı sağlam ihtiyacı olan varsa verebilirim.

• Rizeli kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçmiş olsun. :/ Yetkili servise mi gitmiştiniz?

Parça değişimi sırasında başka parçalara zarar vermiş olabilirler veya batarya orijinal veya taze değildir, bu yüzden bu sorun yaşanmış olabilir. Neyse, telefon zaten kullanılmaz hale gelmiş, kötü olan da bu.
  • Eyvallah. Yetkili değil. Zaten yetkili sıfır telefon gibi fiyat istiyor.

Telefonun önemi yok. Verdiğim paranın da. Benim uyuz olduğum yaklaşımları.

Bende ticaret yapıyorum. Insanlara hizmet sunuyorum. Haklı olsam da bu haklılığını sözle değil önce ispatla gösteririm.

Batarya şişmiş ve ekranı attırmış olabilir. Ben olmaz demedim. Ama buna bakmadan bu şekild e baştan salmalarina uyuz oldum.

Telefonu yaptırıp satışa koymuştum. Allah tan sayılamadan elimde kaldı. Kimsenin günahına girmedik.

Yanlız telefonu parçalarken baya zorlandım. Içinde ki teferruatı görünce sasirmadim değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

Eyvallah. Yetkili değil. Zaten yetkili sıfır telefon gibi fiyat istiyor.

Telefonun önemi yok. Verdiğim paranın da. Benim uyuz olduğum yaklaşımları.

Bende ticaret yapıyorum. Insanlara hizmet sunuyorum. Haklı olsam da bu haklılığını sözle değil önce ispatla gösteririm.

Batarya şişmiş ve ekranı attırmış olabilir. Ben olmaz demedim. Ama buna bakmadan bu şekild e baştan salmalarina uyuz oldum.

Telefonu yaptırıp satışa koymuştum. Allah tan sayılamadan elimde kaldı. Kimsenin günahına girmedik.

Yanlız telefonu parçalarken baya zorlandım. Içinde ki teferruatı görünce sasirmadim değil.
    adamlara para vemişmiydiniz bu işlemler için
  • Yine güncellenen bir program nedeniyle kendi kendine reset atmaya başladı, bu sorunu yaşayan var mı ? Hangi program olduğunu bulamadım
  • telefonun kasa arka kapak tıpaların bataryanın değişmesi lazım sıfır gibi yapıp dursun diyorum bir kenarda lazım olur diye değer mi sizce arkadaşlar
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    hocam eğer 100-150 liraya halledebilirsen olabilir ama 200 lira üzerinde her masraf fuzuli olur. Güzel cihaz ama 200 lira üzerine çıktıkça da z2 z3 bile düşebiliyorken uğraşmaya gerek yok bence.
  • Çoktan beri ses yoktu xda da

yeni romlar çıkmış oreo 8.1 güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Yakında 9 bile gelebilir hocam z3 e kadar olan sony modelleri güzel destek alıyor.

• sağlam temiz room olan varmı telefonu ayağa kaldıralım bir ne hale gelecek
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    XDA ya bakmanızı öneririm hocam.
  • Arkadaşlar telefon elimden yere düştü sağ üst köşe kırıldı ortalara doğru da kırık var içerden kırılmış gibi dokunmatik çalışıyor fakat üst taraflara doğru dokununca dokunmatik sapıtıyor tek çare ekran değişimi mi
     ★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelirteJackson -- 9 Ekim 2018; 13:50:10 >
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Maalesef ekran + dokunmatik değişimi olacak.
    Geçmiş olsun, ekran değişmesi gerekecektir, çıkma orijinal taktı mutlaka, orijinalle aynı olanları takma, yada yeni telefona yönel. Zira içi açıldıktan sonra kamera filan hep toz almaya başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Geçmiş olsun, ekran değişmesi gerekecektir, çıkma orijinal taktı mutlaka, orijinalle aynı olanları takma, yada yeni telefona yönel. Zira içi açıldıktan sonra kamera filan hep toz almaya başlıyor.

Hocam çinde Z1 için ekran satılıyor onu alsam beni mağdur eder mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Onlar sizi üzebilir. Çünkü orijinal ekran değiller. Çıkma bulmaya çalışın

Verim alamayabilirsin hocam. Yorumlara bak istersen ancak aliexpress den alınan ekranlardan uzun sürede memnun kalan görmedim. İlla internetten alayım dersen stellatech var pahalıdır ama kalite olarak iyidir.
  • Arkadaşlar 5.1.1 için root yapmayı öğreten bir kaynak var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.