Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir an önce Mart gelsin, yemin ediyorum Xperia Z için gün sayıyorum. ne kadar olacak bilen var mı?
  • turkcellerdeki xperia ion standları ve telefonları toplatılıyor ,neden topluyorsunuz diye sordum elemana xperia z gelecek ondan dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

hayal kırıklığı yaşıyorum şuan

amazon.de de 649 euro dan fiyat verilmiş. çok feci çokkkkk çok

649*2,3=1492*1,38 vergi=2059*1,12 vade farkı 2300 tl

bu hesabı xperia s de yapmıştım tam olmuştu 449*2,3=1032*1,38=1425*1,12=1596 çıkmıştı 1599 da satıldı

o fiyata çıkaracaklarını sanmıyorum, ayrıca 520 euro seviyeleri konuşuluyordu 650 ne ara olmuş
  • quote:

bu hesabı xperia s de yapmıştım tam olmuştu 449*2,3=1032*1,38=1425*1,12=1596 çıkmıştı 1599 da satıldı

Yalnız hocam sen aynı hesabı aynı amazon için yaptığına emin misin. Burası amazon almanya sitesi anladığım kadarıyla. Almanya da da vergiler çok yüksek bizimki kadar olmasada. Genelde orda çıkan fiyatın 300 TL üzeri fln oluyor bizde yani tahminen 1800 gibi bişey

• 649 euro almanya fiyatı doğru yalnız o sitede galaxy s3 ün ilk fiyatıda 699 euro yazıyor s3 ün türkiyeye giriş fiyatı ne kadar dı ona göre hesaplayabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoukya

649 euro almanya fiyatı doğru yalnız o sitede galaxy s3 ün ilk fiyatıda 699 euro yazıyor s3 ün türkiyeye giriş fiyatı ne kadar dı ona göre hesaplayabiliriz ?

s3 2000 tl den girdi . 1900 civarından note 2 gibi girer o zaman . y. dışı 1500 den umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

649 euro almanya fiyatı doğru yalnız o sitede galaxy s3 ün ilk fiyatıda 699 euro yazıyor s3 ün türkiyeye giriş fiyatı ne kadar dı ona göre hesaplayabiliriz ?

s3 2000 tl den girdi . 1900 civarından note 2 gibi girer o zaman . y. dışı 1500 den umut ediyorum.

s3 2000 den türkiye pazarına giriş yaptıysa bence 1900 den daha uygun olur malum sony yeni bir pazar anlayışı içinde ve kendine yer edinmek zorunda birde bundan önceki modelleride uygun fiyatlı telefonlardı neyse zaten 5-10 güne belli olur tr giriş fiyatıda inşallah makul tutarlar
  • quote:

quote:

quote:

s3 2000 den türkiye pazarına giriş yaptıysa bence 1900 den daha uygun olur malum sony yeni bir pazar anlayışı içinde ve kendine yer edinmek zorunda birde bundan önceki modelleride uygun fiyatlı telefonlardı neyse zaten 5-10 güne belli olur tr giriş fiyatıda inşallah makul tutarlar

valla inanılmaz reklam yapıldı facebook sayfalarında vs . 1900 kafi amatelefona talepte çok yoğun olacak kar etmek isterler

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla inanılmaz reklam yapıldı facebook sayfalarında vs . 1900 kafi amatelefona talepte çok yoğun olacak kar etmek isterler

Bekleyip göreceğiz artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

o fiyata çıkaracaklarını sanmıyorum, ayrıca 520 euro seviyeleri konuşuluyordu 650 ne ara olmuş

Evet güya o rakama çıkacaktı ama 649 yazıyor amazon.de de. Toplu mail atalım bu rakam çıkarsa pazarda yeri biraz zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Amazon'daki fiyat düşer karaborsada olduğu için olabilir,iPhone5 de böyleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Yalnız hocam sen aynı hesabı aynı amazon için yaptığına emin misin. Burası amazon almanya sitesi anladığım kadarıyla. Almanya da da vergiler çok yüksek bizimki kadar olmasada. Genelde orda çıkan fiyatın 300 TL üzeri fln oluyor bizde yani tahminen 1800 gibi bişey

evet kardeş amazon.de almanya.geçen sene xperia s çıktığında 449 a göre aynen o hesabı yapmıştım ve 1599 dan türkcell de satışa sunulmuştu. bekleyip göreceğiz.

• Şimdi baktım Amazon de. 'ye
    Almanyada Galaxy S3 ilk çıkış fiyatı 699 EUR. bizde o sıralar 2000 TL fiatı vardı
    Almanyada Galaxy S3 şu anki fiyatı 526 EUR. bizde malum.....

Alamanyada Xperia Z şimdilik 649 EUR bizde 1900 TL olacaktır.

Yanlız Amazon de. de ön sipariş fiyatı bu ! Belki de düşecektir. Yoksa kesinleşmiş fiyat mı ?
  • 1800e cıkar desek yaza 1500. o degılde 1500 hepımızın tmm ıyı dedıgı fıyat oldu 1500 ya 1500 ınsan ıcınde olunca ayık olamıyor ayrıca 1800 hıc sanmam gecmeyecektır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

evet kardeş amazon.de almanya.geçen sene xperia s çıktığında 449 a göre aynen o hesabı yapmıştım ve 1599 dan türkcell de satışa sunulmuştu. bekleyip göreceğiz.

Senin hesapta hata var hocam.

İon un 1600 olduğu düşünülürse 1800 civarı olur, ion da düşer.

Ama tahminim direk 1600 ile çıkacağıdır!

• Amerika Amazon.com ne zaman gelir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Precious

Fotoğraf kalitesini görünce resmen şoka girdim. Klasik Samsung-Nokia kamerasından bir farkı kalmamış ve resmen şişirme bir 13 MP. Keşke 5 olsadı da güzel çekseydi, Sony artık gözümden düştü.

Yalnız xperia z nin kamerası sonynin telefonlar için ürettiği en iyi kamera . ayrıyetten bile satılması knouşuluyor . sahte resimlere bakmış olmayasınız? gsmarenanın görsellerini inceleyin

Ben tabiki bir fotoğraf makinesi kalitesi beklemeyiorum ancak Sony 13 MP kesinlikle bu kadar kötü olmamalıydı. Ya yazılımdan kaynaklı yada gerçekten merceği düzgün çekmiyor ve yazılımla bu kadar düzeltme yapıyorlar. Aşağıdaki resim bizzat GSM Arena sitesindeki resimdir. Tabi siz en iyi ihtimalle 1920x1080p (2,07 MP) ekranda 13 MP kalitesini gördünüz herhalde ( en azından - veren 3 kişi kesinlikle öyle yapmış). Asıl kalitesi aşağıdaki resimdeki gibidir. Resimde 13 MP den 800x600 lük bir kısmı görünmektedir. Tabi tüm suç Sony'nin değil MP hayranı olan kullanıcıların. Ben bu resmi görünce direkt soğudum cihazdan. Aşağıda görünen kırmızımsı tonlamalar resim kalitesi kameradan kötü geldiğini ve yazılımla çok fazla işlem yapıldığını göstermektedir. Haliyle kalite ortada.

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

• quote:

Orijinalden alıntı: melantis

Senin hesapta hata var hocam.

İon un 1600 olduğu düşünülürse 1800 civarı olur, ion da düşer.

Ama tahminim direk 1600 ile çıkacağıdır!

Ağzın bal yesin hocam Ama 1600 olacağını pek sanmıyorum yeni telefon olduğu için. Yoksa xz nin segmentine yakın telefonlar 1300 TL ye bulunabiliyor artık. 1600 olması bence de mantıklı ama 1800 diyorum ben giriş fiyatı. 1 ay sonra fln düşer belki
  • quote:

quote:

quote:

Fotoğraf kalitesini görünce resmen şoka girdim. Klasik Samsung-Nokia kamerasından bir farkı kalmamış ve resmen şişirme bir 13 MP. Keşke 5 olsadı da güzel çekseydi, Sony artık gözümden düştü.

Yalnız xperia z nin kamerası sonynin telefonlar için ürettiği en iyi kamera . ayrıyetten bile satılması knouşuluyor . sahte resimlere bakmış olmayasınız? gsmarenanın görsellerini inceleyin

Ben tabiki bir fotoğraf makinesi kalitesi beklemeyiorum ancak Sony 13 MP kesinlikle bu kadar kötü olmamalıydı. Ya yazılımdan kaynaklı yada gerçekten merceği düzgün çekmiyor ve yazılımla bu kadar düzeltme yapıyorlar. Aşağıdaki resim bizzat GSM Arena sitesindeki resimdir. Tabi siz en iyi ihtimalle 1920x1080p (2,07 MP) ekranda 13 MP kalitesini gördünüz herhalde ( en azından - veren 3 kişi kesinlikle öyle yapmış). Asıl kalitesi aşağıdaki resimdeki gibidir. Resimde 13 MP den 800x600 lük bir kısmı görünmektedir. Tabi tüm suç Sony'nin değil MP hayranı olan kullanıcıların. Ben bu resmi görünce direkt soğudum cihazdan. Aşağıda görünen kırmızımsı tonlamalar resim kalitesi kameradan kötü geldiğini ve yazılımla çok fazla işlem yapıldığını göstermektedir. Haliyle kalite ortada.

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

Bu kamera işi beni çok fazla araştırmama sebep oluyor. Ama özet olarak yurtdışındakiler belki bir güncellemeyle düzeltilebileceği, ellerindekinin satışa sunulacak son hali olmadığını söylüyorlar. Ne dersin bizi mi avutuyorlar. Kamerası beklentimi karşılamazsa almam ben ! Siz ne dersiniz, bekliyelim görelim mi gelişme olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Bu kamera işi beni çok fazla araştırmama sebep oluyor. Ama özet olarak yurtdışındakiler belki bir güncellemeyle düzeltilebileceği, ellerindekinin satışa sunulacak son hali olmadığını söylüyorlar. Ne dersin bizi mi avutuyorlar. Kamerası beklentimi karşılamazsa almam ben ! Siz ne dersiniz, bekliyelim görelim mi gelişme olabilir mi ?

Bu resimden zaten yazlımla çok müdahele edildiği belle oluyor çünkü netlik diye birşey kalmamamış. Uygunanan yazılım ve sıkıştırma yöntemi düzelse de kameranın kalitesi ortada. Tabi birde şöyle birşey var, siz bu cihazla çektiğiniz resimlere bilgisayarın ekranıyla bakarsanız veya A4 kağıdı büyüklüğünde basarsanız sorun yaşamazsınız ama bunun içinde 13 MP e gerek yok orası ayrı mesele.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.