Şimdi Ara

Sony Xperia Z vs Z1 vs Z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bayramdan hemen sonra telefon ihtiyacım var şuan elimde Samsung Galaxy SII var. Şimdi benim aklıma takılan şu Z, Z1 ve Z2 aralarında farklar neler? Özellikle de Z1 ve Z2 arasındaki farkları merak ediyorum. Aradaki 200 lira farka değer mi ? Şuan çok kararsızım

• tarzanname T kullanıcısına yanıt
    200 lira farka değer.İşlemci ekran ses kalitesi kamera olsun değer.
  • kamera ve ses olarak farkı var mı ?
  • Islemci ve ekran panel farkida var ayrica ses kamera acisindan z2 daha iyi,yazilim olarakta daha fazla guncelleme alacaktir kisaca o farka deger.alabiliosan z2 al ama butce kasiyorsa G2. Xperia Z1 compact tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim
  • tarzanname T kullanıcısına yanıt
    Daha üst düzey bir kamera lensi var ayrıca stereo hoparlör'e geçildi.
  • Kamera konusunda 3 telefondan da iyi şeyler bekleme hafif bir kötü koşulda fotoğraflar aşırı kumlu oluyor. Sensör lens işini sony iyi becerıyor fakat optimizasyon sıfır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gün ışığında kameraları iyi midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarzanname

Gün ışığında kameraları iyi midir ?

Gün ışığında iyi sonuçlar veriyor fakat m8 s5 5s gibi telefonların kamera performansı daha iyi bence. İnternette kamera karşılaştırma testleri var bir bakın derim.

• Z1in ekranı berbat. O yuzden z2 oneriyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsm arena üzerinde baktım SGS5'in çizgiler çok net z2 daha çok detay veriyor ama biraz bulanık
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=6033&idPhone2=6144&idPhone3=5753
  • z2

• Kamera olarak 5s ve m8 den kötü olduğuna asla katılmıyorum.S5 inde kamera performansını görmediğim için birşey demiyorum onun hakkında.İçlerinde sadece kamera olarak en kötüsü m8 gibi pixeller düşük en ufak bir zoom da bozulmalar çok fazla.4 ultra pixel in dezavantajı malesef.Z2 kamera olarak gerçekten çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 26 Temmuz 2014; 0:22:08 >
  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    Bu z2'nin kamerasını bi tek ben ve benim çevremdekiler mi sevmiyor anlamadım. Ufak bir olumsuz koşulda diğer kameralara oranla daha kumlu çekiyor.

• Hocam kullanıyorum diye övmüyorum inanın.Ben hiç kumlanma yaşamadım.z1 de olduğunu söylüyorlardı ama ben z2 de hiç rastlamadım.Hele gece çok iyi bence.Gündüz zaten bence kötü çeken bir telefon yok hepsi birbiri ile yarışıyor m8 hariç onunla sadece yakın çekim yapın manzara çekip de sakın yakınlaştırma yapmaya kalkmasın kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 26 Temmuz 2014; 1:20:34 >
  • Ayrıca hocam burada genel bir değerlendirme var z2 günün sonunda s5 ile beraber zirvede.En kötü de belirttiğim gibi m8.

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Sony-Xperia-Z2-vs-Samsung-Galaxy-S5-LG-G2-HTC-One-M8-iPhone-5s_id3708
  • Z2 akar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkürler parayı denkleştirince alıcam
    Ama büyük ihtimal yurtdışından alıcam (ingiltere) oradan almam sıkıntılı olmaz değil mi ?
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    +1

• Yarın İngiltere'deyim internetten baktım 500sterlin %20 vergiyi havaalanında alıcam 400 sterlin oda 1.400TL falan baya ucuza gelecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.